נפגשתי עם ד"ר סוריאנו ביום רביעי

מישמש33

New member
נפגשתי עם ד"ר סוריאנו ביום רביעי

ע"מ לקבוע תור לניתוח לפרסקופיה, כבר הייתי בשוונג (יאללה.. לניתוח הבא...) וחשבתי שזה יהיה ממש קרוב הוא התקשר ביום חמישי והודיע לי שזה יהיה רק בנובמבר... אני לא מאמינה, זה כ"כ רחוק בינתיים הוחלט שאקח זריקת לוקרין לשלושה חודשים, בתקווה שהפעם היא תשפיע (בפעם הקודמת הזריקה לחודש, גם גרמה לי לתופעה אלרגית - חום גבוה, מעט קוצר נשימה ופריחה וגם לא עשתה את העבודה) מאוד רציתי דקא, אבל סוריאנו חושב שהתנאים עכשיו שונים והזריקה הזו טובה יותר מהדקא, עבורי. קיבלתי את הזריקה היום בצהריים, חיכיתי וחיכיתי ומי לא באה ? האלרגיה, אין לי מושג איך הוא ידע, אני בכל אופן מאוד פחדתי. אני כ"כ מקווה שגם המוקדים ובעיקר הגדול ביניהם במעי (שבעיקר בגללו הלוקרין), יבינו שזה הזמן לקטון ולהצטמצם. אני גם צריכה לעבור חוקן בריום חוזר, אוףףףףףףףףףףףףףףף חשבתי שזה כבר מאחוריי והרי עשיתי אותו רק לפני מס' חודשים. האמת שאני קצת מיואשת, כ"כ הרבה זמן עבר מאז הגעתי למרפאה, דברים מתמשכים, הכאבים לא מרפים והכוחות שלי די נגמרים, אני יודעת זק שאמרת סבלנות ושבסוף היא משתלמת, אבל....אין לי יותר כוח לזה, אני מאוד מקווה שהלוקרין לפחות יקל על הכאבים ואז לפחות משהו אחד טוב יצא מזה. טוב, מחר בבוקר 3 זאטוטים מתעוררים לחופש ולאמא, אז אני הולכת לארגן לי קצת כוח בשבילם, לילה טוב

לוואנדר

New member
../images/Emo201.gif מי כמוני מבין אותך

כמוך כמוני עדיין סובלת מכאבים למרות הניתוח. אבל לגבי דחיית הניתוח אז תשמעי טוב: כל עקבה לטובה אני יודעת שזה נדוש אבל חוויתי על בשרי כשנדחה לי הניתוח הקודם, ורק אח"כ הבנתי שהיה לטובה( כי אז ד"ר סוריאנו ניתח אותי). אני אמא גם ל-2 בנות ויוצאת מיום א' לחופש מהעבודה להיות עמן אז משתדלת להתעודד בזה שלפחות בבוקר לא צריכה להתעורר ב- 06:15, ואוכל אפילו לישון קצת בצהריים ולהתחזק. מחבקת אותך ומקווה שתחווי חופשה נעימה והלוקרין הפעם תעשה את העבודה. לוואנדר

מישמש33

New member
גם אמא שלי תמיד אומרת את המשפט הזה

והאמת שתמיד היא צודקת. תהני בחופש עם הבנות ותנוחי כמה שאת יכולה תודה על החיבוקים שולחת בחזרה

liatsw1

New member
גם לי הוא הציע לוקרין

בס"ד אבל התעקשתי על הדקא. הלוקרין ממש לא טובה לי. ואני על דקא עכשו. לגבי חוקן בריום - מדוע שוב? נראה לי ש"היד קלה על ההדק" - אני לא מוכנה ללכת לכל בדיקה ששולחים אותי, די נמאס לי מכל החיטוטים האלה בגוף. היום בדיעבד אחרי שעשיתי את האולטרסאונד הפריאנלי הוא נראה לי מיותר אם בסופו של דבר מגיעים לחוקן בריום. גם לקולונסקופיה רצו לשלוח אותי וסרבתי בעדינות. לגבי חוקן הבריום - לא היתה לי כ"כ ברירה. מדוע שוב שלח אותך לחוקן בריום - האם אמורות להיות תוצאות שונות??? הרי לא מזמן עשית.

מישמש33

New member
צריכה חוקן בריום חוזר

בעוד חודש ומשהו משתי סיבות: 1. לבדוק שהמוקד במעי הצטמצם. 2. לראות שאין חדירה לתוך המעי,(בעיקר בגלל ההתפשטות המהירה של האנדו' אצלי תזכורת - חסימת כליה בחודשיים) זה מאוד חשוב לתכנון הניתוח. לכן גם לא סירבתי, אני מאמינה שהבדיקות האלה בהחלט חשובות בכדי לדעת את המצב בפנים ולכן חשוב לבבר מה כל בדיקה נותנת. טוב, כתבתי פה בעיכוב של כמה ימים ואת אחרי החוקן ביום שלך, כתבתי לך.

זואילי

New member
מישמשית

את מזכירה לי את עצמי - "יאללה לניתוח הבא" - ולא בגלל שאנחנו איזה פריקיות של ניתוחים. נראה לי שזה הסתדר לך ככה - בגלל הלוקרין ל - 3 חודשים. מתי זה היה כשקיבלת לוקרין לחודש? אולי באמת דברים שונים עכשיו, גם מבחינה פיזית? לא יודעת. את זה רק את יכולה להגיד. הלוואי הלוואי שלא תהיינה תופעות לוואי מעצבנות, ומקווה שה
אכן יקטנו - בכל מקרה הם חייבים להיבהל עכשיו מהלוקרין וניתוח באופק!

מישמש33

New member
כרגיל את צודקת !!!

לפני שנה בדיוק קיבלתי לוקרין לחודש, רק הייתי אלרגית, וזה לא עשה כלום. הייתי 10 חודשים לאחר לידה והשתוללות הורמונים אדירה. וכן עכשיו הם חיייבים להיבהל.

מבינה את הרצון להיות אחרי..

כשיודעים שצריך להינתח אבל צריך לחכות..ההמתנות האלה קשות. מקוה שהלוקרין יעשה את העבודה שהוא אמור לעשות, ולגבי זאטוטאיך, מקוה שיש לך עזרה איתם, תשמרי על עצמך

מישמש33

New member
מהשבוע הבא עזרה

בינתיים אני סוחבת את עצמי על הגחון בערך, טונה משככים ודימיון מודרך לעצמי איך אני עוברת את היום. זה לא פשוט, אבל אין ברירה.

היי

מצויין על הלוקרין מקווה שיעשה את העבודה צריך לתת לו צאנס... לגבי העיכוב בניתוח - במידה והלוקרין לא מאכזב זה נותן יתרון נשימה לכיליה, קצת אויר והתאוששות. את החוקן בריום (כן גם אותו עברתי... ללוואנדר) בהחלט רצוי לעשות בעקבות הלוקרין ....לראות שינויים. המוטו שלי המון אמונה, המון סבלנות, ללא יאוש (אנחנו כאן) ואת כל התלונות שבעולם..............זו ההזדמנות אח"כ אין צאנס. נשיקות

גם אני הייתי ביום רביעי וחבל שלא נפגשנו

גם לי נתן לוקרין. גם אני די בפחד מהתופעות. מקווה שזה יעבור בשלום וללא תופעות. מאחלת לך את כל מה שמאחלת לעצמי ולכולן פה.

למעלה