נתקלתי במקרה בזה כעת. קפלן זו כת חשוכה ומפגרת פנאטית לא מהיום

marabo

Well-known member
ולמה הרב אמנון יצחק מוציא אותה מדעתה?
כי כמו שאמרתי, מטרת העל של השמאלנים זה עקירת דת ישראל מעם ישראל והוא מחבל להם בזה.

certified.woke

Well-known member
כי כמו שאמרתי, מטרת העל של השמאלנים זה עקירת דת ישראל מעם ישראל והוא מחבל להם בזה.
אמנון יצחוק אינו רַב.
מדובר ב- "רֶבְּ", תאר מעין "מַר", או mister, ביידיש.
אמנון יצחוק הצליח להלהיט הרוחות בערמומיותו.
על הסטודנטים היה למשול ברוחם, להקשיב להבליו של יצחוק ולהפריכם אחד לאחד (או לעזוב את האולם).
לא צפיתי בסרטון למלא ארכו.
בַּרְדוּגוׂן, ידידי, צטט מתוך דברי יצחוק את הראיה לכאורה החזקה ביותר לדעתך, לקיום אֵל גם מחוץ לתבן אשר בין שתי אזניך, ואני מתחייב להפריכה...

marabo

Well-known member
אמנון יצחוק אינו רַב.
על הסטודנטים היה למשול ברוחם, להקשיב להבליו של יצחוק ולהפריכם אחד לאחד (או לעזוב את האולם).
בַּרְדוּגוׂן, ידידי, צטט מתוך דברי יצחוק את הראיה לכאורה החזקה ביותר לדעתך, לקיום אֵל גם מחוץ לתבן אשר בין שתי אזניך, ואני מתחייב להפריכה...
אם אין אלוקים תן לי הסבר איך באת לעולם

certified.woke

Well-known member
אם אין אלוקים תן לי הסבר איך באת לעולם
כבר הוסבר לך עשרות פעמים, כך שפעם נוספת לא תשפר את הבנתך, ברדוגון, אבל לזכוי הרבים - הנה ההסבר, זה משהו שלא לומדים ברשת החנוך העצמאי:

באתי לעולם בתהליך טבעי של רביה מינית.
אלהיך, השוכן אך בתבן אשר בין שתי אזניך, לא העניק לי חיים.
תא מין זכרי חי התמזג עם תא מין נקבי חי שהחל מתחלק.
לא היה כאן שום תהליך של יצירת משהו חי מחמרים דוממים.
הקלט לתהליך היה שני תאי מין חיים.
חֲיוּתָם עברה בשרשרת מסירוׂת, כמו העברת לפיד מיד ליד ומדור לדור.
לא היה מתרחש דבר לו אחד מן התאים היה דומם, מת, או שניהם כאחד.
מרגע שהופיע "משהו חי" עלי-אדמות, חד-תא קדום (שאינו דומה לחד-תאים פרימיטיביים של ימינו), לפני כ- 3.7 מליארד שנים - החלה "שרשרת חיים", לה אני חב את חיי, וגם אתה, ולא נחוץ כלל אלהיך.
התעלומה היחידה בנושא "תולדות החיים עלי-אדמות" היא רק כיצד נוצר "המשהו החי" הראשון מ"מרק כמיכלים".
אתה יכול לטעון "אצבע אֱלׂהַי" היתה זו, אז, לפני כ- 3.7 מליארד שנים, אך לא יותר מזה וגם זה יופרך בעתיד.

גזור ושמור והנחל לבניך.

אגב, תלוי ועומד אתגר שהצבתי לך, שתציג את הראיה החזקה ביותר לדעתך, לקיום אלהיך גם מחוץ לתבן אשר בין שתי אזניך...ואני עדיין ממתין...

נערך לאחרונה ב:

certified.woke

Well-known member
מאיפה פתאום הופיע?
זה התרחש ב- abiogenesis...ומרגע שהתרחש, אז, לפני 3.7 מליארד שנים - אין עוד מקום לאלהיך...כולנו צאצאים של "המשהו החי" הראשון הזה, אם כי אפשר ש- Abiogenesis כזה התרחש ביותר ממקום אחד.
לא לומדים זאת בחנוך העצמאי...

DANIAVNI

Well-known member
זה התרחש ב- abiogenesis...ומרגע שהתרחש, אז, לפני 3.7 מליארד שנים - אין עוד מקום לאלהיך...כולנו צאצאים של "המשהו החי" הראשון הזה, אם כי אפשר ש- Abiogenesis כזה התרחש ביותר ממקום אחד.
סליחה אבל ההסבר ה"מדעי" שלך לא מוצלח לדעתי בדיוק כמו ההסבר שטוען שיש אלוהים .

אז מה ההסבר שלי
אני מכיר בכך שאינני מסוגל להסביר כיצד נותרתי שהרי גם תא בודד היה צריך להיווצר
אבל מה שאינני יודע אינני יודע
אי אפשר לגזור פיתרון מתוך חוסר ידיעה .

certified.woke

Well-known member
סליחה אבל ההסבר ה"מדעי" שלך לא מוצלח לדעתי בדיוק כמו ההסבר שטוען שיש אלוהים .

אז מה ההסבר שלי
אני מכיר בכך שאינני מסוגל להסביר כיצד נותרתי שהרי גם תא בודד היה צריך להיווצר
אבל מה שאינני יודע אינני יודע
אי אפשר לגזור פיתרון מתוך חוסר ידיעה .
מרגע שנוצר "משהו חי" ראשון - הלך והתאכלס כדור הארץ באורגניזמים חיים מורכבים והולכים ובכללם אנו...

רוב הזמן נח

Well-known member
איך התרחש? ולמה לא מתרחש שוב היום?

certified.woke

Well-known member
איך התרחש? ולמה לא מתרחש שוב היום?
איך התרחש - לא ברור.
מדוע לא מתרחש שוב היום - האקלים לפני 3.7 מליארד שנים היה שונה לחלוטין מן האקלים של ימינו.

שורה תחתונה - מוצא כולנו מן "המשהו החי" הראשון...אֵל מיותר...אולם זו מדינה חפשית, מותר לך להאמין כי האדם הונפק מוגמר, as-is, בצהרי יום שישי מסוים לפני כ- 5785 וחצי שנים...

רוב הזמן נח

Well-known member
איך התרחש - לא ברור.
מדוע לא מתרחש שוב היום - האקלים לפני 3.7 מליארד שנים היה שונה לחלוטין מן האקלים של ימינו.

שורה תחתונה - מוצא כולנו מן "המשהו החי" הראשון...אֵל מיותר...אולם זו מדינה חפשית, מותר לך להאמין כי האדם הונפק מוגמר, as-is, בצהרי יום שישי מסוים לפני כ- 5785 וחצי שנים...
אז לא הצלחת להסביר איך אותו משהו ראשון נוצר.

certified.woke

Well-known member
אז לא הצלחת להסביר איך אותו משהו ראשון נוצר.
איננו יודעים.
זה שאיננו יודעים - אינו ראיה למעורבות אֵל.
תעלומות רבות שיוחסו תחילה לאֵל - הוברר משך הזמן כי הינן תוצאת תהליכים טבעיים.
אך מרגע שנוצר - אין ספק שאין צורך באֵל כהסבר לחיים הנוכחיים עלי-אדמות.
אני מניח כי אתה סבור שהאדם הונפק מוגמר, as-is, על ידי אֵל, בצהרי יום שישי מסוים לפני כ- 5785 וחצי שנים.
מתאים לך בול...

marabo

Well-known member
כבר הוסבר לך עשרות פעמים, כך שפעם נוספת לא תשפר את הבנתך, ברדוגון, אבל לזכוי הרבים - הנה ההסבר, זה משהו שלא לומדים ברשת החנוך העצמאי:

מרגע שהופיע "משהו חי" עלי-אדמות, חד-תא קדום (שאינו דומה לחד-תאים פרימיטיביים של ימינו), לפני כ- 3.7 מליארד שנים - החלה "שרשרת חיים", לה אני חב את חיי, וגם אתה, ולא נחוץ כלל אלהיך.
התעלומה היחידה בנושא "תולדות החיים עלי-אדמות" היא רק כיצד נוצר "המשהו החי" הראשון מ"מרק כמיכלים".
אתה יכול לטעון "אצבע אֱלׂהַי", אך לא יותר מזה וגם זה יופרך בעתיד.

גזור ושמור והנחל לבניך.

אגב, תלוי ועומד אתגר שהצבתי לך, שתציג את הראיה החזקה ביותר לדעתך, לקיום אלהיך גם מחוץ לתבן אשר בין שתי אזניך...ואני עדיין ממתין...
לא שאלתי איך התאים שלך או "שרשרת החיים" או כל הבולשיט שכתבת באו לעולם
שאלתי עליך אישית, איך אתה באת לעולם?
תענה לעניין ואל תקשקש

certified.woke

Well-known member
תענה לעניין ואל תקשקש
תענה לעניין ואל תקשקש
הנה תשובה לענין:
אתה יכול לטעון "אצבע אֱלׂהַי" היתה זו, אז, לפני כ- 3.7 מליארד שנים, אך לא יותר מזה וגם זה יופרך בעתיד.

אני ממש אוהב את הויכוחים אתך.
עם כל ויכוח אני מפורר את אלהיך יותר ומראה לצאן הקדושים כאן כיצד אינו נחוץ כלל.

ועדיין לא דברנו על הכחדת המין האנושי כאשר השמש תתפשט בעוד היקום מתקרר.
המצאת אֵל - יחודית לבעל חיים התופש מהו מוות, אך מסרב להשלים עם הנצפה, שאנו מתים בדיוק כמו חתולי סמטאות או עכברים וממוחזרים לחלוטין עד לרמה מולקולרית המזינה את האורגניזמים אשר בתחתית שרשרת המזון.
המין האנושי מכחיש כי מוות הוא הסוף האישי והמציא "עולם הבא" ואֵל, כדי להתנחם.
כאשר תוכחד האנושות יכחד אֵל עימה...

נערך לאחרונה ב:

marabo

Well-known member
הנה תשובה לענין:

אני ממש אוהב את הויכוחים אתך.
עם כל ויכוח אני מפורר את אלהיך יותר ומראה לצאן הקדושים כאן כיצד אינו נחוץ כלל.

ועדיין לא דברנו על הכחדת המין האנושי כאשר השמש תתפשט בעוד היקום מתקרר.
המצאת אֵל - יחודית לבעל חיים התופש מהו מוות, אך מסרב להשלים עם הנצפה, שאנו מתים בדיוק כמו חתולי סמטאות או עכברים וממוחזרים לחלוטין עד לרמה מולקולרית המזינה את האורגניזמים אשר בתחתית שרשרת המזון.
המין האנושי מכחיש כי מוות הוא הסוף האישי והמציא "עולם הבא" ואֵל, כדי להתנחם.
כאשר תוכחד האנושות יכחד אֵל עימה...
שאלת עליך, לא על התאים שלך, לא על "המשהו החי" הראשון ולא השני ולא הסבא ולא הדודה שלך ולא לא על כל הבולשיט שכתבת
עליך! עליך! עליך!
איך אתה, באת לעולם? לא הסבא שלך ולא סבתא שלך ולא התאים שלך לפני טריליון שנה.
אתה! אתה! אתה!
אז תפסיק לקשקש ולבלבל במח!

ואם אינך יודע - אז פשוט תגיד
איני יודע ואל תקשקש עוד.
"גם אוויל מחריש חכם יחשב"

certified.woke

Well-known member
שאלת עליך, לא על התאים שלך, לא על "המשהו החי" הראשון ולא השני ולא הסבא ולא הדודה שלך ולא לא על כל הבולשיט שכתבת
עליך! עליך! עליך!
איך אתה, באת לעולם? לא הסבא שלך ולא סבתא שלך ולא התאים שלך לפני טריליון שנה.
אתה! אתה! אתה!
אז תפסיק לקשקש ולבלבל במח!

ואם אינך יודע - אז פשוט תגיד איני יודע ואל תקשקש עוד.
"גם אוויל מחריש חכם יחשב"
זה שנים אתה מחזיק בשרוולך "קלף" אשר לדעתך מנצח - "אם אין אלוקים תן לי הסבר איך באת לעולם".
אלא, שגופן גדול ומודגש מעיד על אבדן עשתונות.
קבלת הסבר, קפחתי שוקיך, הצגתיך ככלי-ריק, הרסתי לך "קלף" שחוק משִׁמוש ואתה זועם עד טירוף.

נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
אמנון יצחוק אינו רַב.
הם לא היו מסוגלים. ולכן הפריעו.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא היה לי סבלנות או אפשרות כרגע להאזין לכל הסרטון, אבל חסרים אנשים בישראל שהרב אמנון יצחק מחרפן אותם :)? רק פה בשרשור (הסתכלתי רק על 1-2 התגובות הראשונות לפי שעה) אתה רואה מישהו שמרגיש צורך לגמד את הרב בטענה שהוא כלל לא כזה ושאר המצאות של ׳ידענים׳ שלא מבינים מאומה בתחום עליו הם מתיימרים לדבר.

ככה זה, דרכו של עולם. כנראה נובע מפחד בדרך כלל, בוודאי מבורות. שגרה בקיצור :). אה וכמובן גם מה שציינת, הרצון לקעקע את המסורת היהודית שישובה לחלק קטן מהציבור.

certified.woke

Well-known member
לא היה לי סבלנות או אפשרות כרגע להאזין לכל הסרטון, אבל חסרים אנשים בישראל שהרב אמנון יצחק מחרפן אותם :)? רק פה בשרשור (הסתכלתי רק על 1-2 התגובות הראשונות לפי שעה) אתה רואה מישהו שמרגיש צורך לגמד את הרב בטענה שהוא כלל לא כזה ושאר המצאות של ׳ידענים׳ שלא מבינים מאומה בתחום עליו הם מתיימרים לדבר.

ככה זה, דרכו של עולם. כנראה נובע מפחד בדרך כלל, בוודאי מבורות. שגרה בקיצור :). אה וכמובן גם מה שציינת, הרצון לקעקע את המסורת היהודית שישובה לחלק קטן מהציבור.
הסטודנטים באותו ארוע התעצבנו ושיחקו לידי יצחוק.
לו נכחתי שם הייתי מקפח שוקיו ומציגו ככלי ריק.
האיש פשוט טפש, אין מה לחשוש ממנו.
אם אתה מכיר את "רְאָיוׂתיו" לקיום אֵל - בחר אחת מהן כרצונך ונבחננה...

נערך לאחרונה ב:
למעלה