נסיעה לת"א...
נסיעה לת"א...
ב"ה בשעה 4:50 אבא שלי אומר לי שהוא נוסע לת"א לצורך חתימת חוזה. אני בין רגע לוקח סידור, ארנק, ו..... מצלמה (איך לא). רנחנו נסענובקו 51 עד הקיריה שם הלכנו לעו"ד. שם לא היה מענין חוץ מדבר אחד : ראיתי דרך החלון אטובוס שהיה פעם צבוע בירוק צהוב והיום הוא צבוע בכחול. אבל היה לו כזה פס אדום כמו לחלליות ואני לא זהיתי את המספר הפנימי... (אבל למזלי הספקתי לצלם אותו). אח"כ אמרתי לאבא שלי כמה אופציות לאן ללכת : 1. ת"מ בת"א 2. מגדל "שער העיר" רמת גן. 3. נסיעת מבחן בקו 5 . 4. נסיעת מבחן בקו 27. בחרנו את האופציה ללכת לת"מ בן השאר מכיוון שאבא שלי רצה לאכול (זה היה עוד תרוץ למה ללכת לשם). לצערי למרות שזה היה קו 27 הוא היה צבוע בצביעה הכחול - לבן ולא הלבנה, אז קצת הצטערתי
. אז נסענו ואז אבא שלי אומר לי : "אתה רואה, כאן פעם היה פסיםואני כשאני היתיקטן, היתי מתפס על הפסים, ואז פעם אחת באה רכבת וכמעט דרסה אותי" פתאום הסתקלתי דרך החלון וראיתי גשר ללא מוצא ואז חשבתי : בטח האוטובוס לא יעלה לשם ולתהמדי הוא עלה. קצת פחדתי. פתואום עולה לאטובוס מאבטח והוא בודק את אבא שלי. ואז הבנתי שזו התחנה המרכזית בת"א . אז ירדנו מהאטובוס לקומה 7. אבא שלי רצה קוקוה קולה וכידוע בקומה 7 אין כ"כ הרבה חנויות, אז רינו מכונה שמוכר ממתקים ואז ראינו אישה נחמדה שקנתהלה איזה משהו אבא שלי שאל אותה איך זה עובד והיאאמרה לו שמכניסים כסף לוחצים את מספר המוצר, והוא יורד דרך חור למטה. אז אבא שלי לחץ 56 ואז יצאה לו פחית קולה ואני טעתי אז בטעות יצא לי ספריט... . לאחר שיטוט ממושך בתחנה (שבו לא קנינו כולם בנס)(ואפילו ירדנו ממש מתחת לאדמה לחניות למרות שהגענו באוטובוס. אח"כ נסענו בניד' 7200 (שעובד בקו 51) עד לפ"ת. צילמתי כמה דברים ובע"ה אעלה אותם לפורם כשאפתח את התמונות.
נסיעה לת"א...
ב"ה בשעה 4:50 אבא שלי אומר לי שהוא נוסע לת"א לצורך חתימת חוזה. אני בין רגע לוקח סידור, ארנק, ו..... מצלמה (איך לא). רנחנו נסענובקו 51 עד הקיריה שם הלכנו לעו"ד. שם לא היה מענין חוץ מדבר אחד : ראיתי דרך החלון אטובוס שהיה פעם צבוע בירוק צהוב והיום הוא צבוע בכחול. אבל היה לו כזה פס אדום כמו לחלליות ואני לא זהיתי את המספר הפנימי... (אבל למזלי הספקתי לצלם אותו). אח"כ אמרתי לאבא שלי כמה אופציות לאן ללכת : 1. ת"מ בת"א 2. מגדל "שער העיר" רמת גן. 3. נסיעת מבחן בקו 5 . 4. נסיעת מבחן בקו 27. בחרנו את האופציה ללכת לת"מ בן השאר מכיוון שאבא שלי רצה לאכול (זה היה עוד תרוץ למה ללכת לשם). לצערי למרות שזה היה קו 27 הוא היה צבוע בצביעה הכחול - לבן ולא הלבנה, אז קצת הצטערתי