נשארו בורקסים קפואים (לא מוכנים)

נשארו בורקסים קפואים (לא מוכנים)

התנור כבר נקי, אז בעלי הציע להכין אותם במחבת. מה דעתכן? וסתם שאלה, איך אפשר להוציא כתמי מרכך שנשפך ישירות על הבגד? הוא הספיק להתייבש ואח"כ כובס מספר פעמים ולא יצא הכתם...
 

1winnie

New member
דווקא אני חושבת שכדאי לנסות

במיוחד אם יש לך מכסה למחבת. זה יכול לצאת לא רע בכלל. תהיה לך בעיה למכור את זה אם זה צריך להיות במקפיא והמקפיא בשימוש בפסח...
 
כן למה שיהיה בעיה

זה יצא בערך כמו מלאווח רק עם מילוי גבינה... דבר שאני עושה לפעמים - מטגנת מלאווח עם צהובה. חשבתי על זה ואפשר גם בטוסטר. הייתי מכינה פעם מלאווח טוסט עשיר... אפרופו טוסט - למכורות המתוקים ולא דופקות חשבון לגיזרה, הייתי מגלה בסוד שפרוסה עם ממרח שוקולד בטוסט זה מעדן... אפשר לנצל את הלחם היבש והשוקולד שהתחיל לאבד מטריותו.
 

1winnie

New member
איזה יופי שיצא לכם טוב

טיפ נחמד נתת
אבל אני הייתי הולכת עכשיו על הבורקס עם הגבינה...
 
על טוסט עם שוקולד חייתי בצבא ובגלל זה העלתי

20 ק"ג שמהר מאוד טפתי את עצמי והורדתי אותם והיום שנים שאני 51 ק"ג לא עולה לא יורדת אבל כמובן עם משטר קבוע.....
 
למעלה