סאגת החלוץ נמשכת...

MOTYP

New member
סאגת החלוץ נמשכת...

נראה שמכבי הולכים לעשות את הדבר הנכון וללכת על חלוץ זר כאשר נאדלה יושאל לקבוצה אחרת בארץ. כמובן שיש סיכוי בינוני שפנסטיל ימכר-תלוי בהופעותיו באולימפיאדה ובהצעה....

צהוּבה

New member
בהחלט מעשה נכון

אם יקרה. נדאללה לא הרשים אותי, וחלוץ חסר לנו יותר ממגינים. פיינסטיל ימכר? נקווה מאוד שלא...

TheOrion

New member
בשניות האחרונות של חדשות הספורט...

יש עוד חידוש לקבי סאגת החלוץ... נוצר קשר עם יניב אברג'יל מצד מכבי תל-אביב על מנת שיצטרף לקבוצה.

bister

New member
מעשה אולי נכון

אבל בהחלט לא מהסיבות הנכונות... הסיבה היחידה שבוחנים חלוצים מחו"ל היא שבגלל מנטרת ה"לא בלחץ, לא בלחץ" של מכבי נחטפו כל החלוצים הישראלים ששווים משהו, ואז עברנו את HJKונחטפו כל השאר. נשאלת השאלה למה מלכתחילה החתמנו זר שישב על הספסל, במיוחד לאור העובדה שאנחנו לא בדיוק משופעים בעשרות שחקנים טובים בכל עמדה, אבל לא נהיה קטנוניים... כמובן שזה אומר שבמקום חלוץ אחד יהיה לנו מגן שמאלי אחד אבל כל בעיה בעתה...

TheOrion

New member
אל תשכח ש...

אם זה נכון שימכרו(או ישאילו) את נדאללה, אז יישאר פנטסיל. פנטסיל יכול לשחק גם בימין וגם בשמאל, והוא עשה את זה בעבר בהצלחה די מרובה. ואם במקרה הכי גרוע, לא יהיה למכבי מגן שמאלי, פנטסיל ישחק שם, ומישאלוף ישחק גבלם ויסיטו את אבי סטרול לצד ימין... או שמא אבי סטרול יוסט לצד שמאל?!? בהגנה למכבי יש שחקנים מחליפים... כל עונה מקפיצים עוד בלם ומגן מהנוער
ככה שאין פה בעיה של כמות
בקשר לישיבה של נדאללה על הספסל, עד כמה שהבנתי הוא יושב על הספסל כדי לא *לזעזע* את ההגנה של מכבי. קלינגר לא רצה 2 שחקנים חדשים בהגנה בבת אחת, וזה למיטב הבנתי. אם זו אכן הסיבה, אז הסיבה מצוינת לדעתי

bister

New member
בטח שפנטסיל יכול לשחק מגן שמאלי

וגם שטראובר יכול לשחק חלוץ, הבעיה שזה לא המקומות הטבעיים והאידיאליים שלהם. סטרול בתור מגן זה אסון. פנטסיל בתור מגן שמאלי זה מגן שמאלי בינוני עם רגל ימין ואיבוד של מגן ימני מצויין (עם כל הכבוד למוסא). נוער זה דבר מאוד נחמד אבל זה תחליף לרכש, במיוחד לא אצל קבוצה שמתיימרת לעלות לצ'מפיונס ולא קוראים לה אייאקס. נדאללה יושב על הספסל כי הוא לא מספיק טוב. אם הוא היה טוב, הוא היה בהרכב. כמובן שהרכב מנצח לא מחליפים אבל גם נגד HJK הוא לא היה...

dj gold

New member
יאאלה שיביאו אותו../images/Emo70.gif../images/Emo91.gif

זה יהיה טוב שמכבי יביאו אותו כי הוא גבוה ואדו נמוך אז......גם הוא גנאי הוא ואדו אותה שפה = תקשורת טובה. אז יאאלה להביא אותו
נ.ב
הפעם לא להפסיד

MOTYP

New member
ביסטר אני חושב שאתה טועה..

בא נתחיל מזה שהחתימו את נאדלה שהוא אם אני לא טועה בן 19 או 20 כמחשבה על מכירה עתידית. נמשיך בזה שהוא לא משחק כרגע כי פשוט סאלם יותר טוב ממנו-שוב כרגע. נמשיך בזה שלהזכירך גם יעקובו הושאל שנתיים-לא משנה כמה טוב הוא היה... ונסיים בזה שקבוצה-בעיקר בישראל לא יכולה להחזיק שני שחקנים טובים על כל עמדה ולכן העובדה שיש לנו את פיינסטיל שיכול לשחק גם בשמאל גורמת לזה שאפשר לוותר על מגן שמאלי נוסף. ועוד דבר קטן-מההתחלה לא ראיתי סיבה ללכת על חלוץ ישראלי! מי? אסולין שאני לא מאמין שיצליח השנה? ברדה או אפק שבכלל לא חלוצים? אברג'יל או רפי כהן שנותנים 4 משחקים טובים בעונה ויש להם יותר צהובים מאשר גולים? לא סתם אין לנו חלוץ בנבחרת כבר הרבה שנים. מאז אוחנה ודריקס לא היה חלוץ ישראלי אמיתי ברמה גבוהה.

bister

New member
יעקובו?

את יעקובו השאילו כדי שישתבח בקבוצה נמוכה לא כי התמהמהו בהחתמת חלוץ ישראלי ועכשיו אין מקום לזר. פיינטסיל הוא לא מגן שמאלי. הוא יכול לשחק שם אבל הוא לא מגן שמאלי, תראה את ההודעה הקודמת שלי. אמרתי שאולי חלץ זר יהיה עדיף, יכול שבאבא הזה יהיה סקורר לא נורמלי שיוביל אותנו להישגים אבל כל זה לא משנה את העובדה שאת ההחלטה להחתים חלוץ זר לא עשו במכבי משיקולים מקצועיים, אלא מאילוצים. באופן כללי, בתוצאה הסופית זה לא ישנה אם נראה כי טוב, אבל אם נצליח הרי שזה יהיה למרות ההתנהלות הכושלת של ההנהלה כי להחליט על החתמת חלוץ זר אפשר לעשות גם בתחילת יולי.

moonch

New member
אבל אברג'יל ואולי גם תקוה

יהיו אצלנו ואני חושב שזה צעד טוב כי אי אפשר לשחק בגביע הטוטו, גביע המדינה, ליגת העל ובליגת האלופות עם סגל כמו שיש לנו עכשיו. אבל עם הגנאי החדש, אברג'יל ותקוה יהיה הרבה יותר טוב.

dj gold

New member
אמ.........

אם הגנאי יהיה טוב ואני חושב שהוא יהיה אז להביא אותו ולהוציא את נדאאלה ממכבי ואם אפשר גם להביא עוד קשר ואת אברג'יל גם הלוואי!!

צהוּבה

New member
אבי תקווה?!

מישהו כנראה ממש בפאניקה שם למעלה, אם השמועה הזאת נכונה... שחקן שנפצע כל שני משחקים וחצי (במשחק אחד נגד מכבי הוא הצליח להיפצע במרפק ולסיים את המשחק...). מאוד מעריכה אותו, ואני חושבת שכשהוא בשיא הוא אחד הישראלים הטובים, אבל הוא שביר מידי. יניב אברג'יל? מצטערת, אני לא שוכחת לו, שאחרי שהוא התפרסם (בעקבות השפלתו של הקשיש קוזניצוב) הוא אמר בכל מדיה אפשרית שהוא חולם לשחק בחיפה או בית"ר, ושמכבי בכלל לא בסדר העדיפויות שלו. מאז צפיתי בשמחה לא מוסתרת בנפילה שלו, כל פעם מחדש. אבל היום זה כדורגל מקצועני, נכון? וצריך לבלוע גם צפרדעים פוזאיסטיות כאלה... שיהיה...

bister

New member
אם מפספסים 20 חלוצים

אז בולעים כל צפרדע שצריך...

למעלה