נתקפתי אוירת בשולים לכבוד השבת../images/Emo187.gif
וליכבוד האורחים שבעיקבות הבישולים הוזמנו לאכול את המיתקפה. לא יודעת איך אתם מתנהגים עם בצק עלים אבל אני ממש ממש לא מחובת הבצקים ובעיקר לא עלים,אבל מיצקפה היא מיתקפה כך שאשתף אתכם אם מתחשק לכם להכין גם. תפוחי אדמה: מטגנים בצל מוסיפים במהלך הטיגון פפריקה ומלח גס,,,מכבים האש מועכים מועכים מועכים טעים ג כם אבל אאני בעניין עלים, אז פשוט מגלגלים כמו שטרודל והופה לאפייה. כרוב: אותו פרנציפ אפייה המילוי כרוב מאודה עם הרבה בצל שחור ומלח גס,בגמר האידויי מוסיפים קופסת כרוב חמוץ,, עגבניו וגבינה: ריבת עגבניות (תוצרת עצמית): בצק עלים עליו גבינת פרומעז על הגבינה ריבת עגבניות ועל כל זה עשבי תיבול לפי הטעם סלט בורגול סלט הפתעות(תותים תפוחים תרד ורוטב מדהים) ובצהריים החמין יעלה על יצועו... זהו לעת עתה....עד הקריזה הבאה להיום בתיאבון ושבת שלום
וליכבוד האורחים שבעיקבות הבישולים הוזמנו לאכול את המיתקפה. לא יודעת איך אתם מתנהגים עם בצק עלים אבל אני ממש ממש לא מחובת הבצקים ובעיקר לא עלים,אבל מיצקפה היא מיתקפה כך שאשתף אתכם אם מתחשק לכם להכין גם. תפוחי אדמה: מטגנים בצל מוסיפים במהלך הטיגון פפריקה ומלח גס,,,מכבים האש מועכים מועכים מועכים טעים ג כם אבל אאני בעניין עלים, אז פשוט מגלגלים כמו שטרודל והופה לאפייה. כרוב: אותו פרנציפ אפייה המילוי כרוב מאודה עם הרבה בצל שחור ומלח גס,בגמר האידויי מוסיפים קופסת כרוב חמוץ,, עגבניו וגבינה: ריבת עגבניות (תוצרת עצמית): בצק עלים עליו גבינת פרומעז על הגבינה ריבת עגבניות ועל כל זה עשבי תיבול לפי הטעם סלט בורגול סלט הפתעות(תותים תפוחים תרד ורוטב מדהים) ובצהריים החמין יעלה על יצועו... זהו לעת עתה....עד הקריזה הבאה להיום בתיאבון ושבת שלום