סבב שמלות

לנירית לבב יש מבצע ענק על קולקציות

קודמות ,היא "מוכרת" אבל לא כל אחד מתחבר לסגנון שלה, לדעתי האתר שלה במתחתנים לא כל כך ממש משקף את העבודה שלה יש שם רק תמונות של שמלות "שנטי" ובחנות יש מגוון. אני סגרתי על שמלה מהממת,הכי יפה שראיתי על עצמי עד היום (ומדדתי חצי דיזינגוף!) והיא עולה לי 2500 כולל של,תכשיט ומע"מ.

לפי ההתרשמות שלי

מה שהכי מאפיין את הבגדים שלה זה שהם נורא נוחים: לא כבדים (אין הרבה חצאיות אחת על השניה) ללא מחוכים (מקסימום- "עצם" או שתיים...)וקלים ללבישה. הבגדים פחות מתוחכמים מבמקומות אחרים (מבחינת שילוב של תחרות ומשחק בין סוג בדים וגתחכום של גזרות) הם בקו נקי ופשוט,חלקם קצת כפרי. אני יכולה להגיד מה ל-א ראיתי: שדמלות נפוחות,נצנצים,פייטים,ומחוכים שקופים.

אם את סגורה לחלוטין על שמלה אחת

של כל מעצב וברור לך שלא תזוזי מילימטר- אז אפשר פחות. אם את לא ממש ממש בטוחה ואת רוצה לראות כל מני דגמים ולנסות עליהם כל מני בדים, תחרות וכו- קחי עוד חצי שעה (בעיקר כי גם צריך להגיע ממקום למקום וזה לוקח זמן) אני הופתעתי מאד לגלות שזה לוקח לי לפחות שעה וחצי בכל מקום- הזמן שם פשוט טס!

michalul

New member
שאלה די דבילית, אבל בכל זאת

האם ישנם בחנויות דגמים נוספים מלבד השמלות שהם מפרסמים באינטרנט? האם צריך לקבוע תור לכל סלון? (אני מתכוונת ללכת ביום שני בבוקר עוד שבועיים)

בודאי!

יש המון המון דגמים! הרי רוב הכלות משכירות ואז מחזירות את השמלה- שמלות שלא מוכרים (או משכירים) שוב אחרי תיקונים נשארות בסטודיו ומודדים אותן. יש הרבה מעבר לקולקציות. האמת, לא ברור לי עניין הקולקציות של שמלות כלה... אבל זאת רק אני :)

כדאי מאוד לקבוע תור

ואיך אני אגיד, המקום היחיד שהשמלות בו נראו כמו באתר היה שמלה לבנה לכלה. בכל המקומות האחרים היה דמיון קלוש בין האתר לבין תוכן החנות.

weim

New member
דורין - ת"א

מישהי מדדה אצלה? אשמח לשמוע חוות דעת

S2Bmarried

New member
אני מדדתי אצלה

מאד נחמד שם. אבל גם מאד יקר, יש לה קולקציה מדהימה לדעתי. לא נפוח מדי אבל עם הרבה ייחוד, גם קלאסי וגם חרוזים למינהם, גם מחוכים וגם בגדי גוף. הציעו לי 8500 ש"ח על שמלה שמאד אהבתי שם אבל אמרו שיהיו גמישים.

למעלה