אההההה.....נעלים
שאלה חצי קשורה... האם מותר לנהג לאסור עליה לאוטובוס ללא נעלים? זה אולי נשמע לחלק כאן טיפשי, אבל לא כולנו אוהבים נעלים בקיץ. יצא לי להתקל בנהגים שדרשו נעילת נעלים לפני העליה לאוטובוס, יש לכך צידוק כלשהו?
חד וחלק כן ! קיימת תקנה האוסרתנעלים
שאלה חצי קשורה... האם מותר לנהג לאסור עליה לאוטובוס ללא נעלים? זה אולי נשמע לחלק כאן טיפשי, אבל לא כולנו אוהבים נעלים בקיץ. יצא לי להתקל בנהגים שדרשו נעילת נעלים לפני העליה לאוטובוס, יש לכך צידוק כלשהו?
הגיוני שיהיה קוד לבוש מינימליחד וחלק כן ! קיימת תקנה האוסרת
עלייה לרכב ציבורי ללא נעליים או סנדלים וללא חולצה. באגד מחמירים יותר ויש לאיסור זה סיבות ברורות.
נכון מאוד. ויש קוד כזה. זו חוצפההגיוני שיהיה קוד לבוש מינימלי
נכון מאוד. ויש קוד כזה. זו חוצפה
של הבחורה שרוצה לעלות יחפה לרכבת ! קודם כל זה מסריח ולא אסתטי ולא כל הנוסעים צריכים להריח את הצ'יז של נטע ! סליחה על הבוטות אך זו האמת ! דבר שני: אם היא תשים רגליה היחפות על המושבים, הם יתלכלכו ולא כל נוסע ירצה שבהגיעו הביתה יגיד לו הבן שלו נניח: "אבא, היית עם בחורה ??" והאבא המזועזע יכחיש ! ואז (בטון דרמטי) יגיד לו הבן: "יש לך טביעת כף רגל על מכנסייך מאחור !". ואז... ישאל האבא את הבן: "הכיצד אתה יודע שזה של בחורה??". ואז... יגיד לו הבן:"אבא, זה כפית (כף קטנה) במידה 39 אז זה בטח של בחורה !". וכך הלאה והלאה... חה-חה-חה ! הדוד שלכם מירושלים !
חבר'ה, אני חושב שקצת נסחפתם...נעלים
ומה ימנע מהם מלהיכנס כך לקניון,חבר'ה, אני חושב שקצת נסחפתם...
אומנם זה באמת לא אסתטי במיוחד להסתובב בלי נעליים שלא בחוף הים, ולא תתפסו זקן כמוני עושה זאת. אבל איסור שימוש של יחפנים (הכוונה לאנשים יחפים!) בתחבורה ציבורית נראה לי קצת ארכאי. כל עוד לא ישימו את רגליהם על המושבים, או על אנשים אחרים, איני רואה סיבה להפלות נגדם. הרי יש לא מעט תופעות דוחות אף יותר באוטובוסים ורכבות, מחיטוט באף, אי שימוש בדיאודורנט ועד הימרחות של גברים על גופן של נוסעות. עוד לא ראיתי שאוסרים על אנשים אלו לנסוע בתחבורה ציבורית.
נכון. אורן צודק. גם לקולנוע, לכתהומה ימנע מהם מלהיכנס כך לקניון,
לקולנוע, לכיתה באוניברסיטה? עם כל הכבוד, יש קוד לבוש מקובל בציבור (ואנחנו רחוקים אלף שנות אור מאיראן או אפגניסטן). בטח ובטח כשמדובר בנסיעה עירונית, כאשר הולכים על מדרכות ואספלט.
אביתר שלח תמונה שלך, מענין אם יתנונכון. אורן צודק. גם לקולנוע, לכתה
ולאוניברסיטה לא צריך ללכת יחפים. אם אתם בים ויש לכם כף יפה (סקסית כמו שלי), אז תלכו יחפים אבל בתוך תחבורה ציבורית יש לשמור על קוד לבוש מקובל ! ודרך אגב: יש באינטרנט המון אתרים המוקדשים לנושא ה-...כפות !!!
השתגעת - ?! אני לא מגולח עכשיואביתר שלח תמונה שלך, מענין אם יתנו
לך להכנס בכלל לרכבת. סתם בצחוק!!
הגעתי בטעות לפורום של הליגה נגדנכון. אורן צודק. גם לקולנוע, לכתה
ולאוניברסיטה לא צריך ללכת יחפים. אם אתם בים ויש לכם כף יפה (סקסית כמו שלי), אז תלכו יחפים אבל בתוך תחבורה ציבורית יש לשמור על קוד לבוש מקובל ! ודרך אגב: יש באינטרנט המון אתרים המוקדשים לנושא ה-...כפות !!!
לא. הפורום נגד צ'יז ברגליים ! חבלהגעתי בטעות לפורום של הליגה נגד
היפים?!
תראה, על ואנדליזם לשמו בכלל אין עללא. הפורום נגד צ'יז ברגליים ! חבל
על הנקיון באוטובוסים. יש גם אנשים שכותבים וחורטים על דפנות האוטובוס וזה ואנדליזם נורא.
שים לב לנהגים ברמזורים ! רובםחבר'ה, אני חושב שקצת נסחפתם...
אומנם זה באמת לא אסתטי במיוחד להסתובב בלי נעליים שלא בחוף הים, ולא תתפסו זקן כמוני עושה זאת. אבל איסור שימוש של יחפנים (הכוונה לאנשים יחפים!) בתחבורה ציבורית נראה לי קצת ארכאי. כל עוד לא ישימו את רגליהם על המושבים, או על אנשים אחרים, איני רואה סיבה להפלות נגדם. הרי יש לא מעט תופעות דוחות אף יותר באוטובוסים ורכבות, מחיטוט באף, אי שימוש בדיאודורנט ועד הימרחות של גברים על גופן של נוסעות. עוד לא ראיתי שאוסרים על אנשים אלו לנסוע בתחבורה ציבורית.
הנחת רגלים על מושבים בתח' ציבוריתחבר'ה, אני חושב שקצת נסחפתם...
הנחת רגלים על מושבים בתח' ציבוריתחבר'ה, אני חושב שקצת נסחפתם...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.