נתב"ג ביחס לאחרים.

מצב
הנושא נעול.

Ejay03

New member
נתב"ג ביחס לאחרים.

נתב"ג ביחס לאחרים.
שלום. לאחרונה היה לי וויכוח עם חבר שלי. אני טוען שבן גוריון נחשב לאחד מנמלי התעופה הגדולים והמתקדמים בעולם [ככה שמעתי] או לפחות ב25 הראשונים. חבר שלי טוען שביחס לפרנקפורט\JFK הוא בכלל בדיחה ונחשב בעולם כקטן מיושן ולא נוח -בגלל זה בונים את נתב"ג 2000. מי צודק?

evgeniy2

New member
לגבי בן גוריון חבר שלך צודק

נתב"ג ביחס לאחרים.
שלום. לאחרונה היה לי וויכוח עם חבר שלי. אני טוען שבן גוריון נחשב לאחד מנמלי התעופה הגדולים והמתקדמים בעולם [ככה שמעתי] או לפחות ב25 הראשונים. חבר שלי טוען שביחס לפרנקפורט\JFK הוא בכלל בדיחה ונחשב בעולם כקטן מיושן ולא נוח -בגלל זה בונים את נתב"ג 2000. מי צודק?

טייגרמן

New member
ולמה הוא חושב שנתב"ג מיושן?

תן לי לנחש, כי אין שרוולים בכל אופן אני לא מסכים וכבר ראיתי באירופה נמלי תעופה קטנים יותר וגרועים יותר

איליה.

New member
ברור שיש רבים גרועים יותר

תן לי לנחש, כי אין שרוולים בכל אופן אני לא מסכים וכבר ראיתי באירופה נמלי תעופה קטנים יותר וגרועים יותר
אבל ברוב נמלי התעופה הגדולים בעולם כבר מזמן יש שרוולים, ובקרוב יהיו גם אצלנו. מה שהכי יפה בנתב"ג, ולא ראיתי את זה בשום מקום עדיין - זה השלט המרגש "ברוכים הבאים לישראל" והמזרקה היפהפיה.

eagle701

New member
קטע העצוב שיש מדינות ערב

אבל ברוב נמלי התעופה הגדולים בעולם כבר מזמן יש שרוולים, ובקרוב יהיו גם אצלנו. מה שהכי יפה בנתב"ג, ולא ראיתי את זה בשום מקום עדיין - זה השלט המרגש "ברוכים הבאים לישראל" והמזרקה היפהפיה.
קטע העצוב שיש מדינות ערב
ששדות התעופה הראשים שלהם בהרבה יותר מתקדמים וגדולים ומפותחים מנתב"ג גם עם נתב"ג 2000

nitsansh

New member
בהשוואה למדינות בגודל של ישראל הוא

בהשוואה למדינות בגודל של ישראל הוא
לא רע...

מצב
הנושא נעול.
למעלה