נעליים נוחות לרכיבה...

oferfi

New member
נעליים נוחות לרכיבה...

בוקר טוב לכולם - אשמח לקבל את עזרתכם... אני מחפש נעלי רכיבה לשטח שיהיו נוחות ליום-יום: רוב הנעליים שראיתי בחנויות באים עם הסוליה הקשיחה המתבקשת אצל רוב הרוכבים, מה לעשות... לי זה לא מתאים! עוד פרמטר חשוב מאוד בשיקולים: העניין הלא-נעים של המחיר - לאור הטיקים העצבניים שיש למנהל הבנק מהקניה הצפויה של אופניים חדשות, רצוי שמחיר הנעליים יהיה נמוך... בקיצור - 1. נעליים נוחות ליום-יום שמוכנות לקבל קליטים 2. זולות ככל האפשר מכירים? יודעים? (גם בעלי אנטרסים מוזמנים לענות...)

Blueye1

New member
שלום, רני רכשתי לפני מספר ימים

נעליים של חברת LAKE מדגם MX60. מדובר בנעלי דו"ש נוחות מאוד (לי לפחות). המחיר - כ 345 ש"ח (וזה נחשב זול יחסית). אינני יודע מה אתה מתכוון לנעלי יום יום אבל כך בחשבון שאין נעלי רכיבה שהן נוחות וגמישות כמו נעלי ספורט !!!. אתה יכול לראות את הנעליים בקישור להלן: http://shop.harim.co.il/product_info.php?cPath=53_91&products_id=369

oferfi

New member
../images/Emo4.gif חבל - אבל מה לגבי...

מה לגבי הנעליים שמכונות RECREATION - הרי הן אמורות לשמש לרכיבה רגועה מאוד ללא שום חשש ל"איבוד כוח בדיווש" וכו'... מה לגבינו, הרוכבים הרגועים

Blueye1

New member
תראה, אני לא מכיר את כל סוגי ...

הנעליים ויכול להיות שאני גם טועה ואכן קיים מה שאתה מחפש. הכי טוב שתרים טלפון לאחת מחנויות האופניים המקצועיות ותשאל, או שבאמת אחד מחברי הפורום ידע!

eni9ma12

New member
נעל רכיבה אמורה להיות קשיחה

נעל רכיבה בנויה להיות קשיחה.. יש דרגות שוניות של קושי ומראה שונה של נעליים.. נעלי כביש\הרים תחרותיות בדרך כלל יהיו מעוד קשיחות ויראו מעוד מיוחדות... לאומת לנעליים דו שימושיות recreational הסוליה קצת פחות קשיחה.. הנעל אולי קצת יותר מרופדת.. (לנוחות) והמראה של הנעל הוא מראה מעוד יום-יומי.. המחיר של נעל דו"ש יהיה בגלל ה"איכות" של הסוליה (היא פחות קשיחה) בדרך כלל בתחתית הסולם בין באזור ה350-400 שקל אם נעל כזאת אתה בדרך כלל תוכל גם לרדת מהאופניים ולקחת אותם ביד חלק מסויים מהטיול אם תיצתרך.. אם נעל יותר תחרותית פחות נוח ללכת כיוון שהיא פשוט לא בנויה להליכה מקווה שעזרתי, בבירכת רכיבה בטוחה, חן.

oferfi

New member
תודה לשניכם -

אם אשמע על משהו חדש בנושא אשמח לחלוק בו עם כולם...

orgol

New member
עופר...

נעל רכיבה אמורה להיות קשיחה מכמה סיבות: *העברת כח (ממש לא משנה לך), *חלוקת עומס מדחיפה של הדוושה על שטח גדול יותר של הסוליה, *עמידות בכוחות שמופעלים כשאתה מושך את הדוושות. קח בחשבון שאם אתה מחפש סוליה רכה מאד- עדיף לך לרכב עם "פלאטים" רגילים וללא קליפלס. למה? בנעל רכה, הסוליה לא תעמוד בכח המופעל עליה במשיכה והיא פשוט תתפרק (אם אתה בכל מקרה לא מתכוון למשוך, ומעוניין בקליפלס בשביל היציבות- לך על "פלאטים" טובים). מה גם שהקליט מחובר לסוליה בשני ברגים קטנים, אשר יפעילו לחץ על שטח מאוד קטן בכף הרגל- דבר שיהפוך את הרכיבה עם נעל רכה (ולו הקצרה ביותר) לסיוט. המלצתי- או שתקריב מנוחות ההליכה (אם מדובר ברכיבות לעבודה- תשאיר שם זוג נעליים נח יותר) ותשקיע בנעל טובה, או שתשקיע ב"פלאטים" טובים שיתנו לך יציבות טובה על הפדלים, ותוכל להגיע איתם לאותה יעילות כמו עם נעליים רכות, אך ללא הצורך בנעליים מיוחדות.

oferfi

New member
חבר'ה - יש חדש...

משיחה בטלפון עם מייק-בייק (מושב קידרון) מתברר שקיימים אצלם כמה דגמים לא קשיחים כלל, שנועדו ליום-יום: אממה... 450 זוזים ומעלה

Blueye1

New member
עופר, תאמין לי - 450 ש"ח זה לא יקר

לנעל רכיבה. בכל אופן ברר טוב טוב האם מדובר בנעל דו"ש או באמת בנעל רגילה לחלוטין (קשה לי להאמין שיש נעל רכה לחלוטין לרכיבה אך שוב ייתכן שאני טועה)

למעלה