אמנון יצחוק אינו רַב.ולמה הרב אמנון יצחק מוציא אותה מדעתה?
כי כמו שאמרתי, מטרת העל של השמאלנים זה עקירת דת ישראל מעם ישראל והוא מחבל להם בזה.
אם אין אלוקים תן לי הסבר איך באת לעולםאמנון יצחוק אינו רַב.
מדובר ב- "רֶבְּ", תאר מעין "מַר", או mister, ביידיש.
אמנון יצחוק הצליח להלהיט הרוחות בערמומיותו.
על הסטודנטים היה למשול ברוחם, להקשיב להבליו של יצחוק ולהפריכם אחד לאחד (או לעזוב את האולם).
לא צפיתי בסרטון למלא ארכו.
בַּרְדוּגוׂן, ידידי, צטט מתוך דברי יצחוק את הראיה לכאורה החזקה ביותר לדעתך, לקיום אֵל גם מחוץ לתבן אשר בין שתי אזניך, ואני מתחייב להפריכה...
כבר הוסבר לך עשרות פעמים, כך שפעם נוספת לא תשפר את הבנתך, ברדוגון, אבל לזכוי הרבים - הנה ההסבר, זה משהו שלא לומדים ברשת החנוך העצמאי:אם אין אלוקים תן לי הסבר איך באת לעולם
מאיפה פתאום הופיע?מרגע שהופיע "משהו חי" עלי-אדמות, חד-תא קדום (שאינו דומה לחד-תאים פרימיטיביים של ימינו), לפני כ- 3.7 מליארד
זה התרחש ב- abiogenesis...ומרגע שהתרחש, אז, לפני 3.7 מליארד שנים - אין עוד מקום לאלהיך...כולנו צאצאים של "המשהו החי" הראשון הזה, אם כי אפשר ש- Abiogenesis כזה התרחש ביותר ממקום אחד.מאיפה פתאום הופיע?
סליחה אבל ההסבר ה"מדעי" שלך לא מוצלח לדעתי בדיוק כמו ההסבר שטוען שיש אלוהים .זה התרחש ב- abiogenesis...ומרגע שהתרחש, אז, לפני 3.7 מליארד שנים - אין עוד מקום לאלהיך...כולנו צאצאים של "המשהו החי" הראשון הזה, אם כי אפשר ש- Abiogenesis כזה התרחש ביותר ממקום אחד.
לא לומדים זאת בחנוך העצמאי...
מרגע שנוצר "משהו חי" ראשון - הלך והתאכלס כדור הארץ באורגניזמים חיים מורכבים והולכים ובכללם אנו...סליחה אבל ההסבר ה"מדעי" שלך לא מוצלח לדעתי בדיוק כמו ההסבר שטוען שיש אלוהים .
אז מה ההסבר שלי
אני מכיר בכך שאינני מסוגל להסביר כיצד נותרתי שהרי גם תא בודד היה צריך להיווצר
אבל מה שאינני יודע אינני יודע
אי אפשר לגזור פיתרון מתוך חוסר ידיעה .
איך התרחש? ולמה לא מתרחש שוב היום?זה התרחש ב- abiogenesis...ומרגע שהתרחש, אז, לפני 3.7 מליארד שנים - אין עוד מקום לאלהיך...כולנו צאצאים של "המשהו החי" הראשון הזה, אם כי אפשר ש- Abiogenesis כזה התרחש ביותר ממקום אחד.
לא לומדים זאת בחנוך העצמאי...
איך התרחש - לא ברור.איך התרחש? ולמה לא מתרחש שוב היום?
אז לא הצלחת להסביר איך אותו משהו ראשון נוצר.איך התרחש - לא ברור.
מדוע לא מתרחש שוב היום - האקלים לפני 3.7 מליארד שנים היה שונה לחלוטין מן האקלים של ימינו.
שורה תחתונה - מוצא כולנו מן "המשהו החי" הראשון...אֵל מיותר...אולם זו מדינה חפשית, מותר לך להאמין כי האדם הונפק מוגמר, as-is, בצהרי יום שישי מסוים לפני כ- 5785 וחצי שנים...
איננו יודעים.אז לא הצלחת להסביר איך אותו משהו ראשון נוצר.
לא שאלתי איך התאים שלך או "שרשרת החיים" או כל הבולשיט שכתבת באו לעולםכבר הוסבר לך עשרות פעמים, כך שפעם נוספת לא תשפר את הבנתך, ברדוגון, אבל לזכוי הרבים - הנה ההסבר, זה משהו שלא לומדים ברשת החנוך העצמאי:
באתי לעולם בתהליך טבעי של רביה מינית.
אלהיך, השוכן אך בתבן אשר בין שתי אזניך, לא העניק לי חיים.
תא מין זכרי חי התמזג עם תא מין נקבי חי שהחל מתחלק.
לא היה כאן שום תהליך של יצירת משהו חי מחמרים דוממים.
הקלט לתהליך היה שני תאי מין חיים.
חֲיוּתָם עברה בשרשרת מסירוׂת, כמו העברת לפיד מיד ליד ומדור לדור.
לא היה מתרחש דבר לו אחד מן התאים היה דומם, מת, או שניהם כאחד.
מרגע שהופיע "משהו חי" עלי-אדמות, חד-תא קדום (שאינו דומה לחד-תאים פרימיטיביים של ימינו), לפני כ- 3.7 מליארד שנים - החלה "שרשרת חיים", לה אני חב את חיי, וגם אתה, ולא נחוץ כלל אלהיך.
התעלומה היחידה בנושא "תולדות החיים עלי-אדמות" היא רק כיצד נוצר "המשהו החי" הראשון מ"מרק כמיכלים".
אתה יכול לטעון "אצבע אֱלׂהַי", אך לא יותר מזה וגם זה יופרך בעתיד.
גזור ושמור והנחל לבניך.
אגב, תלוי ועומד אתגר שהצבתי לך, שתציג את הראיה החזקה ביותר לדעתך, לקיום אלהיך גם מחוץ לתבן אשר בין שתי אזניך...ואני עדיין ממתין...
לא שאלתי איך התאים שלך או "שרשרת החיים" או כל הבולשיט שכתבת באו לעולם
שאלתי עליך אישית, איך אתה באת לעולם?
תענה לעניין ואל תקשקש
הנה תשובה לענין:לא שאלתי איך התאים שלך או "שרשרת החיים" או כל הבולשיט שכתבת באו לעולם
שאלתי עליך אישית, איך אתה באת לעולם?
תענה לעניין ואל תקשקש
שאלת עליך, לא על התאים שלך, לא על "המשהו החי" הראשון ולא השני ולא הסבא ולא הדודה שלך ולא לא על כל הבולשיט שכתבתהנה תשובה לענין:
באתי לעולם בתהליך טבעי של רביה מינית.
אלהיך, השוכן אך בתבן אשר בין שתי אזניך, לא העניק לי חיים.
תא מין זכרי חי התמזג עם תא מין נקבי חי שהחל מתחלק.
לא היה כאן שום תהליך של יצירת משהו חי מחמרים דוממים.
הקלט לתהליך היה שני תאי מין חיים.
חֲיוּתָם עברה בשרשרת מסירוׂת, כמו העברת לפיד מיד ליד ומדור לדור.
לא היה מתרחש דבר לו אחד מן התאים היה דומם, מת, או שניהם כאחד.
מרגע שהופיע "משהו חי" עלי-אדמות, חד-תא קדום (שאינו דומה לחד-תאים פרימיטיביים של ימינו), לפני כ- 3.7 מליארד שנים - החלה "שרשרת חיים", לה אני חב את חיי, וגם אתה, ולא נחוץ כלל אלהיך.
התעלומה היחידה בנושא "תולדות החיים עלי-אדמות" היא רק כיצד נוצר "המשהו החי" הראשון מ"מרק כמיכלים".
אתה יכול לטעון "אצבע אֱלׂהַי" היתה זו, אז, לפני כ- 3.7 מליארד שנים, אך לא יותר מזה וגם זה יופרך בעתיד.
אני ממש אוהב את הויכוחים אתך.
עם כל ויכוח אני מפורר את אלהיך יותר ומראה לצאן הקדושים כאן כיצד אינו נחוץ כלל.
ועדיין לא דברנו על הכחדת המין האנושי כאשר השמש תתפשט בעוד היקום מתקרר.
המצאת אֵל - יחודית לבעל חיים התופש מהו מוות, אך מסרב להשלים עם הנצפה, שאנו מתים בדיוק כמו חתולי סמטאות או עכברים וממוחזרים לחלוטין עד לרמה מולקולרית המזינה את האורגניזמים אשר בתחתית שרשרת המזון.
המין האנושי מכחיש כי מוות הוא הסוף האישי והמציא "עולם הבא" ואֵל, כדי להתנחם.
כאשר תוכחד האנושות יכחד אֵל עימה...
זה שנים אתה מחזיק בשרוולך "קלף" אשר לדעתך מנצח - "אם אין אלוקים תן לי הסבר איך באת לעולם".שאלת עליך, לא על התאים שלך, לא על "המשהו החי" הראשון ולא השני ולא הסבא ולא הדודה שלך ולא לא על כל הבולשיט שכתבת
עליך! עליך! עליך!
איך אתה, באת לעולם? לא הסבא שלך ולא סבתא שלך ולא התאים שלך לפני טריליון שנה.
אתה! אתה! אתה!
אז תפסיק לקשקש ולבלבל במח!
ואם אינך יודע - אז פשוט תגיד איני יודע ואל תקשקש עוד.
"גם אוויל מחריש חכם יחשב"
הם לא היו מסוגלים. ולכן הפריעו.אמנון יצחוק אינו רַב.
מדובר ב- "רֶבְּ", תאר מעין "מַר", או mister, ביידיש.
אמנון יצחוק הצליח להלהיט הרוחות בערמומיותו.
על הסטודנטים היה למשול ברוחם, להקשיב להבליו של יצחוק ולהפריכם אחד לאחד (או לעזוב את האולם).
לא צפיתי בסרטון למלא ארכו.
בַּרְדוּגוׂן, ידידי, צטט מתוך דברי יצחוק את הראיה לכאורה החזקה ביותר לדעתך, לקיום אֵל גם מחוץ לתבן אשר בין שתי אזניך, ואני מתחייב להפריכה...
כן, הם לא התכוננו לארוע.הם לא היו מסוגלים. ולכן הפריעו.
לא היה לי סבלנות או אפשרות כרגע להאזין לכל הסרטון, אבל חסרים אנשים בישראל שהרב אמנון יצחק מחרפן אותםולמה הרב אמנון יצחק מוציא אותה מדעתה?
כי כמו שאמרתי, מטרת העל של השמאלנים זה עקירת דת ישראל מעם ישראל והוא מחבל להם בזה.
הסטודנטים באותו ארוע התעצבנו ושיחקו לידי יצחוק.לא היה לי סבלנות או אפשרות כרגע להאזין לכל הסרטון, אבל חסרים אנשים בישראל שהרב אמנון יצחק מחרפן אותם? רק פה בשרשור (הסתכלתי רק על 1-2 התגובות הראשונות לפי שעה) אתה רואה מישהו שמרגיש צורך לגמד את הרב בטענה שהוא כלל לא כזה ושאר המצאות של ׳ידענים׳ שלא מבינים מאומה בתחום עליו הם מתיימרים לדבר.
ככה זה, דרכו של עולם. כנראה נובע מפחד בדרך כלל, בוודאי מבורות. שגרה בקיצור. אה וכמובן גם מה שציינת, הרצון לקעקע את המסורת היהודית שישובה לחלק קטן מהציבור.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.