נרשמתי למשפטים וממשל בבינתחומי

IMAN14

New member
נרשמתי למשפטים וממשל בבינתחומי

וזאת אחרי שכבר הייתי רשום למדעי המדינה וחטיבת תקשורת+כותרת באונ' תל אביב וביטלתי הכל. מוזמנים להתחיל להגיד כמה טמבל יצאתי ולגרום לי להתחרט עוד יותר. או שבעצם יהיו וכאלה ויגידו שזה צעד חכם תודה מראש

Anabol

New member
אם יש לך כסף..

אני לא מבין מה הבעיה. תלמד מה שמתאים לך.

n i e m a n d

New member
החלטת מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?../images/Emo13.gif

דרך אחת מובילה אותך לעיתונאות (עד כמה שהמקצוע הזה רלוונטי בכלל כיום), דרך שניה תוביל אותך להיות עו"ד.. אם אתה סגור על הבחירה שעשית, מי אנחנו שנתווכח?

club1

New member
עשית צעד נכון

עם תואר במדעי המדינה יכולת להיות מקסימום מוכר בקסטרו מן אלא אם אתה בוחר להיות צוער במשרד החוץ, תפקיד קשה שרק מעטים מתקבלים אליו. אני הייתי מחליף את הממשל במינהל עסקים אבל זו כבר בחירה שלך. בכל מקרה מוזר שעדיין ניתן להירשם לבינתחומי, בתקופה כזו ההרשמה כבר הייתה צריכה להיות סגורה מזמן. כנראה שאנשים מתחילים לעכל דברים.

תתפלא

בשלב הזה של השנה עוד אפשר להירשם לכל אחד מהמוסדות, מהמוביל ביותר עד הנואש ביותר. ייתכן שיידרשו נתוני קבלה גבוהים יותר, אבל זה הכל.

IMAN14

New member
הבהרה

נרשמתי כבר לפני 3 שבועות עכשיו פשוט שילמתי את המקדמה וקידבלתי הודעת קבלה

dylan2

New member
לא להסתכל אחורה

אם ההתלבטות שלך נובעת מכך שמדובר במכללה כדאי לך להוציא את זה מהראש כי היום רוב עורכי הדין יוצאים דווקא מהמכללות ואין עם זה שום בעיה. לפעמים כדאי להמשיך בהחלטות בלי להסתכל כל הזמן אחורה.

מאיפה נחתת?

ברצינות, יש לכם תוכנה שמקפיצה לכם אוטומטית "חובה לפרסם" בכל פעם שיש הודעה שכוללת את המילים "אוניברסיטה", "מכללה" ו"מתלבט" ביחד?

למעלה