אוהב מאד את שירי השבוע שלך, יש לך יופי של בחירות במוסיקה!שיר:
חוזרים הבייתה שלמה ארצי ואריק
מראה מכשופת גלי עטרי
משינה למה פולטיקה עכשיו
טוב הייתה חופשה משפחתית במלון טיילנו בגדול אזור רמת הגולן, חיפה קצת .קיבוץ דפנה כול יום קצת. לא משהו ספיצפי ובימי חג הכול סגור וגם בגלל המצב היה יותר סגור בחלק .אחרי הרבה חוץ מאזור חיפה יצאנו יותר רחוק.
פחות טוב לא שחיפתי מאכלים של הבית אבל זה הזוי בליל סדר לא בעיני לפחות מרק עם קנדיילך . פחות זרם לי.היה קצת חסר. לא נורא מאוד סך הכול במלון יחסית חביב.ואתמול שחזרנו קצת עייפות. לא מיוחד מאוד יחסית .
מאכל במסעדה המבורגר עם לחמניה כשרה לפסח . במלון אהבתי דג ברוטב שכזה.
תוכנית:בואו לאכול איתי בחג כרגיל לא ראיתי מיוחד מאוד.
חול המועד אני לא אלך להופעה השנה , חול המועד לא יותר מדי לביינתים . נזרום.וחג שני רק אנחנו בחג ואצלנו בבית נכון לכרגע.
נכון, חשוב לומר שלפני כמה שנים 5 בערך, היה ליל הסדר של קורונה ושנתיים לא יכולנו ממש לטיילבמיוחד אחרי שנה וחצי שרובו היה סגור כאמור אבל עדין לא הכול פתוח לצערי מה שאני שרציתי כאמור
אבל בטח שמח כמוני שהצפון חזר
אתה שומר כשרות בפסח<?
לא ידעתי שאתה את השיר שלמה ואריק חדשת לי.
יש לך דירוג לאלבום?נכון, חשוב לומר שלפני כמה שנים 5 בערך, היה ליל הסדר של קורונה ושנתיים לא יכולנו ממש לטייל
כן, אני שמח שחזרה האפשרות לטיול. זה ניקוי ראש מצוין
אני משתדל לשמור, לא אוכל לחם ובטח לא ליד אנשים
בוודאי שאהבתי את השיר של שלמה ואריק, אושר אקספרס אלבום מצוין!
בהשוואה לאלבומי שלמה בכללי או דירוג של השירים?יש לך דירוג לאלבום?
של האלבום הכוונהבהשוואה לאלבומי שלמה בכללי או דירוג של השירים?
שלישל האלבום הכוונה
אני אומר שאפו!! יש לנו מקום 1 משותף! כל הכבוד שגם את מעריכה ואוהבת את השיר הזהשלי
אושר אקפסרס
לתת ולקחת
אלוהי
אומץ
נדבר מהלב
פלורידה
כול יום
פלורדיה
חוזרים הבייתה
כול יום
אני צריך להאזין לו מחדש כי עברו כמה שנים מאז שהאזנתיוחלק מהשירים שכחתי איך הם נשמעיםשל האלבום הכוונה
כרגיל דירוג מענייןאני צריך להאזין לו מחדש כי עברו כמה שנים מאז שהאזנתיוחלק מהשירים שכחתי איך הם נשמעים
אבל לשאלתך הנה הדירוג שלי
1. אושר אקספרס-לא יצא לרדיו אבל שיר גדול ביותר כמו בימיו הפוריים
2. לתת ולקחת- קצת אנדרייטד שיר מדהים בטירוף
3. אלוהיי- שיר שיר ענק
4. נדבר מהלב- שיר מושלם
5. שלאייעלמוהדבריםהיפים- פחות זוכרים אותו והוא גם לא הושמע הרבה אבל מדובר בבלדה מעולה ברמות
6. כל יום- להיט גדול בשעתו, מעולה גם
7. חוזרים הביתה-בזמנו פחות אהבתי,היום אני אוהב ממש!!!
ואת שאר השירים אני אשמע ואדרג בהמשך השבוע
קצפת פחות הסגנון שליכרגיל דירוג מעניין
ואיך תוכניות החג היו בעייניך או לא צפית בכלל?מסכם שבוע:
שיר השבוע: כשאני רוקד איתך- רמי קליינשטיין
לא מפסיקים לשקר- ליבי פנקר
ליל כלולות- אילנה אביטל
כאילו סוף- גלי עטרי
היכנסי כבר לאוטו וניסע-מאיר אריאל
משהו טוב השבוע: חופש קצת בחלק הימים, ליל הסדר היה כיפי ומגניב ואחי נמצא וגם אחותי והאחיינית עם גיסי- היה ממש תענוג ואני ואבא קראנו את כל ההגדה עד הסוף. מעבר לזה נהניתי מאד כפי שכבר כתבתי בעיר הדרוזית מע'אר וחידשו לי לא מעט על הדרוזים ועל הדת.
משהו פחות טוב השבוע: יום שישי שעברלא ישנתי מספיק טוב
מאכל: לביבות תפו"א של אמא ולחמניות מקמח מצה.
סרט\תוכנית: הילוך חוזר עם נורית גלרון - אהוד מנור ז"ל תוכנית מ1996 ביוטיוב
מה מחכה לו\תוכניות לחול המועד-איפה תעשו חג שני:
בבית. מחר ניסע לסוסיתא ולעוד מקום בנוסף- טיול בחיק הטבעשיהיה המשך חג שמח ושיחזירו כבר את החטופים
לא ראיתי כלום. הרבה זמן שבערוץ 12 אין משהו שאני רואה וצופה. אולי התכנית היחידה שמעניינת זה "אינטימי" עם רפי ררשףואיך תוכניות החג היו בעייניך או לא צפית בכלל?
כן לא הפסדת כאמורלא ראיתי כלום. הרבה זמן שבערוץ 12 אין משהו שאני רואה וצופה. אולי התכנית היחידה שמעניינת זה "אינטימי" עם רפי ררשף
יש תוכניות שאת ממליצה עליהם בכאן 11 אם זה בסדר מצידי לשאול?רק כאן 11 הצילו את המצב בקצת
זהו זה נראה לי נגמר העונהיש תוכניות שאת ממליצה עליהם בכאן 11 אם זה בסדר מצידי לשאול?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.