נעל נכנסת לעידן הפלאפון

נעל

New member
נעל נכנסת לעידן הפלאפון

אמא של נעל נשברה. וכשאמא נשברת, היא דואגת לשבור גם את נעל. לנעל יהיה פלאפון. לא ברור למשך כמה דקות ביום נעל תסכים לפתוח אותו, וכמה פעמים היא ``תשכח`` אותו בכל מיני מקומות, כאלה שקשה לחזור אליהם ולאסוף את האבדה, אבל החסידה נושאת הפלאפון כבר המריאה מאיזה בסיס בבגדד. מלמעלה הוא כבר מסתכל עליה ובוחן, הפלאפון העוברי של נעל, מנסה להחליט איזה מין פלאפון הוא רוצה להיות, איזה מין טיפוס יתאים לנעל ואיך הוא יוכל להתחבב עליה ולקבל ממנה טיפת אהבה. הסיוט הכי גדול בשביל נעל הוא החיפוש אחר כל המבצעים, המכשירים והתוכניות האלה בתוך האתרים של שלוש החברות. האתר הגרוע מכולם בינתיים, הוא האתר של פלאפון-צ`אט, שנעל פשוט דילגה עליו אחרי שהעיפה מבט קצרצר בעמוד הראשי. נעל פשוט לא מסוגלת לקרוא את השפה הזו, ``שפט הנואר המגנובה``. עמוד ה-HTML נקרא bomba.html, ויש גם אחד שנקרא havlaz.html. מעניין את נעל אם המתכנתים תכנתו גם את קוד ה-HTML עצמו בשפה עילגת ומעצבנת כזו, מלאה קיצורים גרשיים ומילים חוצניות. לא אכפת לה אם זה המבצע הכי טוב וחסכוני בעולם, נעל לא מסוגלת לסבול את האתר הזה (מישהו יכול להחוות דעה, מניסיון שלו או של מכר של מכר של מכר דרגה שישית, על השירות של פלאפון צ`אט?). אז איזה פלאפון כדאי לנעל? (למען ההגינות נעל תתקן את עצמה, בדיוק כמו אותה שדרנית רדיו שנעל שמעה היום, שקלטה קצת מאוחר שהיא נתנה בטעות פרסומת-חינם לחברה השנייה, זו שלא מממנת את השידור, ולכן תאמר ``טלפון סלולארי.) יש כל כך הרבה סוגי מכשירים, כל כך הרבה מבצעים ותוכניות, כל כך הרבה חברות שמנסות לשכנע אותך שהן הן הכי כדאיות. האם זה נכון שבסלקום אתה אף פעם לא לבד כי אנשים כל הזמן פונים אליך ומבקשים להפסיק לצעוק? האם זה נכון שפלאפון נורא יקרים? האם זה גורם לכאבי ראש? האם הסנייק הזה נחמד? איך הגלישה באינטרנט? ובאילו חברות אפשר לבדוק את הפורום דרך המכשיר? תודה לכל המגיבים, נעל ;-)

black soul

New member
תנסי שלא להתמכר...

אגב... רק רציתי להוסיף ולהתגאות בכך שלי אין פלאפון. אבל אם היה לי אחד, אני בטוחה שהייתי מתמכרת אליו... תתחדשי! black soul

flowr..

New member
סליחה שאני מתקנת...

אבל זה צריך להיות: ``תתחדש``.

נעל

New member
הנחה שאין בה כל פגם

והיא נעשתה לאחר הסקת מסקנות הגיונית לגמרי, אבל היא לא נכונה. נעל היא בן. את די ותיקה, כך שזה מוזר לנעל שעדיין לא נתקלת באחת מההבהרות שהיא מפרסמת, כל שניים-שלושה עמודים בערך, כשמישהו מתבלבל (ובצדק). נעל מצטערת שסגנון הכתיבה שלה קצת מבלבל, אבל אין מה לעשות - זו נעל. נעל ;-)

נעל

New member
ותוספת

לנעל אין בעיה שיפנו אליה בלשון נקבה, זה הגיוני לגמרי (בהתחשב בסגנון הכתיבה שלה), רק שיהיה ברור שהיא בן מאחורי המקלדת ולא בת.

Levinzone

New member
למי אכפת- בן או בת?

יוו עוד פעם החרוזים האלה. נעל, אתה כחול!!!!!!!!!!! אבוי!!!!!!!! יקחני האופל! שומו שמיים! לכל הרוחות! תמות נפשי עם פלישתים! לאלף אלפי עזאזלים! מEרד.. ועוד:) -יעל-

Levinzone

New member
הצילוווו

השם שלי בשחור כהה. למה השם שלי בשחור כהה?אפילו לא שחור כהה (אין דבר כזה), מודגש. שחור מודגש!!

N0

New member
ככה זה

זהו אין יותר לעבוד על ראש המוסד לא N0 זה לא N0 הוא בכלל לא כותב בפורום הוא רק צופה. הנה אתה רואה את ההודעה הזו מKKK1015 ``שלום אני צופה בפורום שלכם כבר הרבה זמן ורק עכשיו החלטתי לכתוב סתם כי אחרי שהייתי פה הרבה זמן וצפיתי כמובן הבנתי שאתם ממש לא אוהבים הודעות כאלה שסתם מציגות את עצמך בלי להגיד שום דבר אז החלטתי לכתוב את זה שתזכרו`` זה N0 לא מישהו אחר (נכון שהגוף השלישי בילבל אותכם :cool: ). אבל לא מעכשיו כל אחד רואה את הניק שלו מודגש . נרקיסיסטי מאוד ! חסר פואנטה , בהחלט... N0 :cool:

זו שהייתה עדה לשיחות ליל של נעל,

אני חייבת לציין שנעל שלנו לא התמכר *עדיין* לפלאפון, לדעתי הוא אפילו דיי סבל ממנו בליל שישי, לא שהוא התייחס אליו יותר מדי. נעל שלנו, היישות המושלמת ביותר, סיננה מילות נאצה כלפי אותו מכשיר סלולארי ארור. כן, כן, ואני שמעתי אותו, אני חושבת. אבל זה לא ישנה את העובדה שנעל שלנו הוא יישות מושלמת, כשמדובר במכשירים סללופוניים, אנחנו מרשים לו. בהצלחה נעל. think floyd מיכל

rastotman

New member
זאת רק אני או ש-

אצת כותבת המון איזכורים לזה שאת מכירה אנשים מהפורום? זאת אומרת, הם כנראה גם מכירים אותך [אחרת הם בטח היו מיתמרדים, לא?]- ומאז היעלמותן של החברות שהבאת איתך, כימעט אף אחד חוץ ממך לא מדבר על אנשים שהוא מכיר בפורום. או שזאת רק אני.

בלה בלה

New member
8260

גם אני ממחרימי הפלאפונים, פשוט האפשרות שמשהו (ובעיקר אבאמא) יכלו להשיג אותי בכל שעה שבה הם יחפצו לא נראה לי רעיון מוצלח במיוחד (ואם נעל יכולה, הייתי ממליצה לה בחום לוותר על רעיון הפלאפון) אבל אם כבר פלאפון (ואמא מתעקשת מאוד), היום ראיתי את ``הפלאפון האידיאלי`` שהוא בעצם שיפור של נוקיה 5120 המוכר והטוב (שמחליף פאנלים, והביא את סנייק לעולם) רק הרבה יותר שווה (הרבה יותר צילצולים, אייקונים ומשחקים) והכי חשוב - הוא קטנטן (במציאות הוא נראה יותר קטן מבפרסומת) ויכול ללכת לאיבוד בלי שנעל אפילו תשים לב או תצטרך להתאמץ! אם אני לא טועה קוראים לו נוקיה 8260 וניתן להשיג אותו בכל החברות בלה בלה :) נ.ב ההמלצה הכי טובה היא פשוט לוותר על עניין הפלאפון וזהו.

נעל

New member
תודה, אבל קיימות שלוש בעיות

[אחת] המכשירים של נוקיה פולטים הרבה מאוד קרינה יחסית למכשירים אחרים. אומנם לא ברור עדיין אם הקרינה הזו מזיקה לבריאות, אבל עדיף להתרחק ממכשירים כאלה אם יש מכשירים אחרים שפולטים פחות קרינה. [שתיים] ההורים (אמא) של נעל נוטים לעבר פלאפון דווקא, ובפלאפון נראה לנעל שאין כל כך נוקיה. הם מעדיפים פלאפון בעיקר משום שלשניהם יש מכשירים של פלאפון, ומאחר והטלפון הסלולרי העתידי של נעל אמור לשמש בעיקר לשמירה על קשר איתם (!big brother is watching you) זה ייצא יותר משתלם מבחינה כלכלית. [שלוש] (בקשר ל-נ.ב.) אי אפשר להזיז את ההר הזה. נעל ניסתה לשכנע בדרכי נועם, ופלאפון קנות יקנה (נעל לא הייתה בטוחה איך אמורים להטות את הפועל בתבנית הזו). נעל, אחשווראש ;-)

flowr..

New member
הממ... אם כבר מדברים על פלאפונים...

הפלאפון שלנו התקלקל והיינו צריכים להחליף אותו לאחר... והיו שם הרבה הודעות שמורות שנמחקו... הודעת מזל טוב שחברה שלי שלחה לי ליום הולדת ושאר נוסטלגיות... וגם השיא בסנייק הלך (טוב, גם ככה הוא לא היה גבוה במיוחד..) אבל בכל זאת, טיפה מעציב ההודעות הנוסטלגיות שהלכו לאיבוד. טוב, לא נורא.

למעלה