נעים מאוד לכולם

varod27

New member
נעים מאוד לכולם

שלום לכולם אני בת 27+ מנסים כשנה באופן טבעי אך ללא הצלחה ידעתי שיהיו קצת בעיות בכניסה להריון אבל לא כל כך מיהרנו ולכן רק עכשיו התחלנו טיפול רציני יותר , אני אצל ד"ר טוגנדרייך שממה שהבנתי הוא אליל הבנות כאן בנושא צילום רחם וכל מה שקשור ניסינו החודש איקקלומין אבל זה לא עבד הוא אמר שזה לא משפיע עליי כפי שזה אמור להשפיע ושלח אותי להביא אישור מקופת חולים לטיפולי פוריות . אמר שנתחיל מזריקות ונקווה שזה יצליח ... אני אשמח לשמוע כאן קצת יותר מבנות שהיו לפני תחילת התהליך במה מדובר ,תופעות לוואי וכו' כי מהחיפושים שעשיתי כאן נהייתי קצת מבולבלת ויש הרבה הגדרות שאני לא מבינה אם הן רלוונטיות אליי או לא ועוד שאלה קטנה מה ההבדל בין הזרקה להזרעה (אני יודעת שזו שאלת
אבל אני אשמח לתשובה ) ולסיום חג שמח ושנה פוריה לכולןןןן

ממי 1

New member
שלום לך

את הזריקת מזריקים לפני ההעזרעה על מנת לפתח יותר זקזים. בהערעה מחדירים את הזרע לרחם. זה ממש לא כואב וזה לוקח כמה שניות . לא לדאוג זה ממש לא קשה . אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות

liluna

New member
אני צריכה משקפיים או שזה לא כתוב

בעברית :) שנה טובה!

שלום ובתקווה לשהות קצרה../images/Emo24.gif

ד"ר טוגנרייך ביצע לי צילום רחם חוץ מזה אני לא יודעת עליו כלום..הכל עניין של תחושה לדעתי והיעקר שאת סומכת עליו ושהוא מטפל בך טוב. לא הבנתי מדברייך מה בדיוק הבעיה אצלכם? מדוע נתנו לך איקקקלומין? דעי תרופה זו פוגעת ברירית הרחם...למה להתחיל כבר זריקות? אני טופלתי בזריקות אחי כמה חודשים..... אלו הורמונים בכמות די משמעותית ויכולות להיות להם תופעות לוואי של ציסטות שאמורות לחלוף.. אני ממש לא מנסה להפחיד- חלילה! אני מטופלת בכל זה ומודעת לסכיונים... אבל אני אמשיך לעשות הכל כדי שיהיה לנו ילד! הזרעה הינה תהליך שבו מוחדר זרע שעבר קודם לכן השבחה, ישר לרחם מבלי לעבור את כל הדרך שהוא עובר ביחסי מין רגילים. בעלך יצטרך לתת זרע במעבדה ואת הזרעים הטובים ביותר יתנו לכם במבחנה ממנה יזריעו אותך. ממש אבל ממש לא מפחיד לא כואב ולמיטב ידיעתי אין סיכון כלל!!!! אני מאחלת לך שהות קצרצרה כאן אצלנו....אבל דעי שהגעת למקום נעים ומחזק- תמיד תהיה מי שתקשיב לך ושתדע בדיוק מה את עוברת.... אז המון הצלחה!!!! והלוואי שתעברי לפורום ההריון מהר מהר!!!! אני כאן לרשותך

varod27

New member
תודה לכולן על התגובות אתן מקסימות

יש לי מחזורים לא כל כך סדירים וכתוצאה מכך אני גם לא מבייצת מסודר אז התחלנו מאיקקלומין וכמעט ולא הגבתי אליו , אחרי טיפול של כ5 ימים (2 כדורים כל ערב) היה לי לאחר כשבוע 2 זקיקים בגודל של כ12 מ"מ , לכן אני צריכה כרגע לגשת כרגע לקופת חולים להוציא אישור לטיפולי פריון -הזרקות מישהי יודעת לתת לי מושג לגבי עלויות טיפול ,איפה מזריקים והאם זה כואב

arthem

New member
הי ורוד

העלויות משתנות לפי כמות-מינון הזריקות שעליך לקחת וכן לפי סוגים וכמות וכד' לגבי הזריקות- תלוי בסוג החומר, אני מזריקה פיוריגון, מזריקים אותו לבטן (זריקה תת עורית) וזה ממש ממש לא כואב. אני, שמתה מפחד ממחטים- למדתי מהר מאוד (כשהבעל היה בלבנון ולא היתה ברירה...) להזריק לעצמי וזה כבר לצערי הפך ל"שגרה"
בהצלחה רבה!

varod27

New member
יש לי מיליון שאלות

גם את לא הגבת לאיקקלומין ? יש תגובה מיידית להזרקות בדרך כלל ? מבחינת זקיקים והסדרת ביוץ

אשמח לקבל תשובה לשאלה של ורוד

על התגובה להזרקות, בעיקר על עניין הביוץ והזקיקים, אני פחות או יותר באותו מצב רק דילגנו על האיקקלומין.

שישון

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לשהות קצרה ומעבר מהיר לפורום הריון השכן
הרופא ירכיב לך פרוטוקול טיפולי, הכולל מספר תרופות הורמונאליות שמטרתו להגדיל את פעילות השחלות ולייצר מספר זקיקים על מנת להגדיל את הסיכויים להריון. אני מאמינה שתתחילו בהזרעות, פעולה בה מזריקים באמצעות צינורית דקה וארוכה את הזרע אל תוך צוואר הרחם. תופעות הלואי משתנות בהתאם לתרופות ולגוף האישה. שתהייה שנה טובה ופורייה
בהצלחה

ברוכה הבאה לפורום בתקווה לשהות

קצרה ומעבר לפורום העגול! כבר ענו לך על השאלות. רק רציתי להוסיף שלמרות שאנו מקטרות הרבה, השד לא נורא כל כך, בסופו של דבר אנו עומדות בטיפולים יפה מאוד. שיהיה המון בהצלחה!

תשובות כבר קיבלת, רק מוסיפה../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה אלינו
למקום המקסים הזה
, ומאחלת לך שהכרותנו תהיה קצרה

e d e n 5

New member
../images/Emo207.gif איקקלומין או זריקות?

החודש עברתי הזרעה ראשונה במחזור האיקקלומין הרביעי שלי. כולי תקווה כמובן שמכאן תבוא הישועה ולא אצטרך את התשובה שלכן לשאלה שלי, אבל אני צריכה להיות מוכנה לאופציה השנייה ולחשוב מה עושים הלאה. אני מטופלת אצל רופא מקסים, רגיש ואמפטי שתמיד פנוי אליי ונותן לי להרגיש הכי טובה שבעולם. הוא מבצע מעקבי זקיקים ובדיקות דם לווידוי ביוץ אבללל הוא לא מומחה לפוריות וכדי לעבור לזריקות אני צריכה לעזוב אותו- בכאב גדול! הוא אומר שלידיעתו מקובל לנסות איקקלומין במשך 1/2 שנה, מהפורום אני יודעת שזה לא מומלץ. מה אתן חושבות? להמשיך למחזור חמישי של איקקלומין או לעבור הלאה, לזריקות ולמומחה פוריות? כל כך מעצבן אותי שבמקום להיות אופטימית ולהיות עסוקה עכשיו בכמה טוב יהיה אם החודש זה יקרה אני מתעסקת בשלב הבא בטיפולי פוריות... גמר חתימה טובה וצום קל.

3קטנה

New member
הלאה

לא מקובל לנסות איקקלומין במשך חצי שנה. ארבעה מחזורים זה די והותר. נקווה שהחודש הוא החודש שלך
אבל אם לא - זה הזמן ללכת הלאה אל רופא פוריות, ואל זריקות הורמונים. בהצלחה

צ26

New member
הי עדן

אני מאד מסכימה עם קטנה. לכי לרופא פוריות ותתחילי עם זריקות. האיקקלומין מאד מאד לא בריא ויכול לפגוע. כמובן שחבל לעזוב את הרופא שלך אם את מרוצה ממנו אבל לדעתי חבל על הזמן. הגעת לשלב שאת צריכה מומחה. מאחלת לך לחזור מהר מהר לרופא הנוכחי שלך למעקב הריון. ד.א. הזריקות ממש לא מפחידות כמו שהן נשמעות ונראות בהתחלה. בהצלחה.

bonita8

New member
בהצלחה../images/Emo13.gif

קודם כל אני מאחלת לך בהצלחה, לגבי טיפולי הפוריות את צריכה הרבה כוח ולהיות אופטימית והכי חשוב לא להתייאש זה לא יהיה קל מחזיקה לך אצבעות ושתצליחי על הטיפול הראשון ולא תצטרכי לעבור סדרות של טיפולים כמוני מנסיון. לגבי הבילבולים זה יעבור לך ככה זה בהתחלה. שתהיה לך שנה טובה וצום קל בהצלחה.

e d e n 5

New member
תודה על התגובות

אני מקווה מאוד שלא אצטרך להמשיך הלאה. במידה וכן, אני באמת חושבת שאעבור לרופא מומחה. נתמודד עם זה שיגיע.. תודה ולילה טוב

למעלה