נשמות יקרות הושיעו נא...

• פותח הנושא urmey
  • פורסם בתאריך

urmey

New member
נשמות יקרות הושיעו נא...../images/Emo186.gif

אמא'שלי מתעקשת שכל אחד יגיד משהו על ההגדה בליל הסדר. וכמה שניסיתי להתנגד לא כל כך הלך לי. אז שרשרו ב-ב-ק-ש-ה דברים נחמדים עדיף עם "קריצה" הרי אני סוררת ומותר לי.... יש משהו???????

i l u v a t a r

New member
אני יחפש לך משהו של ליבוביץ'

פתאום בשבת ראיתי שיש לנו ספר שלו בבית, אדם חכם הליבוביץ הזה, בהזדמנות אני יחפש לך משהו שהוא כתב.

כן...

נכון אלו שישבו ודיברו עד אור הבוקר ובאו תלמידהם וטענו שהגיע זמן קרישמע של שחרית. למה הפריעו להם התלמידים? כי רק בבני ברק יש לתלמידים חוצפה להפריע לרבותיהם באמצע התפלפלות (את האחים שלי היציאה הזו מצחיקה כל שנה מחדש) מה אומר העיוור כשהוא אוכל מצה? מי כתב ת'שטויות האלה??. למה שמו את הבן החכם ליד הרשע? רשע עדיף משוטה. והברקה גימטראיתית למה צריך להקהות את שיני הרשע? כי רשע פחות שניו הוא צדיק. ר=200+ש=300+ע=70=570 ש=300+נ=50+י=10+ו=6=366 -------------------------- צ=90+ד=4+י=10+ק=100=204 עוד הוכחה לאמיתות התורה. תודו שההגדה הוא טקסט טרחני לגמרי כל החישובי מכות האלה...אווף

urmey

New member
ענק!!!! לי היא כבר הבטיחה את תפקיד

הרשעה.....

גוזל

New member
בכלל לא יציאה מצחיקה

מי שאמר את על אמתהיה אדמור והוא אמר את זה בישיבצ מועצת גדולי התורה כאשר באו הליטוואקעס להפריע

הכי מצחיק יהיה

אם תשאלי שאלות תם על הפשט של ההגדה: למה פתאום אומרים ``דם ואש ותמרות עשן``, למה כתוב ``מכת`` רק על מכת בכורות. או מי זו שעמדה לאבותינו ולנו.

מותר לי

New member
עד שבאו תלמידיהם...

ואמרו להם: "הגיע זמן ק"ש של שחרית" ענו להם רבותיהם: "לא נורא, נתפלל באיצקוביץ'!" סתם משהו שנזכרתי...
(הסתובב לפני כמה זמן קובץ תמונה עם "כנגד 4 בנים", תחפשי!)

urmey

New member
אנחנו באמת מסובין בבני ברק../images/Emo8.gif

והצלחתי מלהמנע מלהגיע לשם במשך הרבה זמן אבל... באשר נפלנו נפלנו....

F BarBarosa

New member
למה אוכלים ביצה במי מלח?

בליל הסדר. כי שבני ישראל עברו בים סוף, הגיעו להם מי הים עד הביצים... נראה לך שזה יעבור את הצנזורה?

estersh

New member
הבן הרשע של רבי נחמן מברסלב

דיברתי על זה בסדר בשנה שעברה. משו שהתחברתי אליו והמשפחה שלי אהבה. אם תרצי אחפש את זה.

למעלה