נראה לכן שההנחה נכונה??

שבט

New member
נראה לכן שההנחה נכונה??

חברות שלי כל הזמן אומרות לי שאם בשקיפות הרופא לא אומר את המין בטענה שאינו רואה אז סימן שזאת בת כי בד"כ את החבילה רואים כמו שצריך ואז אומרים שזה בן ואם אין חבילה אז אין הוכחה שזה בן ומצד שני אין הוכחה לכך שזאת בצת,אז בנתיים הם לא אומרים. לפי ההריוניות שאני מכירה זה באמת כך- אם ראו חבילה אמרו בן ואם לא ראו אז זאת הייתה בת. מה אתן אומרות?

עד כמה שאני יודעת

בשלבים כאלה, גם לבן וגם לבת יש צ'ופצ'יק, אלא שהצ'ופצ'יק של הבנות פונה מטה, וזה של הבנים פונה קדימה, וזה ההבדל בין המינים, שאלה של הזוית של הצ'ופצ'יק.

שבט

New member
גם אצלנו הוא ראה צופציק,אבל אמר

שגם לבן וגם לבת יש אותו הזוית של העובר הייתה מצויינת, גם אנחנו יכולנו לראות את הצופציק אבל זה לא הספיק לו כנראה בשביל ה-80%

../images/Emo45.gifתיאור מדוייק!!

בשלב כזה, לשני המינים יש בליטה, אך לכיוון אחר. לי למשל אמרו בשקיפות שזב כמעט וודאי בת, ובסקירה המוקדמת, נצפה בולבולון לתפארת..

הצ'ופצ'יק שלנו פנה מטה

וזה לגמרי בן... כבודו ישב לו בפוזה בלתי מובנת בעליל, וראינו בבירור שטרונגול שיוצא מבין הרגליים שלו... כלפי מטה... לא שאלנו אז כי היינו שנינו דיי בהלם, אבל בסקירה המוקדמת זה כבר היה ברור כמו השמש במרכז הרקיע זה עדיין שם וזה עדיין בולבולון וזה בשום פוזה לא נראה פונה קדימה, זה נראה יותר כמו "נוזל" למטה...

אם פי 3

New member
לא.

כשרואים, רואים בבירור גם כשזו בת. בשלב של השקיפות, לא תמיד רואים בבירור, ורופא זהיר, יעדיף לא להמר.

שימי לב למה שכתבתי לך בשרשור

של תל"מ פברואר. לא מאמינה יותר לכלום! כשרואים אז רואים וזהו. לא עושה יותר שום ספקולציות בנושא...

כתומה30

New member
גם מנסיוני זה לא נכון

כפי שכתבו לך - צ'ופצ'יק יש לשני המינים בשלב הזה וההבדל הוא בזווית. לפעמים העובר נמצא בתנוחה לא אופטימלית לבירור הזווית ואז יותר קשה לראות. ויש גם טווח של גיל הריון לשקיפות - כל שבוע פה הוא קריטי בזיהוי. כך שאם עשית שקיפות יחסית מוקדמת זה מגדיל את הסבירות שיהיה קשה להבדיל. בשתי השקיפויות שלי הרופא אמר שנראה לו שזו בת, ושתי הסקירות אחר כך אישו את זה. עשיתי חיסית מאוחר (12 פלוס כמה ימים).

שבט

New member
לגבי הזמן-עשיתי בול בשבוע 12

ולפי מה שבנות פה אמרו אצלהם ראו עוד לפני...

שניה, שניה../images/Emo163.gif

לא ראיתי שמדובר בשקיפות, אולי זה קצת מוקדם. אני התכוונתי לסקירה מוקדמת.

בובה28

New member
חברות שלך לא פגשו אותי../images/Emo13.gif

עשיתי שקיפות בשבוע 12+1.שאלתי את הרופא אם הוא רואה את מין העובר והוא ענה שלא.בסקירת המערכות כבר נאמר לי שיש לי בן.

Dulie B

New member
אצלי בשקיפות הוא אמר שנראה לו שזה בן

אבל שהוא לא בטוח כי בשלב הזה האיברים הללו נראים אותו הדבר. בסופו של דבר יש לנו בת ואנחנו מרוצים.

אדוה19

New member
אצלי הוא שאל אם אני רוצה לדעת

מה יש אז הבנתי שזה בן אחרת הוא לא היה מנדב מידע. למרות שהוא אחלה רופא (דר בולדס בירושלים למי שמכירה)

bestat1

New member
אני אומרת

שעדיף לחכות לסקירה המוקדמת ואז יודעים כמעט בוודאות... בשביל מה הניחושים כשאפשר לדעת בוודאות? וחוץ מזה מה זה משנה? העיקר שיהיו בריאים

טאקית24

New member
אצלי זו הנחה שגויה

בשקיפות בשבוע 12+5 לא ראו כלום, וגם באולטראסאונד בשבוע 14 בקופה לא הצליחו לראות. כבר שמחתי שזו בת, ובשבוע 15+3 כבר ניצב לו בולבולון ברור לתפארת!!!

מיכה32

New member
זה ממש לא נכון

גם לי בשקיפות הוא אמר שהוא לא מצליח לראות אם זאת בת או שזה בן ואני כמוך הייתי בטוחה שזאת בת ואז בסקירה גילינו שזה בן אז זה ממש לא נכון. בשלב הזה גם לבת וגם לבן יש איבר מין חיצוני והרופא לפעמים יכול לקבוע אם זה בן או בת לפי הזוית של איבר המין, במקרה שלי הוא היה באמצע (לא למעלה ולא למטה) ובגלל זה הרופא אמר שהוא לא יכול לראות

למעלה