|נשיקה
חדשה כאן...

|נשיקה../images/Emo24.gifחדשה כאן...

שלום לכולן.... שמחתי להכיר את הפורום הנ"ל !!! אני בהריון 1 שלי תאומים שבוע 33 ורציתי לשאול אם מישהי יודעת מאיפה אני יכולה לקנות בייבי סנס ועוד כל מיני מוצרים יד שניה. תודה מראש..גלית

../images/Emo6.gifתודה!!!

היי אהלן איזה יופי ילדת כבר אז את אחרי.. בנות 3 חודשים האם את שורדת?? ישנה בלילה?? שיווו איזה יופי.. את מרגישה טוב?? אני כל כך מתרגשת!! תודה על האתר אני אכנס ואחפש אני רוצה 2 בייבי סנס וחבל לי לקנות חדש.. אשמח לשוחח איתך!!!

יש לי.... יש לי בבטן...

בן ובת חמודים הערכת משקל לפני שבוע 1.600 ו1.500 אני מקווה שעוד יגדלו עליתי עד עכשיו 10 קילו ואני בדיכאון על זה... אני בשבוע 33 ויש לי עוד לפחות 5 שבועות...בע"ה שאגיע לזה..

yamashita

New member
בשורות טובות במיוחד..

שמי עמית אמא לדור בן שנתיים וחצי, ברית ורעות בנות 3.5 חודשים. תוכלי למצוא מוצרים יד שנייה באתר horim.co.il יש גם חנויות שמוכרות יד שנייה או משכירות. בכול מקרה את מתקרבת ליום הגדול - משם הכול כבר נראה אחרת.

קרן משם

New member
ברוכה הבאה גלית../images/Emo140.gif

"מפילה" עלייך לקרוא את המדריך שלנו....תלמדי ממנו עלינו ועל הפורום. ובהחלט מזמינה אותך לתפוס כסא טוב ולשבת איתנו בנוח לפחות עד הלידה....ללא ספק אחריה זה יבוא בספונטניות. לגביי שאלתך...מאוד חשוב על איזה איזור את מדברת? אני מכירה מקום בצפון אבל משום מה מהמרת שזה לא יעזור?

היי קרן היי תות היי לכולן!!

אתן לא תאמינו אבל קראתי המון המון כולל סיפורי הלידה ונהנתי מכל רגע ואפילו הזלתי דמעות!!!! קרן חן חן לך אני גרה באשדוד והימרת נכון איזור הצפון בטוח לא יעזור לי!!! אני גאה בך שאת מתמודדת עם שלישיה !!!!!ואני מקווה שאצליח להסתדר עם 2 היות ואני גרה באשדוד אבל המשפחה שלי גרה בנתניה ולכן אני קצת מודאגת איך אסתדר....מנסה להיות אופטימית... ואני כל כך שמחה להיות כאן!!!

jdror

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אמא לתאומות בנות 9, אחותן בת השבע ואחותן בת השנתיים וחמישה חודשים.

יעל של 4

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

שמי יעל אמא ללינוי בת 7 וחצי, לירון בן 5, תאומות שקד ורעות בנות שנה. מאחלת לך בהצלחה, את כבר קרובה לסוף, אני גרה לא רחוק ממך, איפה את הולכת ללדת ? אני ילדתי בקפלן בניתוח קיסרי בסוף שבוע 34. יעל

טל של 4

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

יש לנו למעלה בשורה הורודה (הצבע משתנה כל הזמן היום זה ורוד) לוחות. בפנים יש לוח יד שניה, את מוזמנת לחפש שם או לפרסם שם. מעבר לזה ברוכה הבאה ומאחלת לך המשך הריון קלללל וארוךךךךך

למעלה