נסו להרכיב את החמישיה הטובה באירופה אפשר לצרף מכל המפעלים (יורוליג-יול"ב-יורו קאפ)
מ משימה אפשרית New member 9/11/05 #1 נסו להרכיב את החמישיה הטובה באירופה אפשר לצרף מכל המפעלים (יורוליג-יול"ב-יורו קאפ)
ס סלים וארזה New member מנהל 9/11/05 #1 אוי, זה קשה ראקוצ'ביץ'/ת'יוס אדני מרכוס בראון אנטוני פארקר לואיס סקולה טאנוקה בירד/ניקולה וויצ'יץ' (תלוי מול מי משחקים)
אוי, זה קשה ראקוצ'ביץ'/ת'יוס אדני מרכוס בראון אנטוני פארקר לואיס סקולה טאנוקה בירד/ניקולה וויצ'יץ' (תלוי מול מי משחקים)
מ משימה אפשרית New member 9/11/05 #2 סלים, זה קשה? אתה נבהל מאתגרים? עכשיו,תן לי חבר`ה ספסל (מחליפים)
ס סלים וארזה New member מנהל 9/11/05 #1 ספסל? רגב פנאן, עומרי כספי, אופיר זגורי, איציק אוחנון, אופיר לוי, יפתח בוכמן, ליעד פורמן, איל אנג'ל כולם יישארו על הספסל במשחקים באירופה.
ספסל? רגב פנאן, עומרי כספי, אופיר זגורי, איציק אוחנון, אופיר לוי, יפתח בוכמן, ליעד פורמן, איל אנג'ל כולם יישארו על הספסל במשחקים באירופה.
ר רן אברהמי New member 9/11/05 #4 הנה שלי פאפאלוקאס מרקו פופוביץ' פארקר דייויד אנדרסון וויצ'יץ' חמישיה שניה: ראקוצ'ביץ' נבארו מרקוס בראון באסטון (או גרבאחוסה) טיאגו ספליטר (או סקולה)
הנה שלי פאפאלוקאס מרקו פופוביץ' פארקר דייויד אנדרסון וויצ'יץ' חמישיה שניה: ראקוצ'ביץ' נבארו מרקוס בראון באסטון (או גרבאחוסה) טיאגו ספליטר (או סקולה)
D DaBigE New member 9/11/05 #3 בחירה שלי, רק יורוליג מה לעשות 1) יאקה לקוביץ' 2) מרכוס בראון 3) אנתוני פארקר 4) ניקולה ווציץ' 5) דיויד אנדרסון
בחירה שלי, רק יורוליג מה לעשות 1) יאקה לקוביץ' 2) מרכוס בראון 3) אנתוני פארקר 4) ניקולה ווציץ' 5) דיויד אנדרסון
N new sol New member 10/11/05 #9 אנדרסן לא יותר טוב מוויצ'יץ וכשבודקים סטטיסטיקות צריך לזכור באיזה קבוצה משחק השחקן ומה הדומננטיות שלו
אנדרסן לא יותר טוב מוויצ'יץ וכשבודקים סטטיסטיקות צריך לזכור באיזה קבוצה משחק השחקן ומה הדומננטיות שלו
T T a u r u s New member 9/11/05 #8 אתגר כלבבי 1) ??? אד קוטה / יאקה לאקוביץ' / מיירה צ'אטמן ??? 2) חואן קרלוס נבארו / מרכוס בראון 3) אנתוני פארקר / ???? 4) דיאן מילוייביץ' / לואיס סקולה 5) ניקולה וויצ'יץ' / דיוויד אנדרסן
אתגר כלבבי 1) ??? אד קוטה / יאקה לאקוביץ' / מיירה צ'אטמן ??? 2) חואן קרלוס נבארו / מרכוס בראון 3) אנתוני פארקר / ???? 4) דיאן מילוייביץ' / לואיס סקולה 5) ניקולה וויצ'יץ' / דיוויד אנדרסן
ל ליזי1983 New member 10/11/05 #11 סקולה על פני גארבחוסה?! לא יודעת... שלי - ראקוצ'ביץ', בראון, פארקר, גארבחוסה/באסטון, וויצ'יץ'.