נעלי סנובורד חדשות מכאיבות בכף הרגל

itaysk

New member
נעלי סנובורד חדשות מכאיבות בכף הרגל

היי, אני יחסית מתחיל עם כל העסק. עד עכשיו גלשתי עם ציוד מושכר פעם אחת. לאחרונה קניתי נעליים משלי - Burton Invader. מרוצה באופן כללי מהנעל, אך יש בעיה מאוד חמורה: הנעל מכאיבה לי מאוד בחלק העליון של כף הרגל - ראו תמונה. (קורה בשתי הרגליים) זה כואב ברמה שאני חייב אחרי כמה שעות להוריד את הנעל ולנוח כמה דקות. שוב, הכאב הוא חזק מאוד והאיזור נהיה אדום מאוד. כל הניסיון הזה מיומיים בחרמון. אני אמור לסוע איתם לחול לשבוע עוד מעט... ניסיתי להכניס חתיכת ספוג מתחת לגרב בנקודה הזו, וזה לא ממש עזר. יש לכם פתרונות יצירתיים?
 

idotriple

New member
יש לי כף רגל דומה

תנסה את הנעל ברטון רולר יכול להיות שזה יפתור לך את הבעיה
 

itaysk

New member
קניתי את הנעל לא מזמן

קניתי את הנעל לא מזמן.. גלשתי איתה רק פעמיים... אתה מציע שאוותר עליה ופשוט אקנה חדשה? יש מצב שיקבלו אותה בחנות? (היא במצד חדש, אבל בכל זאת גלשתי איתה)
 
נעל חדשה תמיד תציק

לנעל חדשה לוקח כמה שעות\ימים של גלישה עד שהיא מתרחבת ומקבלת את הצורה של הרגל שלך. תהליך שנקרא באנגלית break-in. מה שניתן לעשות עד שזה יקרה, זה לא להדק את הנעל בכלל מעל הנקודה הכואבת. שים לב שבנקודה זו יושבת רצועת הקרסול של הביינד, ויכול להיות שהוא זה שמכאיב. אפשרות נוספת היא להוציא את הספידה מהנעל כך שהרגל שלך תשב יותר עמוק בתוך הנעל. בכל מקרה, אם הנעל נקנתה אצלנו (וגם אם לא) אתה מוזמן לקפוץ אלינו וננסה לעזור.
 

itaysk

New member
בכל מקרה תכננתי להגיע היום

בלי קשר רציתי לפרסם פה כדי לראות מה חושבים
 
למעלה