נסיון שני

נסיון שני

מעוניין לאמץ חתול שמסתדר עם כלבים. בעדיפות לגור ירושלמי עם פרווה ארוכה. ולא, אני לא מאמץ עם חוזים, הסכמים, ערבים, עדי אופי וכל מיני יציאות מפגרות
תודה

Noaal

New member
ממש לא יציאות מפגרות

ואם אתה לא מבין את זה, בעיה שלך. יכולה בהחלט להבין את אלו שלא מסכימים למסור לך חתול.

sos660

New member
אני יכולה להבין אותך אבל גם את נועה

גם אני הייתי חוששת לאמץ חיה אם היו מעבירים אותי חקירות שתי וערב ודורשים ממני שטרי התחייבות וערבים... אבל אתה צריך להבין אנשים שהצילו חתול מגיל 0, האכילו אותו כל 4 שעות במטרנה, דאגו לטיפול רפואי (אם היה צריך) וקצת חוששים למסור לך את ה"אוצר" שלהם בלי שתתחייב לטפל בו כמו שצריך. אני גם חושבת שקצת אמון בין אנשים לא יכול להזיק - אבל אל תשכח - אף אחד לא מכיר אותך פה....

קיי דן

New member
אם זאת התשובה שלך קטנוניות

אז ההבנה שלך לוקה בחסר, אתה אפילו לא מנסה להבין מאיפה זה בא? הרי לא מדובר בהתקרצצות, תשאל את עצמך בכנות, האם אתה היית נותן משהו יקר מאוד לך למשהו שאתה לא מכיר בלב שלם? אם התשובה היא כן, אז או שאתה ילד או שאתה לא נעים להגיד, בכל מקרה מישהו רציני לא היה מגיב כמוך.

yaelofer

New member
גם מי שלא הציל את החתול מגיל 0 והאכיל אותו

מטרנה כל 4 שעות, ירצה לדעת שהוא מסר את החתול לידיים טובות. אמנם אני מבינה את כותבת/ת ההודעה המקורית, אבל כותב/ת ההודעה המקורית צריכ/ה להבין שלא כל מי שרוצה לאמץ הוא בעל מטרות טהורות וגם אם כן לא תמיד יש לו את הידע הנחוץ לאימוץ חתול, ולכן החקירות. מי שמוסר חתול או כלב רוצה לדעת שהוא מוסר אותו לידיים טובות שידעו איך לטפל בחיה, וזו הסיבה לחקירה.

Noaal

New member
את כל החתולים שלי מסרתי לאחר "חקירות"

עם התחייבות לעיקור ולסירוס (במידה וכבר לא היו) תמורת החזר הוצאות או דרך עמותה. מי שלא התאים לו שאני אשאל אותו שאלות בכדי לוודא שאכן החתול הגיע למקום טוב, מראש נפסל. מצד שני, כל מי שאימץ ממני חתול קיבל הבטחה שלא משנה מה ומתי, אני אקבל חזרה את החתול לביתי במידה ויש בעיה. ההסכמה הזו, של שני הצדדים, מראה לעניות דעתי, את הרצינות שלך כמאמץ ושלי כמי שטיפלה בחתול עד למסירה שלו (ולא משנה אם הוא היה אצלי מגיל 0 או רק כמה ימים). למעט מקרה חריג, שבו חתולה נמסרה לבית שלא הייתי שלמה איתו, לא חזרו לי החתולים (וגם אז היא חזרה אחרי מספר ימים) ולרוב נשארתי לפחות בשנה הראשונה בקשר עם המאמצים. אני בטוחה שתמצא את ה"טמבל" שלא מעניין אותו לאן החתולים יגיעו. כולי תקווה שזה לא יהיה מהפורום הזה.

Noaal

New member
הסכמים - במסגרת אימוץ דרך עמותה

תשלומים - החזר הוצאות טיפול. אם אתה מאמץ ממני חתול שטיפלתי בו, סירסתי/עיקרתי וחיסנתי, הגיוני שאבקש החזר הוצאות (ולו סימלי), לא?

למעלה