ראשית, מילת המפתח היא "כמעט" לא יוצאת לשמש
מה שאומר שיש פעמים שאת כן - אפילו אם זה רק פעם בשבוע ל-10 דק'. צריך להבין שההוראה הזו לא נינתנת סתם! הכדור הזה גורם לכך שכאילו ומרחנו שמן טיגון על הפנים, כך שמספיקות 3 דק' בשמש בכדי שנקבל כוויות - בין אם נרגיש זאת ובין אם לא. שלא לדבר על כך שגם בחורף וגם בערב, עדיין יש קרינה מהשמש - אני לא מצפה שתמרחי קרם הגנה בלילה, אבל לפחות כשיוצאים החוצה ביום - כן לשים, ולא משנה אם זה כל יום, או רק פעם בחודש. מעבר לכך, אני הייתי סומכת על רופאת העור שלך. היא המומחית לנושא והיא זו שרואה את מצב העור. לגבי הפחד שלך שזה בכל זאת ישאר - אז גם היה ובכל זאת תשארי עם אדמומיות, בתור אחת שיש לה אדמומיות תמידית, כחלק מסוג העור, אני יכולה להגיד לך שזה לא סוף העולם, ותודה לאל - יש איפור שמסדר את הכל
אל תשחקי עם זה ואל תשימי שום משחה ושון דבר שיציאו לך - רואקוטן זה לא משחק, והרגישות בזמן השימוש בו היא מאוד מאוד גדולה - את יכולה לעשות לך כזה נזק לפנים, שלא יהיה רק למשך כמה חודשים, אלא לשנים, במקרה הטוב. אם האדמומיות היא חלק מהפצע - היא נובעת מכך שיש דלקת מסוימת. חכי ישעבור לבד. פצעים בישבן - כפי שרשמתי, או מהורמונים או מחוסר אוורור של המקום (מכנסיים צמודות מדי, לדוגמא). את יכולה לנסות למרוח שמן לבנדר באופן נקודתי.