נסיעה קצרה ברכבת

נסיעה קצרה ברכבת

הטלפון מצלצל החבר מתקשר, אחי תעשה לי טובה נתקעתי בדרך הביתה, שכחתי תארנק בבית ועכשיו אני תקוע בתחנת רכבת... כמו שכל אחד מאיתנו היה עושה מיד, הוא נתקע בעיר השכנה, יש לי רכב יכלתי פשוט לנסוע לקחת אותי, אבל הפקקים בשעה כזאת הם סיוט, בחרתי לקחת תרכבת מהעיר שלי לעיר השכנה... השעה כמעט לפני 5 הרכבת הבאה עוד רבע שעה... מקלחת קצרה מחליף בגדים ונוסע לעזור לחברה בעת צרה,,,, כמובן שלא יקרה מצב שהרכבת תגיע בזמן!!! 20 דקות מעצבנות בקור בלי כלב בתחנה... כולם כבר עלו לרכבת צפונה... הרכבת מגיעה, משום מה אין הרבה קרונות נכנס בקרון האחרון... בוחן את האנשים ושם לב למושב האחרון שפנוי בצד ממול אשה ששוקעה בספר קריאה.... בוחן אותה היטב.... משהו בה מקרין יופי אמיתי... היא מרימה תראש
כולי מחסיר פעימה.... שלום לך היא פולטת מגרונה... מה אתה עושה פה בחורצי'ק... אני בדרכי לעזור לחבר באשדוד ומה את עושה פה... מראה לי תתג שלה... הבנתי הבחורה חזרה מהעבודה
אני ומיטל הכרנו לפני שנה בערך באחת מהפורום השכנים... רגע לפני שירדתי מהרכבת הבחנתי בטבעת על ידה... אני מחייך ובא לומר לה שלום, והיא מצידה שולחת נשיקה ללחי ואומרת אני יורדת פה גם אתה מוזמן ללוות אותי לרכב... :) הליכה לרכב התלוותה בהרבה מבטים בעיקר בישבנה הטריפוליטאי... הגענו לרכבה סיפרה לי על שעברה בשנה האחרונה אני מצידי רוצה לטרוף אותה... חרמנות בין רגליי אני פולט לה: התגעגעתי אלייך... והיא בטיזריות מרשימה, אני שמה לב!!! ושלחה יד לאיבר שהיא כל כך אהבה נפרדנו לשלום בחיבוק עסיסי והיא: אתה עוד עם אותו מספר? מחייך אלייה ומסתובב היא הבינה תתשובה מי יודע אולי היא תתקשר באחד מהימים אבל היה שווה לנסוע ברכבת ובקשר לחבר :) הוא לא הבין לא באתי אליו מחיוך ומאושר חזרנו לעיר מגורנו בשלום!!! ולמי שתוהה זה מקרה הזוי אך אמיתי שהתרחש לפני שעתיים!

חה משיח

New member
ברור שהסיפור שלך מצוץ מהאצבע (במקרה הטוב אצבע

כל ילד יודע שמכשף או מכשפה עם מטאטא ביד
לא צריכים שום רכבת כדי לגיע לעיר השכנה...

פאטושה

New member

מעניין אם עכשיו כל פעם שהנייד יצלצל תחשוב אם זו היא לפני שתראה את המספר.... אני יודעת כי אני הייתי מחכה בדריכות נהנתי לקרוא!

:) חן חן

תאמת מקווה שהיא לא תתקשר :) לכי עכשיו תעלי זכרונות שנה אחורה אבל ברור שזה מסקרן לדעת אם היא תתקשר או לא

יפההה אהבתי

לא מעניין אותי אם זה סיפור אמיתי או פנטזיה בשני המקרים הוא מיוחד והזוי... היא בטוח תצלצל ....

פייייייייייייי

נוגעת באיבר והולכת? מה? מה? מההההההההה? ואתה עוד מצפה שתתקשר? חה! אבל סיפור נחמד :)

תוTית

New member
קטע

בדיוק היום נזכרתי בקטע שהיה לי ברכבת לפני שנים... זאת הייתה רכבת עתיקה, נסיעה מהצפון למרכז, והשירותים ברכבות הישנות ענקיים. הוא ישב, ואני התיישבתי עליו מול מראה ענקית, כשכולם בחוץ בצפיפות איומה. המראה שממול, המרחב והטירוף של אהבה ראשונה...וואוו
בכל מקרה, אולי עדיף שהיא לא תתקשר..ככה נשארת החוויה והטעם הטוב

למעלה