סאנשיין

יוסי איש יקר

אשלונק אני בכלל לא מנפוחה אני מאוד כואבת את המצב ודווקא חשבתי עליך איך החיים מישתנים ברגע רק לפני שבוע יצאת לצפת ותראה היום מה קורה זה לא יאמן ואני מאוד שמחה שחזרת בשלום

סאנשיין מה שלומך

לסאנשיין היקרה! קראתי לך מנפוחה רק כדי להעלות חיוך על פניך, מנחילי כדתצ'קה וויאקי. הבוקר התחלתי לכתוב והיתה הפסקת חשמל, וכל מה שכתבתי הלך לתהום הנשיה.לכן אני כותב שנית, אודות הנס שהיה לנו. אכן היינו בצפת כל השבוע בלילות היינו בפסטיבל וביום טילנו בסביבה. ביום שני נסענו לשמורת החולה, ביום שלישי עשינו קיאקים בקיבוץ הגושרים ואילו ביום רביעי תכננו לבקר בשמורת תל דן. התמזל מזלינו ולפני שיצאנו מצפת לכוון קרית שמונה ולתל דן , הנכדים (כן יש לי נכדים) ממש התחננו שנמאס להם מטיולים הם עיפים ורוצים הביתה, ואכן כך ,ביטלנו את הנסיעה לשמורת תל דן וחזרנו לכוון מרכז הארץ זה היה בסביבות השעה 10 בבוקר, כאשר עברנו ליד מירון שמענו הדי התפוצציות וחשבנו שזה בומים על קוליים , כשהגענו הביתה ושמענו את אשר אירע נוכחנו לדעת שניצלנו בנס כי גם שמורת תל דן הייתה מופגזת. בחיבה יוסי

יוסי ../images/Emo24.gif

אני כולי צמרמורת שאני שומעת את סיפורך אני שבוע לפני כן הייתי בטבריה וואני אומרת לעצמי רק לפני שבוע הייתי שם ועכשיו זה איזור מלחמה נקווה לטוב כי מוכרח להיות טוב ביי עיוני

למעלה