נשרפתי...

נשרפתי...

הייתי בים, מרחתי קרם הגנה, אבל פיספסתי כמה מקומות, ועכשיו העור שלי אדום במקומות האלה. איך אני מעביר את האדמומיות הזאת במהירות, בתקווה שהעור מתחתיו יהיה בצבע הטבעי... תודה

טוטס

New member
למרוח כל שעתיים קרם הגנה (אפשר לשים במקרר

כדי שיהיה קריר ונעים), או מריחת אשל. זה לא יסייע להעברת האדמומיות במהירות - אך יקל על הכאב ותחושת הצריבה.

שניצללל

New member
../images/Emo207.gif היי טוטס נצלש מהעמוד הקודם

פשוט ההודעות כבר אמרו לעמוד הקודם ואני מניחה שלא ראית אני אעתיק את זה לפה, אני לא שמה מקדם הגנה מפני שאיני יוצאת החוצה כמעט באור יום, בדרך כלל רק בערבים... אני כן מקפידה על קרם לחות וניקיון הפנים בסבון כל הזמן. אדמומיות בפנים הייתה לי גם לפני התרופה אבל עקב הפצעים שהיו לי. עכשיו שאין לי פצעים ואני מסיימת שבוע הבא עם הכדורים הרופאת עור אמרה לי שזה אמור לעבור עם הזמן ולדאוג להמשיך לטפל בפנים שלי. היא אמרה במידה ולא יעבור היא תתן לי משחה לשים על הפנים אבל לא אמרה איזה... אני פשוט מאד מפחדת שזה יישאר ולכן אני מודאגת. אין אפשרות לטפל בזה עכשיו לשים משחות וכאלה דברים או משהו במקום לחכות שיעבור לי? לגבי הפצעים בישבן מה זה יכול להיות ממה זה נובע? אני דואגת להכל אני בן אדם מאד היגייני בגלל זה כל העניין לא מובן לי.... ופשוט רציתי לדעת יותר רקע לעניין ואם אין פשוט תכשירים שאני יכולה לנסות לפני שאגיע לרופא לגבי העניין... תודה על התשובות:)

טוטס

New member
ראשית, מילת המפתח היא "כמעט" לא יוצאת לשמש

מה שאומר שיש פעמים שאת כן - אפילו אם זה רק פעם בשבוע ל-10 דק'. צריך להבין שההוראה הזו לא נינתנת סתם! הכדור הזה גורם לכך שכאילו ומרחנו שמן טיגון על הפנים, כך שמספיקות 3 דק' בשמש בכדי שנקבל כוויות - בין אם נרגיש זאת ובין אם לא. שלא לדבר על כך שגם בחורף וגם בערב, עדיין יש קרינה מהשמש - אני לא מצפה שתמרחי קרם הגנה בלילה, אבל לפחות כשיוצאים החוצה ביום - כן לשים, ולא משנה אם זה כל יום, או רק פעם בחודש. מעבר לכך, אני הייתי סומכת על רופאת העור שלך. היא המומחית לנושא והיא זו שרואה את מצב העור. לגבי הפחד שלך שזה בכל זאת ישאר - אז גם היה ובכל זאת תשארי עם אדמומיות, בתור אחת שיש לה אדמומיות תמידית, כחלק מסוג העור, אני יכולה להגיד לך שזה לא סוף העולם, ותודה לאל - יש איפור שמסדר את הכל
אל תשחקי עם זה ואל תשימי שום משחה ושון דבר שיציאו לך - רואקוטן זה לא משחק, והרגישות בזמן השימוש בו היא מאוד מאוד גדולה - את יכולה לעשות לך כזה נזק לפנים, שלא יהיה רק למשך כמה חודשים, אלא לשנים, במקרה הטוב. אם האדמומיות היא חלק מהפצע - היא נובעת מכך שיש דלקת מסוימת. חכי ישעבור לבד. פצעים בישבן - כפי שרשמתי, או מהורמונים או מחוסר אוורור של המקום (מכנסיים צמודות מדי, לדוגמא). את יכולה לנסות למרוח שמן לבנדר באופן נקודתי.

שניצללל

New member
תודה רבה טוטס:)

שיהיה לך יום נפלא! ושאלה אחת אחרונה... היכן ניתן להשיג שמן לבנדר ומה מחירו?

טוטס

New member
שמן לבנדר - ניתן להשיג בבתי מרקחת, סופר פארם

ובתי טבע. מחיר? תלוי בחברה בומקום בו קונים. יכול לנוע מ- 20 ש"ח ומעלה.

שניצללל

New member
אה ועוד כמה שאלות קטנות....

איזה כמות מורחים על העור? באיזה זמן הכי נוח? לפני שינה, בבוקר כשיוצאים לעבודה? לא להחשף לשמש לאחר מריחה? תודה!

../images/Emo4.gif התחלנו עם "כוויות שמש" ????

העור שלך "שרוף" אמנם לא well done אבל מדיום ראר... והעור שלך ממש לא אוהב את זה... העצות שקיבלת הן נפלאות, אולם להבא - אנא שמור על עצמך בשמש - הגוף שלנו ממש לא אוהב אותה ובודאי שאינו זקוק לה במינונים גבוהים. בואו נעבור את הקיץ בשלום שבת שלום

smady a

New member
תמרח ג'ל אלוורה אחרי שנשרפת בים.גם תצמצם את ה

הנזק שגרמת לעוא. ואולי תצליח למנוע התקלפות. וכמובן כמו שאמרו פה קרם הגנהההההההההההההההה לפני היציאה לשמש במהלך השהות בשמש.

למעלה