נסיון ראשון שלי ב-HDR.

0שפיץ0

New member
תגובה...

רק בשביל שלא תשאר בלי.... סתם.... ביצוע יפה ומדוייק. הפריים עצמו שמצאת לא היה ראוי ל-HDR אבל סך הכל יפה. מצפה לראות תמונות נוספות שלך.

photo op

New member
תודה ואשמח אם תאמר לי...

למה הפריים לא ראוי ל-HDR? (לשם הלמידה כמובן...). מתי כן ראוי להשתמש?

0שפיץ0

New member
תשובה

המטרה ביצירת HDR - High Dynamic Range הוא מתי שהטווח חשיפה אינו גדול. סיטואציה זו קוראת מתי שיש מקומות חשוכים ומקומות מוארים באותו פריים. מה שגורם להצגת פרטים או חשוכים או מוארים בתמונה רגילה. תמונת HDR אוספת 3 חשיפות שונות ומאחדת בין המקומות כך שמתקבלת תמונה עם כל הפרטים הן כהים והן בהירים.

photo op

New member
הסבר יפה ומנומק...

את הטכניקה למדתי כבר (וזאת אני חושב שניתן לראות), אם זאת ההסבר שנתת לגבי מתי ראוי להשתמש בה הפיל לי פתאום אסימון. ישנם אינספור מאמרים המלמדים את הטכניקה ואת חלקם קראתי, אבל מסתבר שטכניקה זה לא הכל בחיים... תודה, אנסה ליישם ולהציג תוצאות.

0שפיץ0

New member
זאת המטרה

כמו שאמרתי מקודם, אשמח לראות תמונות נוספות שלך

ת י א ה

New member
HDR עדין ויפה ../images/Emo140.gif

בתור HDR ראשון- מצויין. כל הכבוד. אני נוטה לעבד את ה-HDR באופן "אגרסיבי" יותר. ראה את שלושת הצילומים הללו שלי, שלושתם משתתפים בתחרות ומעובדים הטכניקת ה-HDR. ראשון שני שלישי

dean gold

New member
אני אנצל את ההזדמנות בשביל לשאול...

מה בדיוק התפקיד של הHDR? מה הוא בדיוק גורם/ עושה לתמונה? (ואם ממש בא לכם לעזור אז מה העלות שלו P:) תודה!

ת י א ה

New member
קרא את המאמר המרתק

הזה את התוכנה Photomatix לעיבוד תמונות בטכניקת ה-HDR אפשר להוריד מהאינטרנט בחינם (לתקופת נסיון, בכל אופן). כאן יום טוב

למעלה