נפילה בדרך לעבודה

מצב
הנושא נעול.
נפילה בדרך לעבודה

נפילה בדרך לעבודה
שלום, אשמח אם מישהו פה יעזור לי. אני בהריון בחודש שישי, בדרכי לעבודה נתקלתי בחור במדרכה ונפלתי. רשמית, לא קרה לי כלום (חוץ מזה שעד עכשיו שורף לי כל הגוף משיפשופים) באותו יום כמובן לא הגעתי לעבודה כי המשכתי ישר לקופ"ח שהפנו אותי למיון. השתחררתי עוד באותו יום בלילה. השאלה שלי- מה מגיע לי? והאם מגיע לי את השעות שלא עבדתי בהן בגלל שהייתי במיון? מי משלם את זה ביטוח לאומי או המעביד?

שיר ורד

New member
אם היית בדרכך הישירה מביתך למקום

נפילה בדרך לעבודה
שלום, אשמח אם מישהו פה יעזור לי. אני בהריון בחודש שישי, בדרכי לעבודה נתקלתי בחור במדרכה ונפלתי. רשמית, לא קרה לי כלום (חוץ מזה שעד עכשיו שורף לי כל הגוף משיפשופים) באותו יום כמובן לא הגעתי לעבודה כי המשכתי ישר לקופ"ח שהפנו אותי למיון. השתחררתי עוד באותו יום בלילה. השאלה שלי- מה מגיע לי? והאם מגיע לי את השעות שלא עבדתי בהן בגלל שהייתי במיון? מי משלם את זה ביטוח לאומי או המעביד?
העבודה ללא סטיות, התאונה צריכה להחשב כתאונת עבודה. במקרה של תאונת עבודה המעביד אמור לשלם את השכר בגין יום התאוניה, ואת יתרת הימים אמור לשלם הביטוח הלאומי בשיפוי של המעביד.

שיר ורד

New member
אוס, ברח לפני הזמן

העבודה ללא סטיות, התאונה צריכה להחשב כתאונת עבודה. במקרה של תאונת עבודה המעביד אמור לשלם את השכר בגין יום התאוניה, ואת יתרת הימים אמור לשלם הביטוח הלאומי בשיפוי של המעביד.
אוס, ברח לפני הזמן
השיפוי של המעביד מוגבל ל 11 הימים הבאים בהם נעדר העובד עקב התאונה, מעבר לכך ישולם ע"י הביטוח הלאומי ללא שיפוי של המעביד.

תודה על התשובה, אבל אם לא החסרתי

אוס, ברח לפני הזמן
השיפוי של המעביד מוגבל ל 11 הימים הבאים בהם נעדר העובד עקב התאונה, מעבר לכך ישולם ע"י הביטוח הלאומי ללא שיפוי של המעביד.
תודה על התשובה, אבל אם לא החסרתי
שום יום נוסף, אז בעצם הפסדתי? כאילו יכולתי לא ללכת לעבודה ובכל זאת לקבל את הכסף? חבל. כי זה לא שהיה לי קל ללכת לעבודה, שורף לי ומשפשף לי, אבל הייתי מסורה לעבודה.

כדאי לך להגיש תביעה לביטוח לאומי...

נפילה בדרך לעבודה
כדאי לך להגיש תביעה לביטוח לאומי...
על הטופס הזה. אם לא קרה שום דבר מעבר לשפשופים והפסד יום עבודה - אז יופי. אם חלילה יתברר בעתיד שיש תוצאות נוספות - חשוב שזה יוכר כתאונת עבודה על ידי ביטוח לאומי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה