נפרדת מכן במער הייתה לי שוב הפלה בשבוע 8 העובר לא התפתח בהצלחה לכולכן אולי עוד אחזור לפורום
6 6נחמה New member 13/3/11 #1 נפרדת מכן במער הייתה לי שוב הפלה בשבוע 8 העובר לא התפתח בהצלחה לכולכן אולי עוד אחזור לפורום
מ משוש30 New member 13/3/11 #3 מצטערת כל כך לשמוע ../images/Emo7.gif ../images/Emo201.gif האם עשו לך בדיקות? האם יודעים מה גורם להפלות? מקווה שתקבלי טיפול מתאים ותשובי אלינו במהרה
מצטערת כל כך לשמוע ../images/Emo7.gif ../images/Emo201.gif האם עשו לך בדיקות? האם יודעים מה גורם להפלות? מקווה שתקבלי טיפול מתאים ותשובי אלינו במהרה
M Miss Maple New member 13/3/11 #4 ../images/Emo10.gif ../images/Emo201.gif מקווה לראות אותך פה שוב בקרוב
י ירוק כחול אפור New member 13/3/11 #5 אוי, לא. זו הפלה שנייה, או יותר מזה? כך או כך, אני מאחלת לך שזו האחרונה בחייך ושתחזרי אלינו שוב להרבה זמן בקרוב או מתי שהכי מתאים ונכון לך.
אוי, לא. זו הפלה שנייה, או יותר מזה? כך או כך, אני מאחלת לך שזו האחרונה בחייך ושתחזרי אלינו שוב להרבה זמן בקרוב או מתי שהכי מתאים ונכון לך.
A A C D New member 13/3/11 #6 ../images/Emo201.gifמצטערת לשמוע מקווה שתחזרי במהרה להריון שלם, ארוך ותקין
ב בועת sabon New member 13/3/11 #7 אוי ../images/Emo14.gif ליבי איתך מבינה כמה קשה לך. גם אני את הקודם איבדתי בשבוע הזה. מקווה שתתאוששי מהר ותחזרי אלינו עם בשורות טובות לתשעה חודשים מלאים
אוי ../images/Emo14.gif ליבי איתך מבינה כמה קשה לך. גם אני את הקודם איבדתי בשבוע הזה. מקווה שתתאוששי מהר ותחזרי אלינו עם בשורות טובות לתשעה חודשים מלאים
מ מקוםבלב New member 13/3/11 #8 ../images/Emo201.gifהיי יקרה, צר לי כל כך. אנחנו מחכות לך בזרועות פתוחות שתשובי במהרה.
6 6נחמה New member 13/3/11 #11 בנות הצלחתן לעודד אותי ולהעלות חיוך על שפתי מקווה לשוב לפורום עוד השנה , מאחלת לכולכם הריון מוצלח ולידה קלה . נחמה
בנות הצלחתן לעודד אותי ולהעלות חיוך על שפתי מקווה לשוב לפורום עוד השנה , מאחלת לכולכם הריון מוצלח ולידה קלה . נחמה