נפוו יקירי איפה אתה???

מתוקה שלי אני פה ../images/Emo25.gif

שמעתי את קריאתך אליי מרחבי הסייבר ספייס ובאתי ישר אלייך נשמתי היקרה בוקר טוב לך נשמתי כי לי נהיה בוקר נפלא כל פעם שאת בשטח מופיעה

נכון מתוקה..

הבטחת לי משו ועדיין לא קיימת... ביי.. *איטלקי23S נדחף לכל חור*

איטלקי יא .....

דחף..... אין לך עינינים אחרים לעשות.... ביי... נ.ב אני לא סנילית נכון? לא הבטחתי לך כלום..
מתוקה בטרוף

אז זהו שאת כן....

סנילית... את הבטחת לי משו... זה שאת לא רוצה לקיים.... חבל.. ביי.. *ד"ר איטלקי23S מומחה לסניליות*

אז ד"ר איטלקי....

מומחה סניליות....אפשר להזמין אצלך תור.... נראה לי שאתה סנילי פה..... מתוקה בטרוף מטופלת אצל ד"ר איטלקי

אז ככה מתוקה...

טיפול יעלה לך... במצבך הנוכחי... משו כמו...65,876.987 לירטות... שזה משו כמו 6שקל ו-70 אגורות.. פלוס טיפ לפקידה.. פלוס הזמנה לשווארמה.. פלוס מערכת סטראו לאוטו שתכלול..פאלד רדיו דיסק מתהפך...מגבר...זוג קומפוננטים..שני רמקולים אחרויים...מגבר...סאב וופר..ומגבר לסאב וופר.. תודה... ביי.. *איטלקי23S מתגעגע למערכת שגנבו לו מהאוטו לפני 4 חודשים*

סבבה . אין בעיה בכלל

אז המספר ויזה שליהוא.....458045878453 חחחחחחחחחח נו רציני ד"ר זה בעיה קשה אפשר לתפל בה? מתוקה בטרוף מפוחדת...

מה את צוחקת?????

מסתלבטת עליי.?? התקשרתי למחלקת אישורים.. =========אין אישור..!!!==== עברת את האשראי שלך (10 שקלים) תסדרי את זה.. ביי.. *איטלקי23S כ.א.ל*

אויי נו תרגע...

למה כמה כול העיניין יעלה 10 שקל 15 גג..... ועוד הנה אני חוסחת עוד חמש שקל...במקום לאפה קח
עכשיו מה שחסר לך זה לקנות את הווקמן שלך.... סידרתי יש בדיוק 15 ש"ח לווקמן.... על תגיד שאני לא עוזרת לך... חיחיחיחיחיחיחיחיחיח מתוקה בטרוף...המלאכית

זה הקטע פה....

ה-15 אגורות... לך יש אשראי עד 10 שקלים... הם לא מוכנים גרוש יותר.. תעשי טובה תסדרי את זה כדי שנוכל להתחיל לטפל בך...כי המצב רק הולך ומחמיר..!! אגב ני איטלקי אם שכחת... ביי.. *איטלקי32S מקווה שהמצב של העקומה בטירוף לא ידרדר..*

איטלקי .....

קודם כול ...אני עוברת רופא.... נו זה שאתה היתה מטופל אצלו....נו אתה חייב לזכור זה שאמר שאף רופא לא יצליח לטפל בבעיה שלך..... ודבר שאני אתה עקום לא אני פויה אחד!!!!!!!1 איטלקי מאמי .... אני צוחקת..... הכול בצחוק איתי מתוקה בטרוף....

אז מאמי שלי(ואיטלקי מוזמן להידחף

החוצה) הגעתי כדי לקבל את המשהו המיוחד הזה תני חיבוקקקקקקקקקקק
(שעההה עכשיו אני לא יתן לך לזוז מזרועותיי כי את פשוט כיפית להחזיק בך לנצח אפילו לחיות ולמות בזרועותייך נשמתי זהו הגן העדן העילאי
אותך נשמה שלי

למעלה