סגול 59

סגול 59

אני לא ממש בטוחה שזה קשור לפורום בכל מקרה מי החברים של ההרכב? מישהו יודע עליהם עוד?

EmGee

New member
תיקון קטן....

סגול59 זה ראפר קיבוצניק שכרגע מתגורר בי-ם והוציא 2 אלבומים. השירים המפורסמים שלו הם רק הסגול וועידת פיסגה וגם היה לו פריסטייל די טוב בעסק שחור

אהההה...תודה על התיקון

אני פשוט הורדתי את השיר "רק הסגול" ויש שם קטע "חיפה קריות גבעת זאב ירושלים" והייתי בטוחה שאולי משם ההרכב...איפה הוא גר בי-ם? (באמת התפלאתי למה יש שם בנאדם אחד)

2PAC4EVER

New member
בבקשה.

אוהב להגיב על תגובות של מיועדות לי..... אההההה אמינם רולז דה וורלד נלי רולז דה יוניברס ופישי ? שיכון ד´ בבאר שבע...

EmGee

New member
אם את מעוניינת בראפ ישראלי:

אז דבר ראשון תשכחי את הסגול כי יש כאלה ברמה הרבה יותר גבוהה שלא מזלזלים בשואה אם את רוצה אני ועוד הרבה כאן ישמחו להמליץ לך על שירים ואלבומים

tomoshe

New member
????? מי מזלזל בשואה????

"what was - was" (שלמה שרף על ההרגשה לשחק בגרמניה לאור זכרונות השואה)

EmGee

New member
לא זוכר בדיוק את הציטוט כי פעם

אחרונה ששמעתי אותו זה היה לפני שנה אבל הוא אמר משהו על הזין שלו והשואה

QuayJin

New member
גם

אני לא בדיוק זוכר את הציטוט המדוייק אבל זה היה משהו ביום השואה אפילו הזין שלי עומד בצפירה משהו כזה... לא משנה מה הוא ניסה להעביר פה, גם אם זה לא זלזול בשואה, זה לא מתאים משפט כזה...

MחושגZ

New member
הציטוט המדוייק:

"בתחתונים אני הרבה מתחת לחגורה ביום השואה גם הזין שלי עומד בצפירה" כעיקרון הוא ראפר סביר אבל המשפט הזה באמת עצבן אותי...

tomoshe

New member
די עם האובר-רגישות הזו

מי הילד הכי מגניב בגטו? 90210

tomoshe

New member
אני באמת אדיוט.

אבל זה כן מצחיק. מה המשותף לאייכמן ושי עגנון? שניהם היו סופרים יהודים.

DJ$upreme

New member
אני לא מסכים עם שניכם.

לדעתי, תומאס לא אידיוט, אבל זה עדיין לא מצחיק.

tomoshe

New member
ואני חולק עלייך פעם וחצי.

שאני אומר שמשהו מצחיק אני לא מתכוון שזה ח-י-י-ב להצחיק כל אחד - אלא שזה הומור לגיטימי - קצת חריף נכון - אבל עדיין לגיטימי שמצחיק למדי בדרך כלל. אותך זה לא ממש הצחיק וזה בסדר, אחרים אולי כן יצחקו, אבל הנקודה היא שזה "בדיחת שואה" עדינה למדי ועל כן לגיטימית כביטוי של הומור. ולעניין החצי- מי יודע - סביר מאוד שאני לא אדיוט אבל בוא לא נפסול לגמרי אפשרויות - הנה ראם למשל כן חושב שאני אידיוט. גם טופאק פוראבר ויאנג אי חושבים ככה. או שזה אומר משהו עליי או שזה אומר משהו עליהם - בכל מקרה - הם שלושה ואני אחד - סטטיסטית יש יותר סיכוי שהם צודקים. או שלא. בכל מקרה דיברתי יותר מידי. חזרה לדממת האלחוט. רות סוף.

ראםJarasMan

New member
חחח אבל לפי מה שאמרת- אתה בטוח

שאתה יותר חכם ממני, מיאנג ומתופכ פואוור. גם אם לא רשמת את זה, זה מובן מהדברים שלך.

tomoshe

New member
זה אתה הסקת לבד.

תקרא טוב מה שכתבתי ותגלה שהשארתי את השאלה פתוחה. א-ת-ה הסקת מסקנות לבד. אין לי אלא להסכים איתך. וחוץ מזה נמאס מהויכוחים הטפשיים האלה. מתי כבר תבינו שזה לא עניין אישי??? רוצים להפוך את זה למשהו אישי? בבקשה. רק לא בפורום הזה.

2PAC4EVER

New member
לא משהו אישי, אבל רק בשביל

התקליט (JUST FOR THE RECORD) אני לא חושב שאתה אדיוט, מתנשא כן יש הבדל.

למעלה