סדנא מצולמת ל"מקלובה" שלי משרים 4 כוסות אורז במים רותחים לחצי שעה ומסננים
B bigjack New member 8/4/06 #1 סדנא מצולמת ל"מקלובה" שלי משרים 4 כוסות אורז במים רותחים לחצי שעה ומסננים
B bigjack New member 8/4/06 #4 מוסיפים חלקי עוף ותבלינים כפית זעפרן, כפית כורכום, מלח, פלפל, כפית מוסקט טחון. מטגנים עד שהעוף מזהיב
B bigjack New member 8/4/06 #7 מטגנים את הכרובית אני השתמשתי בשמן שטיגנתי בו את הקציצות מהשרשור השני, וזה רק הוסיף טעם
B bigjack New member 8/4/06 #11 מוסיפים 500 גר' בשר טחון ומטגנים עד לשינוי צבע של הבשר תוך כדי פירור הבשר עם מרית עץ
B bigjack New member 8/4/06 #13 מעל מסדרים פרוסות תפוחי אדמה ממליחים, אוטמים את החורים עם מעט אורז ומהדקים. אני מהדק את השכבות בעזרת המכשיר של הפירה
מעל מסדרים פרוסות תפוחי אדמה ממליחים, אוטמים את החורים עם מעט אורז ומהדקים. אני מהדק את השכבות בעזרת המכשיר של הפירה
B bigjack New member 8/4/06 #14 מסדרים מעל את חלקי העוף המבושלים בשכבה אחידה, אוטמים עם מעט אורז ומהדקים