נראה לי מחקתם לי הודעה

• פותח הנושא EPRT
  • פורסם בתאריך

EPRT

New member
נראה לי מחקתם לי הודעה

בבקשה תענו זה חשוב לי יש לי תאריך גיוס עוד חודשים ואני שוקלת לכתוב להם בבקשה לפטור-בגלל זה אני כותבת כאן האם מישהו היה כאן במצב דומה?מה היו התוצאות? ועד כמה זה משנה אם עושים שירות לאומי במקום צבא?

כנסי...

אני גם הוצאתי את הפטור קצת פחות מחודשיים לפני התאריך גיוס שלי. בהתחלה הם עושים עם זה קצת בעיות כי אמורים לשלוח להם בקשה לפטור עד 3 חודשים לפני מועד הגיוס אבל זה בקטנה את אומרת להם שלא ידעת ובמבחנים בצבא אף אחד לא עדן אותך לגבי זה ואז אין להם תכלס מה להגיד לך. התוצאות היו שברגע שהגשתי להם את הבקשה שבועיים אחרי זה הם שלחו לי הביתה מכתב שבו הודיעו לי שנכון לעכשיו התאריך גיוס שלי בוטל עד להודעה אחרת... אחרי שבועיים הם התקשרו לזמן אותי לשיחה בלשכת הגיוס ואחרי חודש הם שלחו לי בדואר את הפטור. בגדול זה לא כזה סיפור גדול.הקטע המעצבן זה שצריך לחכות בלי לדעת מה קורה איתם. אם את צריכה עוד משהו תשאלי ואני יענה לך.... בהצלחה... רעות

EPRT

New member
דבר ראשון תודה אל התשובה

שנית-המכשול הוא שהיה לי כביכול שנה להחליט כי הגיוס שלי מאוחר,וגם שלחתי מכתבים להקדמת הגיוס ולאיחור הגיוס קיצר סמתוחה שלמה מה שגם שהסיבה היא לא דת ולא מצפון אז מה אני אמורה לכתוב כדי שזה היה משכנע? מז"א המבחנים בצבא? ולגבי השאלה השניה-את יודעת אם זה מכשיל(בעתיד) אם עושים שירות לאומי ולא צבא?

כנסי...

מה הסיבה לימה הסיבה שבגללה את רוצה לצאת מהצבא? אם את לא רוצה לרשום את זה בפורום תשלחילי את זה במסר. ואני יעזור לך גם לרשום להם מכתב. התכוונתי שתגידי להם שכשבאת למבחנים הפסיכוטכנים בזמנו אז לא אמרו לך שום דבר על זה שאם את רוצה לקבל פטור את צריכה להודיע 3 חודשים מראש. זה ממש לא מכשיל בעתיד. את השירות לאומי רואים כמו הצבא ולפי דעתי יותר כי צבא בגדול את חיייבת לעשות אז רואים את זה כמובן מאליו אבל שירות לאומי את לא חייבת לעשות ואת עושה את זה מרצונך ותורמת מרצונך ולפי דעתי רואים את זה בעין הרבה יותר יפה מצבא כי זה מראה שיש לך מוטיבציה. אבל בלי שום קשר שירות לאומי הוא בשקל של צבא.

EPRT

New member
נכנסתי

הלוואי היתי יכולה לכתוב לך במסר אבל יש לי בעיה שאני יכולה לכתוב רק באנגלית
אולי תכתבי לי את המייל שלך אם בא לך כן אבל אם יודעים שקיבלת פטור מרצונך זה לא גורם לתהיות?או לפחות לאפליה מסוימת?

ממש לא...

כי עוד פעם אני אומרת לךגם אם הוצאת את הפטור מרצונך (למרות שתממיד חייבת להיות סיבה) עדיין את לא חייבת לעשות שירות לאומי וזה שרואים שעשית שירות לאומי ותרמת זה משהו והיא מייל שלי הוא [email protected]

EPRT

New member
אני אשמח לשמוע עוד דעות

ואני רושמת,תודה

למעלה