נקעתי את הרגל בדרך אל הגול

נקעתי את הרגל בדרך אל הגול

התחלתי את ההפריה הראשונה. וכבר אני בסופה. לא חשבתי לעדכן אתכם כלכך מהר, אבל אני כאן. התחלתי עם שתיים וחצי גונל שירדו בהדרגה. פיתחתי יותר מ20 זקיקים, התעצלנו לבדוק כמה בדיוק. קיוויתי שתהיה שאיבה לקראת סוף השבוע או תחילתה. אבל לצערי אני נשאת מחר, כשהזקיק המוביל בגודל 16 מ"מ בלבד. כשהE2 עולה לגבהים. כשדיברתי עם הרופא הוא אמר שנעשה שאיבה כבר ביום שישי כדי שההיפר לא יחריף. הוא לא מסכים לעשות החזרה החודש בגלל ההיפר. זהו, החודש לא הלך. חודש הבא אנחנו הולכים על מוקפאים אני הולך להישאב ביום שישי וכבר לדעת שהחודש אין תוצאות. ואת שבת אני הולכת לעבור בבכי . אז החודש לא הבקעתי גול. כן אני יודעת שאני משוכנעת בגול הזה כבר מהטיפול הקודם. אבלמשהו החליט שלא עברתי מספיק אימונים. שרה.

עמית@

New member
שרה-

תאמיני לי עדיף כל זה מייסורי היפר שרק מחריף בהריון- הכאבים הם לא ייאמנו. זקיק בגודל 16 יכול להכיל בחובו ביצית בשלה, והם עוד יגדלו אחרי הכוריגון. טוב שיהיהו הרבה מוקפאים- שימתינו עד שתרגישי טוב יותר, זה עניין של אריות מקצועית וטוב שהרופא שלך נוהג לפיה. אל תבכי שרה, זו רק ההתחלה, אמנם זה מעצבן ומתסכל ומרתיח אבל זה לא גמור. בהצלחה בשאיבה ותשתי הרבה כדי שההיפר לא ישכיב אותך אפיים ארצה עמית

נועם@בת

New member
אז לא יהיה גול במשחק, רק בהארכה

בטח שהמצברוח נופל, אבל כולה לחכות עוד חודש להריון. הרופא שלך מראה כאן אחראיות ואכפתיות, ואין לך ברירה אלא להתבאס עוד חודש עד הצהלולים שלי. כולנו משוכנעים בגול שלך, רק לא אשמים שהיית חרוצה כל כך, והרמת את הE2 לשמים
אז הפעם זאת בת, ומאלה שישארו בפריזר יהיו בסיבוב הבא תאומים. עכשיו לנגב יפה את הדמעות ולעשות חיוך קטן עקום לכבוד שבת
לפחות המחייך יחייך קצת.
נועם

מיכל ק-ש

New member
לדרבי יש חוקים משלו...

שרה´לה. באמת לא הבנתי למה את לא מעדכנת עדיין. אוף! כל כך מרגיז ומעציב
. אני מקווה שהזמן עד הטיפול הבא יעבור לך מהר (עוד דימוי מעולם הכדורגל
: "חיים משבת לשבת", או במקרה שלנו מטיפול לטיפול). אז נכון שהטיפול הזה לא הצליח, אבל בזה שאחריו את בטוח לוקחת את גביע העולם!

שרה´לה

כתבתי כבר למחייך ואני כותבת גם לך. אנחנו לא יודעים כמה זמן זה ייקח - אבל אנחנו כן יודעים שיום יבוא (וכל יום שעובר מקרב אותך ליום הזה) - וזה יקרה גם לכם. אני כל-כך יודעת את זה, ממש עמוק בעצמות. זה יקרה! אני רק מקווה שמהר...

נוג

New member
חמודונת../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

שרה, זה לא גול עצמי, זאת רק הארכה של המשחק. השחקנים רק מחכים לעלות שוב למגרש.
. אל תהיה עצוב תשמרי על הכוחות שהחלמה מהירה ותשתי המון המון המון המון. אנחנו יודעות שכדי להעוברים יקלטו ויתפתחו אנחנו צרכות להיות הכי בריאות שאפשר, אז חבל מראש ללכת על החזרה כאשר הגוף לא בריא וחזק מספיק. תחזיקי מעמד
נוג

../images/Emo24.gif אני מצטערת אבל זמנית....

הכי חשוב זה שתישתי המון המון המון מים, אפילו אם את לא אוהבת מים, כדי שלא תסבלי מהיפר. נכון שזה הכי מעצבן בעולם, ואני בכלל לא מתכוונת לנסות לשכנע אותך שזה לא
כי זה מאוד כן
בייחוד כשאת מוכנה כבר פיזית ונפשית, והכל הכל בדרך הולך כל כך נהדר.... אאאאוף ענקי. אבל יהיה. ואת חייבת להאמין בזה. פעם אחת התמקדו בהכנת הקטקטים הכי טובים שיש, ובפעם הבאה יתמקדו רק ברירית שתהיה הכי הכי הכי בעולם שווה ועבה שיש כדי לקלוט את הילד היפייה והמושלם שיהיה לכם. ויהיה
סאני.

למעלה