נקודות

oromer

New member
מנהל
נקודות

אני נהגת חדשה וקיבלתי 4 נקודות. ועוד כחודש נגמר לי הנהג חדש. עד מתי יהיו לי הנקודות? זה ישפיע על הסטטוס שלי?

wil

New member
4 נקודות בפני עצמן זה זניח.

אם תוך שנתיים מיום העבירה לא תצברי 8 נקודות נוספות, אז את ה4 האלו אפשר לשלוח למוזיאון. שיטת הניקוד לא מבחינה בין נהגים חדשים וותיקים. לעומת זאת - יש עבירות מסויימות (חלק עם ניקוד וחלק בלי) שהרשעה בהן גורמת צרות לנהגים חדשים. אם תגידי גם במה הורשעת אז נהיה יותר חכמים...

oromer

New member
מנהל
לא פלאפון

אני חושבת שזה כן עושה צרות... אבל השוטר לא אמר לי כלום.... זה תמרור עצור...

ישהו

New member
נהג חדש

אם תשלמי את הדו"ח אחרי שקיבלת את חידוש הרשיון לא תחול עליך הארכת נהג חדש לשנתיים נוספות

wil

New member
זה לא לגמרי מדוייק

זה נכון אם הדוח התקבל לקראת סוף התקופה של הנהג חדש ומשלמים אותו בזמן (נניח ביום ה89) וכבר יש את הרשיון הקבוע ביד. פותחת השרשור - מה תאריך סיום התוקף של הרשיון? מה תאריך העבירה? האם שילמת כבר?

ישהו

New member
כן נכון

WIL תקרא את הודעת הפתיחה בשרשור ותבחן את ההודעה שלי בהתאם לכך

wil

New member
צודק. ועצה לפותחת השרשור

1. ברגע שתקבלי את האגרה לחידוש הרשיון רוצי לדואר ושלמי. תקבלי את הרשיון מפלסטיק ללא "נהג חדש" בקרוב. 2. את הקנס על עבירת ה"עצור" שלמי קצת לפני המועד האחרון. שימי לב ש90 יום אינם 3 חודשים אלא יומיים פחות (בדצמבר וינואר יש 31 ימים) ושלמי כמה ימים לפני המועד האחרון. לא לפספס - חבל לשלם עוד 125 ש"ח על טעות בחשבון. 3. סעי לשלום ועצרי עצירה מלאה בעצור. (ויותר חשוב מכך - הקפידי לתת ז"ק כשצריך.)

oromer

New member
מנהל
נהג חדש

תאריך העברה ה 28.12, ניתן לשלם עד ה 27.3 , ונגמר הנהג החדש ב 11.2. מה אתם ממליצים לי לעשות במצב הזה?

oromer

New member
מנהל
תודה לכל מי שענה

אני מקווה שזה באמת יהיה בסדר.

wil

New member
ובנוסף

ברגע שמגיע השובר לתשלום עבור חידוש הרשיון (צריך להגיע באיזור אמצע ינואר כנראה) - לשלם אותו מייד. הרשיון החדש יגיע אלייך הרבה לפני ה20/3.

למעלה