|נשימויאלוש נשמתי איזה מתוק אתה....

|נשימויאלוש נשמתי איזה מתוק אתה....

מויאלוש ---> איזה מתוקי הוא... חולה עילו... איזה מתוק הוא הוא נתן לי נשיקה באויר בפסטיגל... -> אני מתה....... ויש לי ת'טלפון שלו אבל אני לא נותת לאף אחד אז תחלמו.... וכל המערצים של סקעת תירגעו... סקעת גם חמוד רצח אבל לא צריך לקלל את מויאלי בגלל זה... קיצר אנשים רק שתידעו ש... הראל מויאל פשוט... מל(א)ך... חולה עליו איזה מקסים הוא..!!! מויאלוש נשמתי...... מואה ענקית..... ותמשיך לשיר כי אתה גדול.....

חח מאמי את חדשה!?

אם כןןן..שלוםםםםםם..גמניי מתתההההה חולההה שרופה על ה-ר-א-ל מ-ו-י-א-ל-! איזה כיףףףףף לךךך!!!! ספרי עוד פרטים על הפסטייייי...
נטל*ל!ש..!

חדשה?! ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני שני מויאל...מאוהבת מטורפת חולה על הראל מויאל המושלם!!! יש לך את של הבית?! גמליי

עם את חדשה אז ברוכה הבאההה ../images/Emo24.gif

וגמני חולה מתה שרופה דרוסה מה שאת לא רוצה על מויאללל ולי יש תכתובת של הבית שלו חח תקנאו

כולם כנסו...

כן אני חדשה... ורק שתדעו שהראלוש מויאל הוא המל(א)ך של המדינה... היה שווה רצח בפסטיגל ויש לי טטלפון שלו ואת הכתובת.... אבל חפיף... כי זה הטלפון של ההורים שלו כי הוא לא גר בבית... חחחחח... עכשיו התקשרו אלי מהבית שלו..... אמא זה היה מלחיץ.. ואמרו לי שלא להקשר יותר לבית ועם אנחנו (המעריצות) רוצות לדבר איתו אז לשלוח לו מייל...... אמאאאאאא אני מתה.... פליז תגיבו...... חולה עליכם נשמות.... ולא לשכוח שהראלוש מויאל הוא מספר 1...... חחחחחחחח.. ביוש...

כשהתקשרו אלייך..

כשהתקשרו אלייך מהבית שלו כעסו עלייך?? כי כשאני דיברתי עם אמא שלו ואבא שלו ואח שלו אז אפח'ד לא כעס.. אז עלייך כעסו או משהו?!

סתם כזה..

רציתי לדבר עם הראל אבל תמיד הוא לא היה בבית..
(חח אבל לא נורא יצא לי לדבר איתו במקרה אחר לגמרי..) אז יותר נכון סתם דיברתי אים שאני מעריצה שלו וזה.. ופעם אחת התקשרתי ב11 וחצי בלילה..הייתי במסעדה בדיוק ובדיוק הביאו לי ת'טלפון שלו ומרוב התרגשות כנראה לא שמתי לב לשעה והתקשרתי ואבא שלו דיבר לא נעים חח אבל כל המשפחה שלו נחמדים ב-ט-ר-ו-ף..

חחחחח... נחמד...

תקשיבו עכשיו כולם....
לכל מי שיש את המייל של מויאל או חתימה שלו...
תדברו איתי...
כי אני חולה על מויאלוש
כפרה עליו... חולה על מי שיביא לי... אין מי שמביא לי הוא הבן/בת אדם הכי שווה בעולם.. חולה עליכם מואה.... לירזוש.... הראל מויאל
המל(א)ך של העולם וה
של המדינה...

1יערית

New member
אראל סקעת המדהים

מומלץ מומלץ -יש תמונות חדשות -מהממות של סקעת (מאחוריי הקלעים) http://www.site4us2.com/or1/

evem

New member
חחחחח..... מאמי...

את אוהבת את הראל סקעת.... רואים (לא יותר ממני ברור.... סתם...) אבל נשמתי הראל כותבים עם ה' ולא עם א' אם תכתבי עם א' יצא לך אריאל ולא קוראים לו אריאל...... טוב זה היה תיקון קטן להמשך דרכך....

למעלה