נראה לי שזה חשוב...
5 שודר

Adrienne

New member
נראה לי שזה חשוב... ../images/Emo58.gif5 שודר

אוקיי... משהו שעלה לי בראש לפני כמה ימים... כולכם זוכרים את 420, נכון? כולכם זוכרים שקול הושמד ב420. אוקיי, אחרי שהבהרנו את זה... תקחו אתכם עוד קצת קדימה, עוד 6 שבועות בערך שיגיע 420. אנשים שלא קוראים ספוילרים יראו שקול מת ב420... והכל טוב ויפה... אבל הם יודעים שהוא חי... למה? כי אנחנו לא מפסיקים לדבר על זה בפורום! כאילו, אומרים כמה קול שיחק טוב ב 508(סתם דוגמא לא זוכר אם הוא היה שם) ואיזה יופי הוא פה וכולם יודעים שקול הוא חלק מהקאסט של עונה 5... זה הורס... אני אחרי שראיתי שקול מת לא חשבתי שהוא יחזור וזאת הייתה ממש הפתעה אבל כולם פה שלא ראו את העונה הרביעית ידעו שקול יחייה... אולי איך הם לא אבל זה עדיין מספיילר והם לא יודעים את זה... מה אני מבקש ממכם: בבקשה, כל דבר שאתם אומרים, שקשור איכשהוא בדרך העקיפה או ישירה לעונה 5(וזה גם באיזה פרקים פייפר שברה ציפורן(או אגרטל) ואיפה פייג´ השתמשה שוב באודם ורוד) תסמנו ספוילר... אל תשימו הודעות בכותרת שמכילות מידע כלשהוא ואפילו קצת על עונה 5... דוגמא לכך שיכולה לפגוע בנו זה אם מישהו יבוא ויגיד שליאו משחק ממש יפה ב521 סתם לדוגמא... זה אומר שאם ב517 אור שחור ירצה להרוג את ליאו אני אדע שהוא לא ימות וזה הורס...

PopPy

New member
אויש נו.. זה כמו שהיית מבקש לפני ש

401-402 שודרו לא להזכיר את קיומה של פייג´ (שלא נחשב לספוילר כיוון שכל הפורומיסטים כבר ידעו על זה) בהמשך העונה כי היא רעה לרגע וחצי ולא ברור אם היא תצטרף לבנות.. או כמו שהיית מבקש לא להזכיר שפייפר פיבי ופייג´ כי הן מתות בפרק אחד. זה די טיפשי... עצם העובדה שדמות/שחקן מוזכר לא מסבירה מה בדיוק קרה לה שהיא פתאום משתתפת בסדרה..

Adrienne

New member
העובדה שהיא נמצאת שם הורסת

אם אני רואה בתחילת פרק שיש סכנת מוות(ממשית) לחייה של דמות אבל אני יודע שהיא נמצאת בפרק שאחרי זה הורס... וכאילו אני יודע את הכל כבר ואני גם איכשהוא קורא ספוילרים אז זה לא משנה לי... אני פשוט חושב על הפרומיסטים האחרים שזה לא פייר לגביהם...

Ophel McNeil

New member
מצטערת, ../images/Emo117.gif

אבל ברגע שתקעו את קול בקרדיטים של 4X22, המפיקים תקעו לעצמם גול עצמי, ובעיניי זה ממש לא ספוילר להזכיר את העובדה שהוא בעונה החמישית.

Water Magician

New member
הוא צודק!

לי זה לא הורס כי אני קורא ספויילרים אבל אם אני רוצה שמשהוא ירשים אותי באמת כמו פרק מסויים אז אם אני קורא זה לא הורס לי אבל אם אני רואה זה הורס כי אני חייב לראותמשהוא כדי להעניין. אותי קריאה אישית לא מרשימה רק מהשאני רואה בעיניים. אבל זה אני. אבל למשל פעם אחת ש אני לא יודע אם זה ספוילר או לא זה קשור לכוח אחד.
שכתבתי פעם מזמן על כדור מים אז צעקו עליי שזה ספויילר. אבל בתחלס מה זה הורס זה רק כוח והוא אפילו לא משתייך לדמות מרכזית. סוף ספיילר. בקיצר מה שאני מנסה להגיד פה שספויילר מבחינתי זה משהוא שהורס את העלילה. ולמשל כוח ששד יעשה בעונה הבאה או בעוד פרק מבחינתי לא הורס את העלילה. אבל למשל אם קול שאומרים שהוא לא מת זה קצת הרס לי.

buffgirl

New member
אבל רועיאוש, יש אנשים (כמוני)../images/Emo80.gif

שאפילו שם הפרק מספיילר להם אז לא חבל, ואתי, אני לא חושבת שאיתמר התכוון שיש סכנה שאחת מהבנות תמות כי הן הדמויות של הסדרה אלא מישהו כמו קול או דריל, שכפי שאנחנו כבר יודעים, הסדרה יכולה להימשך בלעדיהם.

buffgirl

New member
ויערה,../images/Emo58.gif ../images/Emo80.gif

כשראית את 420, מה חשבת? נכון שהיית בטוחה שקול ימות? רסט מיי קייס. כשאנשים יראו את 402 ויראו שהוא מת והם יודעים שהוא יחזור בעונה החמישית זה יהרוס את ההנאה שלהם מהמוות של קול וההפתעה שהיי! פתאום הוא חי! לצערנו...

Ophel McNeil

New member
לא חשבתי כלום, ../images/Emo117.gif

כי קראתי כל ספוילר אפשרי לעונה הרביעית.

buffgirl

New member
טוב את דוגמא רעה! ../images/Emo46.gif ../images/Emo58.gif../images/Emo80.gif

אני לדוגמא לא ידעתי וזה היה בשבילי הפתעה גמורה לדעת שאחרי שקול מת, הוא פתאום חזר! לא אהבתי את זה כי אני חושבת שסתם גררו אותו לעוד עונה אבל ה"ויכוח" הוא לא על זה...

Water Magician

New member
את צודקת ב100%

אבל אמרתי שבשבילי זה לא הורס...... אבל אני מודה שאולי זה לא טוב לפי דעתי זה רע כי אין מתח.

למעלה