הי הי../images/Emo13.gif
תזכירי לי לכמה זמן את נוסעת?... בקשר לתרופות, אני לא מבינה מה הבעיה, חשבי את הכמות הכוללת את צריכה לקחת, תוסיפי עוד כמה כדורים לכל תרופה- רק למקרה ש...וסעי! זה בסה"כ תרופות, זה לא שוקל וזה לא כל כך תופס מקום, לא צריך תיק יותר מידי גדול...תיק גב רגיל חוץ מזה- תסתכלי בתמונה שצרפתי, את יכולה לקנות כאלו בכל סופרפארם, זה מאוד יעיל לטיולים, ואז בעצם אינך צריכה להסחב עם כל הקופסאות של התרופות לכל מקום את כמובן לא לוקחת מלא קופסאות במקום התרופות, כי זה כן יתפוס לך המון מקום, אבל קחי איתך 3-4 כאלה, תכיני בהם את המינונים שאת צריכה, כך את יכולה לקחת איתך קופסא כזאת (היא ממש קטנה), וללכת לטייל כל היום בראש שקט, את שאר התרופות את משאירה איפה שאת שוהה (בית מלון? בית של משפחה?) בקשר לרופאה שלך- זו באמת בעיה אם היא מטילה וטו על העניין....אבל כמה דברים- קודם כל, היא לא חייבת לדעת שאת טסה (אם מדובר כמובן בתקופה יחסית קצרה, אם זה לכמה שבועות ארוכים, כמובן שרצוי שהיא תדע) דבר שני- לפני שאת טסה, לבצע את כל הבדיקות באופן יסודי. אם משהו מתגלה כלא תקין- תדחי את הטיסה! אל תסעי כשאת יודעת שמשהו לא בסדר! תאמיני לי שאת יותר תתבאסי לחזור לארץ מוקדם מהצפוי בגלל שקרה משהו, מאשר לדחות קצת את הטיסה. תבררי על ביטוח כמובן. והכי חשוב- אחרי שבררת שהכל בסדר, יש אישור רפואי...הכל מסודר...הכי חשוב ש...ת-ה-נ-י! אל תשכחי מצלמה! אנחנו פה תקועים בארץ, לפחות נסע לחו"ל דרך תמונות
אם אני אזכר בעוד משהו, אני אכתוב.