נשימות קטנות

SadClown

New member
נשימות קטנות

צלילים שלך מתעתעים בי פריטה אחר פריטה מסתלסלים במעלה גופי בניגון קטיפתי מרגישה אותו רוטט בעמוד השדרה מרגישה אותו מתמקם לי באזור החזה ואני נושמת נשימות קטנות נשימות קטנות צופה בך – פורט על הגיטרה בתנועת המיתרים למגע אצבעותייך איך הם קשובים לך אובססיביים למגעך – כמעט כמוני לרגע הייתי רוצה להיות גיטרה שלך מתבוננת בך מנגן בי ואני נושמת נשימות קטנות נשימות קטנות. צליל קולך מטפס בי נצמד אל כל פינה בה חשבתי שיש לי מקום מתוך שפתותייך בוקעות המילים ומתלפפות סביב ליבי לרגע הייתי רוצה להיות הד שלך מתבוננת בך שר אותי ואני נושמת נשימות קטנות נשימות קטנות ואם לרגע אזוז, ותשמע אותי אם לרגע תבחין במחבואי בין מיתרי ליבך לבין הד קולך אולי תיבהל כי לא תרצה בי תתבונן בי בעיניים גדולות וקרות והנגינה תיפסק אז אני רק מתבוננת בך, שקטה קפואה במקלטי עוקבת אחר מבטך בנשימות קטנות מסתתרת בנגינתך ונושמת נשימות קטנות נשימות שקטות

אהבתי את הרעיון והדימויים

אם את פתוחה להערות, אשמח לכתוב. לי, בדרך כלל, הערות עזרו לשפר. כאלו שבאות מלב אוהב, כמובן, ואני מוכנה להציע את שלי: בבית הראשון, יש מעבר מרבים (צלילים) ליחיד, ולא ברור מהו היחיד, כך שלא ברור השינוי הזה. מציעה שתחליטי ותתמידי, או רבים או יחיד, בבית הזה. את מתחילה בצלילים, עוברת לגיטרה, לצליל קולו ואחר כך להד, ובסוף למה יקרה אם יפסיק את נגינתו, הסיכון שבכך ומה את מחליטה לעשות כדי שזה לא יפסק. הרעיון עובר בצורה ברורה, אם כי בשלב של הבית השני היתה לי תחושה שזה מתחיל להתארך, ואין צורך בכך. הייתי מציעה לוותר על הבית שמדבר על צליל קולו, הרעיון ברור והוא אפילו עלול להיות מיותר (אני מתנסחת בזהירות, כדי שחס וחלילה לא לפגוע). בכלל, כדאי לצמצם , למשל: ואם לרגע אזוז, ותשמע אותי אם לרגע תבחין במחבואי <------ אין צורך, אפשר להסתפק בשורות הראשונות בין מיתרי ליבך <------כנ"ל לבין הד קולך<--------כנ"ל אולי תיבהל כי לא תרצה בי <--------אפשר לוותר, מספיקה אחת מהשורות האלו, תחליטי את מה מתאים לך, אך די באחד מהם תתבונן בי בעיניים גדולות וקרות והנגינה תיפסק אוהבת את נשימות קטנות, ואת החזרה עליהן. ממש אפשר לחוש בנשימות הקטנות, ואני מסתכמת בלאמר - המבוהלות שלך. מעביר יפה את הרעיון. עצה של נסיון מהחיים - אם הוא לא רוצה, הוא לא רוצה, תעברי הלאה. אל תמעיטי בערכך. אל תקטיני את עצמך למולו. חשוב לי לאמר שהעצות שלי הן על אחריותי ושלי בלבד. את חופשייה לקבלן או שלא. שרון

SadClown

New member
תודה :]

המון תודה לך על ההתיחסות המעמיקה :) אני מבינה למה את מתכוונת בהרחבות, יש לי באמת נטייה לחזור על הרבה דברים בגלל שאני אוהבת להיסחף עם תיאורים וגם כי אני מפחדת לא להעביר מספיק ברור את הכוונה. אבל אחרי שקראתי את זה בלי השורות שסימנת, ראיתי שבאמת אפשר להבין(אולי אם פחות תיאורים) אבל יותר מחודד שכזה. ויותר למטרה... תודה רבה

למעלה