נננננננננווווווווווו??????

ginger99

New member
נננננננננווווווווווו??????

הי! חזרנו אחה"צ מבית החולים אחרי 6 ימים לא קלים ולא קצרים (בהזדמנות אשב לכתוב, אני לא בדיוק בפוקוס כרגע) ובאמתחתנו גוז'גוז'ון קטנטן ומדהים, שכבר עכשיו ברור לנו לגמרי שאנחנו הרוסים עליו, שפוטים מוחלטים שלו, ומאוהבים בו מעל הראש. מבטיחה לעדכן בהקדם, כשבלבול התחושות, הרגשות, והפחדים יפוג משהו, כשארגיש מסוגלת לפרש לעצמי את החווייה הביזארית של הלידה, ובעיקר - כאצליח לתפוס יותר מ-2-3 שעות שינה בלילה...

Ayelet CA

New member
מזל טוב ! ../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

saritoosh22

New member
קלולולולולולולולולולולולו

כבר ממש דאגתי לכם. העיקרר שאתם מאוהבים ונהנים ובריאים! תסניפי אותו הרבה, בגיל הזה הריח מטריף (גם אח"כ הוא מטריף). המון מזלטובים!

דפנה KC

New member
הלשינו לי שאת כאן... ../images/Emo49.gif

המון המון מזל טוב!!! נווווווווווווווווווו??? יש שם?

../images/Emo124.gif קולולולולולו ../images/Emo49.gif

שיהיה לכם המון כייף עם הג'ינג'ון הקטנטון

מרקושה

New member
מזל טוב,מזל טוב!!!../images/Emo95.gif

וואו,ההתרגשות של ההתחלה... אכן חוויה ביזארית...4 חודשים אחרי ועדיין מתפלאת כל בוקר מחדש...לא יודעת להגיד מתי זה מתחיל להיות מובן מאליו.פלא שכזה!! תמשיכו להתאהב,זה הולך ומתעצם-מבטיחה לך. תתאוששי לך בנחת, תרגישי טוב ,עם הסיפור המלא נחכה -אבל מה עם השם????

SaraGubits

New member
../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

../images/Emo24.gif מזל טוב ג'ינג'ר../images/Emo25.gif

אופפפפפפפפפפפפ, איזו אנחת רווחה, כבר דאגנו..... אני מבינה שלא היתה לידה פשוטה, אבל העיקר שהגוזל בחוץ וכולם בריאים ושלמים. מצפה בסבלנות לעדכונים, ומאחלת התאוששות מהירה.

liat77

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

שתרבו רק נחת ואושר מהקטנציק.... ליאת אמא של עומר

MASHY BOSTON

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo60.gif

המון מזל טוב
מה שמו של הג'ינג'רון הקטן ?

למעלה