נפרדנו מסיגמונד7

נפרדנו מסיגמונד7

למרות בקשות חוזרות ונשנות, הנ"ל סירב להכחיש שהוא כותב בשכר. הפורום נועד לדיונים אידאולוגיים של אנשים שכותבים על חשבון זמנם הפרטי והחופשי. זה יוצר "כשל שוק" במערכת הדיונים. בהזדמנות זו, אני מצהיר כי מעולם לא קיבלתי שקל ממאן דהו על כל השנים בהם אני מנהל את הפורום, וכי למיטב ידיעתי, תנועת הליכוד מעולם לא מימנה כותב כלשהו כאן. למעשה, נודע ליו"ר התנועה על הפורום רק לפני שבועיים. צר לי שנאלצתי לפגוע בעיקרון החשוב של חופש הביטוי.

שימו לב שתוקפי נתניהו והליכוד רבים

כותבים כאן ללא הפרעה, ואיש לא מעלה על דעתו לחסום אותם.

אשרת

New member
אבל הוא לא כותב מטעם קדימה

קשה לי להאמין שיש מישהו שקדימה משלמת שלו, כאשר הוא אמר בראש חוצות שקדימה הינה מפלגת ברירת מחדל עבורו , והוא אף שקל להצביע למפלגה של ליברמן, אבל אוי, ליברמן מפריע לו. יש מישהו אחר שכותב מטעם קדימה, אבל האמן לי , זה בטח ובטח לא זיגמונד.

עכשיו כבר מתברר שהוא נחסם בעבר

באחד הניקים הקודמים, וחזר בשם אחר. כך שגם ככה הוא היה אמור להיחסם.

אשרת

New member
זאת כבר עילה נכונה יותר לחסימה

בשום מקום אף אחד מהטוענים השוא מקבל שכר, לא הוכיח זאת. מאיפה הגעתם לרעיון הזה שהוא מקבל שכר 'מקדימה'? אולי אני מקבלת שכר מ'שינוי' משום שאני מגנה על עמדותיה?

מגן ימני, הפעם ההסברים שלך צולעים

משהו. ונטן הופיע חזרה (לאחר שנחסם) בכינויו הוא, כנראה לאחר שאתה שיחררת את חסימתו, כי הרי אחרת היה ממשיך להיות חסום. אתה עצמך בהודעתך זו מתאר את מהלך "החלפתו" של ונטן בסיגמונד (ללא שום חסימה שגרמה לכך). כך ששתי הסיבות שציינת לחסימה נראות קלושות.

דיברו על קאוקג'י...

אבל זה לא משנה...הבנתי שהוא כבר פנה להנהלה. מה שיחליטו מקובל עליי.

כפי שאמרתי אני מציע בכל מקרה../images/Emo41.gif

לבחון את הציטוטים שלו כקואקגי' שגם בניק הזה חסמת אותו, ולא שיחררת אותו מהחסימה. זאת גם אם בטעות שיחררת אותו כ ואנטן. לכשיובהר שמדובר בקאוקג'י אותו חסמת בגין דברי הבלע וההסתה האישית -הרי שברור מאליו ומן הדין שגם בכובעון האחר שהוא חבש על ראשו הוא ראוי לחסימה.

ולשם האיזון: להזכירכם, לפני הבחירות

נחסמו כאן שורה של מציפנים מטעם מפלגת מרזל. ההגינות מחייבת לנקוט באותה דרך גם כשמדובר בתנועות אחרות.

דווקא המרזליסטים , ואני בטוח שתסכים

איתי, לא קיבלו תשלום על כתיבתם הסהרורית כאן. אגב, יש לך בכלל ספק שזיגמונד-ואנטן-קאוג'י-מטרניך ושות' לא יפצח בתוך שעות בכינוי חדש בפורום ?

פקידכם לזהות אותו ולהודיע לי...

עובדה שלי לקח די הרבה זמן לזהות את העניין...

אני דווקא הזכרתי לך בעבר ../images/Emo13.gif

כיוון שחסמת את הבחור מס' פעמים בעבר כמדומני, בגין למשל הסתה בוטה לרצח אנשי ימין (וטוב מאוד שהצבת עיקרון קטגורי זה !), היה מקום לחסום אותו בכל מקרה כבר מזמן , אין זה משנה מהו הניק אותו הוא מחליף. אבל למען ההגינות, איני בטוח ש"כתיבה בשכר" כשלעצמה היא עילה לחסימה. הרי מעבר לאמירה הטרוויאלית על פגיעה ב"חופש הביטוי" אותה ציינת, יכול לטעון אדם במידה רבה של צדק כי יש פגיעה אף חמורה יותר בעקרון "חופש העיסוק.". מסכן, האיש צריך להתפרנס.

הערה קטנה מגן...

ונטן לא כותב בשכר של קדימה. ונטן נמצא בכל פורום של כל מפלגה, מתווכח עם כולם ותוקף את כל המפלגות. ככה עם קדימה, ככה עם שינוי, ככה עם העבודה וככה עם הליכוד. אם חסמת אותו כי הוא מציק יותר מדי, אז אני מחזק את ידיך. אם חסמת אותו בטענה כי הוא כותב בשכר - אז עשית לו עוול.

שאלתי את סיגמונד, הוא לא הכחיש

כשמטיחים באדם אשמה והוא לא אשם, הוא בד"כ מכחיש. הצטברו יותר מידי סממנים שהוא כותב בשכר. המציקנות וההצפות הן רק אחד מזה. העובדה שהוא מתווכח בכל פורומי המפלגות (רק לא בקדימה?) היא ראיה נוספת. ומי זה ונתן? אני חסמתי את סיגמונד7. הכתיבה בניקים שונים היא עוד סממן של הכתיבה בשכר מבחינתי.

הוא דווקא מתווכח ותוקף בפורום קדימה

לא פחות מאשר כאן. אינני יודע אילו סממנים יש לך, אבל לאור הודעותיו בפורום קדימה, קשה לי להאמין שקדימה תשלם לו אפילו שקל אחד (אגב, אם ההשערה שמדובר בונטן נכונה, אזי לגבי ונטן שלל הדוגמאות מפורום קדימה רבות וחריפות הרבה יותר). הנה דוגמאות להודעותיו של סיגמונד מפורום קדימה: והרגע המביך של אולמרט יהיה כשהרב מאת: sigmund7ו 25/05/06 | 04:43 עובדיה יגיד לו חסל סדר קשקושים, תבחר בין התכנסות לקואליציה. ומה יעשה אז אולמרט? יפנה אל הליכוד? אל ליברמן? אל מרצ והמפלגות הערביות? והרגע המביך השני: מה יעשה אולמרט בפרשת 'הבית הקטן' במושבה הגרמנית? סליחה שאני קצת מקלקל את החגיגה, אבל השיכרון של הבית הלבן וגבעת הקפיטול יחלוף מהר ואילו הקסאמים והגראדים יישארו. אבל אולמרט סועד בבתי תמחוי מאת: sigmund7ו 27/05/06 | 15:16 כמו שמאו היה שוחה ביאנג צה לעיני המצלמות.

ידידי היקר, אספתי שלל דוגמאות

של דברים שאמר/כתב כאן ואנטאן. אני שואל אותך אם זו עילה לחסימה, או לא: הנואף והחומד המריא בינתיים לארה"ב של אמריקה כדי לעשות קופה קטנה והשאיר את 11 הגמדים לבדם. כהניסט ומטומטם הולך טוב ביחד. מסכנה אימך אם זה מה שהיא נאלצת לפרנס לעשות כדי לפרנס זבל כמוך. 'יהודים' כמו המשקיףהזיוני יחד עם סוכני האוייב - נגד הממשלה והצבא העם משתין עליכם בקשת, חבורת פורעיםעלובה עם שני הליצנים, איתם ואלדד, בראש. לאיתם, שניסה להפריע לשוטרים במילוי תפקידם, סידרו קצת את הצורה. אתה לא מגיע לקרסוליה של בהמהו הראוייה לשחיטה. משקיףזיוני, אתה לא יהודי אלא מוטציהו אתם תלכו לכפרות והעם היהודי ילך לחיים טובים וארוכים. בקרוב תוכל לבוא לשם עם דרכוןו לבקר את הקולגות מהחמאס. הפכתם לבדיחה של ההתיישבות הציונית - חבורה של פחדנים ומופרעים עלובים ונוער עבריין המוכרים את ה'אידיאולוגיה' שלהם תמורת נזיד עדשים. אלפרון הוא התומך הכי גדול בביבי ובטח הוא יודע למה. מלך הפרוטקשן והסחיטות לא תומך ככה סתם במישהו. כשהוא אומר שהוא תומך בביבי כי 'ככה' אז יש דברים בגו את חולה בפראנויה,שגעון הרדיפה אני יכול להמליץ לך על טיפול מתאים, היום אפשר לעזור לאנשים כמוך. הסנפת היום מנה גדולה במיוחדו לכבוד שבת? לאיזו מזבלה מצחינה הפך פורום הליכודו עם השתלטות הכהניסטים עליו: ענבלי, איציק,ארצ'יבלד, משקיףציוני וכד' - המיץ של הזבל של האספסוף הכי גזעני במדינה. מעניין כמה עוזי לנדאו 'יחזיר' מהכסף הבלתי-חוקי שקיבל מסרסור ההימורים מוסקוביץ'

מגן ימני,אתה מנהל הפורום וזו סמכותך

הבלבדית לחסום משתתפים בפורום. אינני כופר בכך כלל. אני התייחסתי אך ורק לסיבות שאתה ציינת כאן בשרשור הזה לחסימתו של סיגמונד. אגב, הדוגמאות שהבאת בהודעתך זו הן של ונטן (לא של סיגמונד). אתה שיחררת את ונטן לאחר חסימתו, כי הרי חזר וכתב כאן בשם ונטן. אם אתה מתייחס לדבריו בעבר שהביאו לחסימתו כה בחומרה, מדוע שיחררת אותו מהחסימה? אם סלחת לו ונתת לו עוד הזדמנות - גם זו זכותך, אולם אז ונטן כבר אינו נחשב לחסום. ועובדה שאת ונטן לא חסמת בשנית. חסמת את סיגמונד בגלל חשד של כתיבה בשכר (חשד שלדעתי אינו נכון) ובגלל טיעון של ניק קודם שנחסם (אבל הרי הניק הקודם שוחרר על ידיך בעצמך). אתה לא חייב להסביר. אתה מנהל הפורום והסמכות בידיך, אבל אם אתה מסביר את החלטותיך, הפעם ההסברים שלך נראים לי צולעים.

זכותך לחשוב כך, ידידי

עד כה, לא שמענו הכחשה רפה ביחס לעובדה שסיגמונד7 כותב בשכר. שיתכבד להעביר אותה אליי במסר אישי.

למעלה