נקודה שאני רוצה להסב לליבכם

מצב
הנושא נעול.

singera

New member

כידוע באתר של חן (חדשות הרכבת) פורסמה הודעה בחודש יולי 2003 כי האתר זכה ל100000 ביקורים מאז הפעלתו (סוף 2001) , היום קצט יותר מחצי שנה אחרי פרסום ההודעה הנ"ל שמתי לב כי המונה נמצא מעל 150000 ביקורים - גידול של 50% במונה אך בתקופת זמן מאוד קצרה - האתר פופולרי חבל שלא מעדכנים אותו כמו פעם
אגב שמתם לב העמוד שעליו דיברתי (ראו לינק) כל תמונה יש לה קשר למס' 7 ולאביתר (פרט לראשונה שאבייתר לא צילם): תמונה 1: קטר 731, תמונה 2: קטר 709 ותאריך צילום ב 7/4/03, תמונה 3: קטר 739 צולם בצפע ב 7/4/03, תמונה 4: צולמה בחיפה ב 7/2/03, וגם תמונה 5 עם IC25 צולמה בתאריך 7/2/03 אביתר מה זו האובססיה הזאת?!?!?!?!?!?!?!?!

singera

New member
הנה הלינק

כידוע באתר של חן (חדשות הרכבת) פורסמה הודעה בחודש יולי 2003 כי האתר זכה ל100000 ביקורים מאז הפעלתו (סוף 2001) , היום קצט יותר מחצי שנה אחרי פרסום ההודעה הנ"ל שמתי לב כי המונה נמצא מעל 150000 ביקורים - גידול של 50% במונה אך בתקופת זמן מאוד קצרה - האתר פופולרי חבל שלא מעדכנים אותו כמו פעם
אגב שמתם לב העמוד שעליו דיברתי (ראו לינק) כל תמונה יש לה קשר למס' 7 ולאביתר (פרט לראשונה שאבייתר לא צילם): תמונה 1: קטר 731, תמונה 2: קטר 709 ותאריך צילום ב 7/4/03, תמונה 3: קטר 739 צולם בצפע ב 7/4/03, תמונה 4: צולמה בחיפה ב 7/2/03, וגם תמונה 5 עם IC25 צולמה בתאריך 7/2/03 אביתר מה זו האובססיה הזאת?!?!?!?!?!?!?!?!
הנה הלינק

כל דבר מתוכנן מראש ! ../images/Emo6.gif המס' 7 הוא

כל דבר מתוכנן מראש !
המס' 7 הוא
החמצן שלי ! בוא אגלה לך סוד: כאשר 7 עייף וישן, מחליף אותו...9 הבא בתור ! יש לי קטע מוזר מילדות: אני מתעב את המס' 6 עד אימה !!!
אבל עכשיו ברצינות: זה רק יד המקרה באותו עמוד...

singera

New member
אני לא אתפלה אם תאריך הלידה שלך הוא

כל דבר מתוכנן מראש !
המס' 7 הוא
החמצן שלי ! בוא אגלה לך סוד: כאשר 7 עייף וישן, מחליף אותו...9 הבא בתור ! יש לי קטע מוזר מילדות: אני מתעב את המס' 6 עד אימה !!!
7/7/19??

21.3.1963 שים לב:

7/7/19??
21.3.1963 שים לב:
21 כפול 3 = 63. (היום כפול החודש = השנה ) ! 21 לחלק ל-3 = 7 כמובן ! גם 63 זו כפולה של 7 כמובן !! גם 21 כפולה של 7 מן הסתם ! הכל מסתדר. (ולמה אמרתי את המילים "מן הסתם" ?? - הרי מין זה אף פעם לא סתם !
)

טוארג

New member
חשבתי שאתה יותר מבוגר... סורי...

21.3.1963 שים לב:
21 כפול 3 = 63. (היום כפול החודש = השנה ) ! 21 לחלק ל-3 = 7 כמובן ! גם 63 זו כפולה של 7 כמובן !! גם 21 כפולה של 7 מן הסתם ! הכל מסתדר. (ולמה אמרתי את המילים "מן הסתם" ?? - הרי מין זה אף פעם לא סתם !
)
חשבתי שאתה יותר מבוגר... סורי...
אני איחרתי בחצי שנה את היום שהוא יום-כפול-חודש-שווה-שנה: אני נולדתי ב-21.10.84, והיום-כפול-חודש-שווה-שנה הוא 21.4.84 - 21X4=84... (לפי אותו חישוב הייתי צריך להיוולד בשנת 2110 :) ד"א, אתה יותר גדול ממני ב-21 שנים ו-7 חודשים בדיוק.

יש סיבה טובה לשנוא את מס' 6

כל דבר מתוכנן מראש !
המס' 7 הוא
666 זה מספר שטני
אני גם שונאת את המספר הזה ונפלתי לגור בדירה 6
.

אוהד11

New member
לדאבוני אני נוסע ברכב שחרטו על מכסה

666 זה מספר שטני
אני גם שונאת את המספר הזה ונפלתי לגור בדירה 6
.
המנוע שלו את הספרות 666 עם המילה SATAN. החברה עשו את זה כשהרכב היה די בתחילתו וכיום הרכב כבר קצת ישן והחריטה דהתה. וכמו מעשה שטן, כאשר עברתי דירה נתנו לי מספרי טלפון עם הספרות 666. מוזר לא ?

../images/Emo6.gifשלא נדע, אי אפשר למחוק את זה../images/Emo35.gif

המנוע שלו את הספרות 666 עם המילה SATAN. החברה עשו את זה כשהרכב היה די בתחילתו וכיום הרכב כבר קצת ישן והחריטה דהתה. וכמו מעשה שטן, כאשר עברתי דירה נתנו לי מספרי טלפון עם הספרות 666. מוזר לא ?
שלא נדע, אי אפשר למחוק את זה

אוהד11

New member
כל השקעה לא שווה משום שאני לא בטוח

שלא נדע, אי אפשר למחוק את זה
שזו פעם אחרונה. חוץ מזה, אני לא מאמין בכל הדברים האלה. על אוטו אחר סתם שרטו לי לפני מספר ימים את מכסה המנוע והדלת. מה לעשות ? הרוע שולט אצל החבר'ה.

להאמין לא, אבל זה לא נעים

שזו פעם אחרונה. חוץ מזה, אני לא מאמין בכל הדברים האלה. על אוטו אחר סתם שרטו לי לפני מספר ימים את מכסה המנוע והדלת. מה לעשות ? הרוע שולט אצל החבר'ה.
להאמין לא, אבל זה לא נעים
אבל כמו שאתה אומר הרוע באמת שולט היום אצל החברה וחבל שכך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה