איציק אלטלנה
Well-known member
הקצין, בעבר לוחם ומפקד ביחידה מיוחדת, משמש כיום ראש ענף במרכז לאימוני יבשה
גם נגד התצפיתניות איימו בסירוב פקודה על דיווחיםהקצין, בעבר לוחם ומפקד ביחידה מיוחדת, משמש כיום ראש ענף במרכז לאימוני יבשה
איזה אישור קיבל אלוף במיל' יאיר גולן?סא''ל בצה''ל הודח לאחר שיצא להילחם ב-7 לאוקטובר ללא אישור
ממי ולמה היה צריך לקבל אישור?איזה אישור קיבל אלוף במיל' יאיר גולן?
והסא"ל לא הציל?ממי ולמה היה צריך לקבל אישור?
כואב לך שדוקא הוא הציל אנשים?
לא יודע.והסא"ל לא הציל?
כל לוחם תרם והציל.לא יודע.
נכון.כל לוחם תרם והציל.
אולי להבנת מפקדיו היה תורם יותר בתפקידו .כל לוחם תרם והציל.
נראה על פניו כמו הדחה מוצדקת ולא משנה כמה אפשר להתגאות בקצין ולהעריך אותו על פועלו.הקצין, בעבר לוחם ומפקד ביחידה מיוחדת, משמש כיום ראש ענף במרכז לאימוני יבשה
לא היה אישור להילחם בשעות הראשונות, למרות הזעקות של התושבים בעוטףנראה על פניו כמו הדחה מוצדקת ולא משנה כמה אפשר להתגאות בקצין ולהעריך אותו על פועלו.
אלא שלא מדובר בשעות הראשונות. לא שמעתי שמישהו (מהמערכת) בא בטענות לאנשים פרטיים (בעלי תפקיד במערכת כשהם פעילים בה) שפעלו ביום האירוע עצמו, בשמחת תורה או בימים הסמוכים לכך. זה לא דומה כלל לקצין שעושה מה שבראש שלו חודש מאוחר יותר.לא היה אישור להילחם בשעות הראשונות, למרות הזעקות של התושבים בעוטף
לא מדויק, הקצין נלחם ב־7 באוקטובר מול המחבליםאלא שלא מדובר בשעות הראשונות. לא שמעתי שמישהו (מהמערכת) בא בטענות לאנשים פרטיים (בעלי תפקיד במערכת כשהם פעילים בה) שפעלו ביום האירוע עצמו, בשמחת תורה או בימים הסמוכים לכך. זה לא דומה כלל לקצין שעושה מה שבראש שלו חודש מאוחר יותר.
מאז 7 באוקטובר.לא מדויק, הקצין נלחם ב־7 באוקטובר מול המחבלים
ברור שיש עם הקצין סגירת חשבון, נתנו לו תפקיד של גו'בניק בעוד שהוא מתאים לתפקידי לוחמהמאז 7 באוקטובר.
זה בעצם העניין - סגן אלוף שנפקד מיחידתו במשך חודש
כולל שבועיים בתוך רצועת עזה.
גם אם יש לו סיבה
צבא זה לא שכונה
כמעט כל קצין קרבי בדרגה גבוהה בצה"ל שילב לאורך המסלול תפקידי לוחמה עם תפקידי ג'וב. יש לכך סיבה והיא לפתח יכולות ניהול כלליות.ברור שיש עם הקצין סגירת חשבון, נתנו לו תפקיד של גו'בניק בעוד שהוא מתאים לתפקידי לוחמה
שיטה נפוצה לייבש קצינים שלא רוצים בקידומםכמעט כל קצין קרבי בדרגה גבוהה בצה"ל שילב לאורך המסלול תפקידי לוחמה עם תפקידי ג'וב. יש לכך סיבה והיא לפתח יכולות ניהול כלליות.
בימים כתיקונם הייתי מצדיק את הדחת הקציןהקצין, בעבר לוחם ומפקד ביחידה מיוחדת, משמש כיום ראש ענף במרכז לאימוני יבשה
אני לא בטוח שזה הסיפור (למרות שזה חלק).בימים כתיקונם הייתי מצדיק את הדחת הקצין
אבל אני מבין אותו, הוא התרשם בצדק שמעליו יושבים מטומטמים ופעל בהתאם לזה
הכי קל להדיח וזהו - אבל זה לא מה שעשו.אני מאוד מתרשם מהיעילות שבה הם פועלים להדחתו
זאת שאלה לוועדות החקירה,אבל מה עם לענות על השאלה, למה לקח לצהל כל הרבה זמן להגיע
לצערי, אני גם חשבתי על זהנקווה שזה לא מגיע להשמדת ראיות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.