נסיעות עירוניות בחיפה -

מצב
הנושא נעול.

baduist

New member
נסיעות עירוניות בחיפה -

נסיעות עירוניות בחיפה -
האם מתבצעות ע"י אגד, או שיש חברת אוטובוסים אחרת? (פרט לכרמלית). האם יש כרטיס "חופשי יומי" כמו ב"דן"? או משהו דומה? או שעבור יום שלם של נסיעות אצטרך לשלם בכל עלייה לאוטובוס מחיר נסיעה בודדת?

בעיקר אגד, אבל יש עוד

נסיעות עירוניות בחיפה -
האם מתבצעות ע"י אגד, או שיש חברת אוטובוסים אחרת? (פרט לכרמלית). האם יש כרטיס "חופשי יומי" כמו ב"דן"? או משהו דומה? או שעבור יום שלם של נסיעות אצטרך לשלם בכל עלייה לאוטובוס מחיר נסיעה בודדת?
בעיקר אגד, אבל יש עוד
אגד מבצעת את הנסיעות העירוניות ששאלת עליהן. חברות GB Tours, והחברה לנסיעות ותיירות נצרת מפעילות קווים בין נצרת לחיפה.

baduist

New member
איך אני מוצא מודיעין של

בעיקר אגד, אבל יש עוד
אגד מבצעת את הנסיעות העירוניות ששאלת עליהן. חברות GB Tours, והחברה לנסיעות ותיירות נצרת מפעילות קווים בין נצרת לחיפה.
איך אני מוצא מודיעין של
GBTOURS? ושל החברה השנייה, במידה והיא מבצעת גם נסיעות פנימיות בחיפה? תודה מראש

איליה.

New member
עזוב,כל הקווים העירוניים הם של אגד.

איך אני מוצא מודיעין של
GBTOURS? ושל החברה השנייה, במידה והיא מבצעת גם נסיעות פנימיות בחיפה? תודה מראש
שתי החברות האחרות שהוזכרו מפעילות רק שני קווים לנצרת, אז אם אתה נוסע בתוך חיפה זה לא ממש רלוונטי. אם יש לך שאלות ספציפיות לגבי מסלולים ולוחות זמנים של קווים עירוניים בחיפה, אתה מוזמן לשאול כאן בפורום. אני מאמין שתקבל תשובות יותר נכונות ממה שתקבל במודיעין אגד. לגבי חופשי יומי - לא, אין בחיפה חופשי יומי. עבור כל נסיעה עירונית יש לשלם בנפרד (אלא אם כן יש לך חופשי חודשי).

cmr

New member
על כל החברות המפעילות את הקוים

שתי החברות האחרות שהוזכרו מפעילות רק שני קווים לנצרת, אז אם אתה נוסע בתוך חיפה זה לא ממש רלוונטי. אם יש לך שאלות ספציפיות לגבי מסלולים ולוחות זמנים של קווים עירוניים בחיפה, אתה מוזמן לשאול כאן בפורום. אני מאמין שתקבל תשובות יותר נכונות ממה שתקבל במודיעין אגד. לגבי חופשי יומי - לא, אין בחיפה חופשי יומי. עבור כל נסיעה עירונית יש לשלם בנפרד (אלא אם כן יש לך חופשי חודשי).
על כל החברות המפעילות את הקוים
331, 332 בין חיפה לנצרת חל איסור לבצע שירות עירוני בחיפה עם הקוים אלו

cmr

New member
בחיפה אין כרטיס יומי חפשי

נסיעות עירוניות בחיפה -
בחיפה אין כרטיס יומי חפשי
במידה ואתה מבצע מספר של נסיעות קנה כרטיסיה של 10 נסיעות במחיר 43.2 ש"ח

מצב
הנושא נעול.
למעלה