ואת הרבי המטורף הצבא לא הדיח.
רוב הזמן נח Well-known member 20/11/23 #9 נכתב ע"י 1ספי11: ואת הרבי המטורף הצבא לא הדיח. לחץ כדי להרחיב... אטום קטן על עזה או לבנון זה דבר הגיוני.
נכתב ע"י 1ספי11: ואת הרבי המטורף הצבא לא הדיח. לחץ כדי להרחיב... אטום קטן על עזה או לבנון זה דבר הגיוני.
Harrington Well-known member מנהל 20/11/23 #13 נכתב ע"י 1ספי11: ואת הרבי המטורף הצבא לא הדיח. לחץ כדי להרחיב... מי זה אמור להיות?
ai27 Well-known member 21/11/23 #23 נכתב ע"י Harrington: מי זה אמור להיות? לחץ כדי להרחיב... ספי לועג לקצין בגלל שהוא לא חילוני. ככה זה אצלם.
נכתב ע"י Harrington: מי זה אמור להיות? לחץ כדי להרחיב... ספי לועג לקצין בגלל שהוא לא חילוני. ככה זה אצלם.
1 1ספי11 Well-known member 21/11/23 #25 נכתב ע"י Harrington: מי זה אמור להיות? לחץ כדי להרחיב... זה שאמר שבלי ההרוגים החודש האחרון הוא הטוב בחייו.
נכתב ע"י Harrington: מי זה אמור להיות? לחץ כדי להרחיב... זה שאמר שבלי ההרוגים החודש האחרון הוא הטוב בחייו.
Harrington Well-known member מנהל 21/11/23 #26 נכתב ע"י 1ספי11: זה שאמר שבלי ההרוגים החודש האחרון הוא הטוב בחייו. לחץ כדי להרחיב... אין לי מושג על מי אתה מדבר, אבל כרצונך.
נכתב ע"י 1ספי11: זה שאמר שבלי ההרוגים החודש האחרון הוא הטוב בחייו. לחץ כדי להרחיב... אין לי מושג על מי אתה מדבר, אבל כרצונך.
1 1ספי11 Well-known member 21/11/23 #27 נכתב ע"י Harrington: אין לי מושג על מי אתה מדבר, אבל כרצונך. לחץ כדי להרחיב... לא חשבתי אחרת.