נקודת הזיכוי של לידה

נקודת הזיכוי של לידה

אישתי האריכה את החופשת לידה שלה, בעוד 3 חודשים. על השלושה חודשים הללו היא לא מקבלת כסף מהעבודה. אבל אמרו לה שניתן להעביר את הנקודת זיכוי של הילד לבעלה (אני). האם זה נכון? אם כן איך עושים זאת?

מנסה למצוא לך מידע ברשות המיסים אבל...

לא כל כך מצליחה. בדקתם במקומות העבודה שלכם? מזל טוב ללידה

אני יודעת שאם האשה לא עובדת,נקודת זכות

עוברת אליו. איך עושית את זה לא יודעת.אבל,אם אני לא טועה,עושים תאום מס. מזל טוב!

אילתית 2

New member
בטופס 101-כרטיס העובד שלך

במקום עבודתך יש שם סעיף על בן/בת הזוג שרושמים שם את הפרטים של בן הזוג ואם עובד או לא אז קודם כל תעשה שינוי בטופס בפרטי בת הזוג שלך ומאחורי הטופס יש שם עוד פרטים לגבי המס במקום עבודתך בטוח יראו לך איזה סעיף רלוונטי לך, לציין שם כי בת זוגתך לא עובדת ואתה המפרנס היחידי לא זוכרת בדיוק את מה שכתוב בסעיף אבל לא צריך לעשות יותר מדי פשוט לשנות את הפרטים הרלוונטים בטופס 101 שלך ואז המחלקה שמכינה לכם את השכר תדע לעדכן את הפרטים ולשנות לך את נקודות הזיכוי

אפשר שאלה??

ראשית תודה על המידע, כבר מחר בעלי ישנה את טופס 101 שלו לפי ההסברים שלך. השאלה היא אם אפשר לשנות רטרואקטיבית כי לא שמענו על זה עד עכשיו ואני כבר חצי שנה לא עובדת. אשמח מאוד לתשובתך.

אילתית 2

New member
הבוקר הגעתי לעבודה ובדקתי לך קצת יותר

אומנם כדאי ורצוי לשנות את הפרטים בכרטיס עובד אבל.....לצערי ההטבה הזו שהבעל מקבל את נקודות הזיכוי כבר לא רלוונטי ובוטל ואין שם הטבה לבעל שאישתו לא עובדת, היה פעם ובוטל נקודות הזיכוי על הילדים הם רק לאשה אלא אם האב הוא חד הורי זה בכל מקרה מה שענו לי במחלקת שכר

אילתית 2

New member
בכל מקרה מצרפת לך קישור

על הקלות במס לשכירים יש שם המון מידע לפי נושאים שם רשום שמגיע נקודת זיכוי 1 נוספת לבעל שאשתו לא עובדת אבל אני לא יודעת ממתי זה ואם עוד מעודכן כי מחלקת שכר אמרו לי שהיה אבל בוטל, אבל תבדקו תציינו זאת בכרטיס עובד שלו ואולי לא יקבל את נקודות הזיכוי שלך על הילדים כי זה מגיע רק לאשה או לחד הורי אבל אולי יקבל נקודת זיכוי 1 נוספת על בת זוג שלא עובדת

למעלה