נתוני GPRS/WAP בסלקום

• פותח הנושא idobi
  • פורסם בתאריך

idobi

New member
נתוני GPRS/WAP בסלקום

שלומות. אחי הגיע מחו"ל עם הסלולרי שלו והתחבר לרשת סלקום - הוא היה רוצה לגלוש ב GPRS/WAP ברשת ולגלוש דרך דף הבית של סלקום (כדי להוריד צלילים פוליפוניים שסלקום מספקים) אבל באתר שלהם לא כתובות ההגדרות... אשמח אם למישהו יש את ההגדרות ויכול לכתבן. המון תודה!

ranzz

New member
הוא התחבר ב ROAMING?

או שהכניס סים של סלקום? אם הוא הכניס סים של סלקום, שפשוט יתקשר למרכז הדאטה - 320*, הם כבר ישלחו לו את כל ההגדרות ישר למכשיר.

idobi

New member
Roaming וגם...

מסתבר שהצ'יפ (מחו"ל) לא תומך ב GPRS (מבחינת הגדרות הספק בחו"ל) אלא רק ב WAP...אם למישהו יש את ההגדרות WAP של סלקום אשמח לקבלם. שוב המון תודה!

idobi

New member
OK - קיבלתי את הפרטים מסלקום

אבל המספר Dial-up ל WAP שנתנו לי מקבל צליל של מספר לא קיים (053-999170) - האם זהו אכן המספר או שיש בו טעות? ושוב תודה...

idobi

New member
רינגטונים פוליפוניים באורנג' וסלקום

לא רציתי לפתוח שרשור חדש... האם זה רק אני או שבסלקום יש מבחר הרבה הרבה יותר גדול של רינגטונים פוליפוניים מאשר באורנג'? אני רגיל שאורנג' נמצאים תמיד בחוד החנית אבל הפעם נראה לי שהם קצת פישלו...או שאולי לא חיפשתי מספיק טוב? מה דעתכם?

idobi

New member
וגם מבחינת איכות...

הרינגטונים הפוליפוניים של אורנג' נשמעים כמו ילד שמשחק עם סינטיסייזר (MIDI) לעומת אלו של סלקום שנשמעים כמו מנגינות אמיתיות...זו דעתי.

shahar16i

New member
של סלקום נשמע כמו מנגינות אמיתיות?

אתה בטוח? דווקא הצילצולים שלהם ממש שווים לתחת וה"סופרינגטונים" ממש בדיחה

למעלה