פולגאר
Well-known member
סלח לי, אך רק אינפנטיל יכול לדבר בצורה כזאת על אוכל, במיוחד לאחר יום השואה והגבורה.אפשר להקיא פחות
זה עניין של בחירה ויכולת לסרב
סלח לי, אך רק אינפנטיל יכול לדבר בצורה כזאת על אוכל, במיוחד לאחר יום השואה והגבורה.אפשר להקיא פחות
זה עניין של בחירה ויכולת לסרב
ai27 דווקא מדבר בסדר גמור.סלח לי, אך רק אינפנטיל יכול לדבר בצורה כזאת על אוכל, במיוחד לאחר יום השואה והגבורה.
תגובתי לא הייתה אליך, ממך אני לא מצפה לכלום, אולם מאדם דתי כ-ai27 הייתי מצפה שיידע דרך ארץ.ai27 דווקא מדבר בסדר גמור.
כל אדם שלא גדל בעוני, מסוגל לדבר כך על אוכל.
יש דברים מאוד בסיסיים בעולם הזה, שלכולם צריכים להיות את הדברים האלו, כמו מזון, ושלכן הם דווקא כן צריכים להילקח כמובן מאליו, כפי מה ש-ai27 לוקח את האוכל כמובן מאליו ומתייחס אליו כלאחר יד.
מי שמתייחס אל אוכל בכזאת חרדת קודש כמוך או כמו נוסטלגיה מגיע מרקע עני או לא מתפקד, ואנשים שמגיעים מרקע שכזה, הם הבעיה האמיתית, כי אף-אחד לא צריך להגיע מרקע שכזה, ולכולם מגיע לקבל את הבסיס המינימאלי לפחות, ומי שלא, ולכן מעריך הערכה יתרה דברים שצריכים להיות מובנים מאליו, זאת הבעיה האמיתית, והשאלה היא איך אנחנו יכולים לדאוג שלא יהיו אנשים כאלו יותר, וכולם יקבלו את המינימום ההכרחי לפחות.
יאללה, חצי השתכנעתי.תגובתי לא הייתה אליך, ממך אני לא מצפה לכלום, אולם מאדם דתי כ-ai27 הייתי מצפה שיידע דרך ארץ.
התורה פונה לכולם ללא קשר לרקע.
יש בהלכה איסור לבזבז אוכל או להשחית דברים טובים — נקרא "בל תשחית"!
כמו כן, יש כבוד לאוכל – מתוקף "בל תשחית"!
אוכל הוא ברכה מהקב"ה, ולכן צריך לנהוג בו בכבוד. אמירה כמו "איכס" (לא רציתי להשתמש במילה להקיא שהוא השתמש בה) עלולה לגרום לזלזול באוכל, מה שעלול להוביל לביזיון או לבזבוזו.
אכן, זה היה מספיק.יאללה, חצי השתכנעתי.
אני עומד על דעתי שלא צריך לנהוג באוכל בכזאת חרדת קודש, אבל אולי כשאמרתי שצריך להתייחס ולחשוב עליו כמובן מאליו או כלאחר יד, גם זאת הייתה הגזמה, ובאשר ל-ai27, אולי באמת גם לכל הפחות לא צריך לזלזל כפי שעשה. היה יכול להגיד "אני לא אוהב חצילים". זה היה מספיק.
כמו מה שגם לא הלכת עד הסוף כשאמרת לי את דעתך על הצ'יזבורגר שלי. זוכר?אכן, זה היה מספיק.
תגובתי הייתה מאוד עדינה כלפיו ולא כתבתי את אשר ליבי עליו.
כן, צמד חמד, לא סתם אתם מסתדרים ביניכם.כמו מה שגם לא הלכת עד הסוף כשאמרת לי את דעתך על הצ'יזבורגר שלי. זוכר?
בכל מקרה, ואם זה עוזר, לא בכל פעם שאני במקדונלד'ס אני מזמין צ'יזבורגר. רוב הפעמים, כמו בפעם אחרונה, אני מזמין המבורגר רגיל![]()
בהחלט אפשר. אפילו רצוי.איך אפשר בלי סביח חציל בלאדי? בלי מוקפץ סיני של בקר וחצילים? בלי מוסקה?
![]()
מתכון: סביח חציל באלדי
3 חציל באלאדי, 6 ביצים קשות, 6 לימקווט כבוש, כוס טחינה ביתית, כוס טחינה גולמית, שמן זית בנדיבות, מלח אטלנטיwww.haaretz.co.il
![]()
![]()
אתה סובל מפסוריאזיס?נשמע שאנחנו שותפים לבחילה
לא.אתה סובל מפסוריאזיס?
ומאכלים אחרים ממשפחת הסולניים?לא.
בלוטות הטעם שלי מזהות חציל כמאכל רעיל שצריך להקיא
לאומאכלים אחרים ממשפחת הסולניים?
על תחושות מדברים בכנות.הערה: ככה חונכת בתור דתי לדבר על אוכל?
גם בשואה אכלו מאכלים שפגעו בבריאות השורדיםהאם גם החטופים מדברים ככה?
לא צריך לזלזל באוכל כפי ש-ai27 עשה, אבל גם לא צריך לנהוג בו בכזאת חרדת קודש, מכיוון שאוכל זה דבר בסיסי, שלא אמור להימצא במחסור.ומאכלים אחרים ממשפחת הסולניים?
הערה: ככה חונכת בתור דתי לדבר על אוכל?
האם גם החטופים מדברים ככה? עוד מעט תהיה צפירה ובא לי להקיא עליך![]()
לא מצופה מאינפנטיל להבין ומאחר שאתה והוא שקולים ל-2 סינים (שניים אינפנטיליים עם כינור גדול), יש לכם את אותו "שכל" כפי שהראיתי בעבר.לא צריך לזלזל באוכל כפי ש-ai27 עשה, אבל גם לא צריך לנהוג בו בכזאת חרדת קודש, מכיוון שאוכל זה דבר בסיסי, שלא אמור להימצא במחסור.
מי שמתייחס אל אוכל בכזאת חרדת קודש כמוך, בדרך כלל יגיע מרקע עני או לא מתפקד, וזהו ככל הנראה הרקע שלך.
אני לא מופתע.
יש מחקר שיש קשר?אתה סובל מפסוריאזיס?
בוודאי, אלו שסובלים מפסוריאזיס מומלץ להם לא לאכול חצילים.יש מחקר שיש קשר?
במידה מסויימת אפשר לומר שפסוריאזיס זה כמו סרטן.בוודאי, אלו שסובלים מפסוריאזיס מומלץ להם לא לאכול חצילים.
![]()
מה אסור לאכול לחולי פסוריאזיס - dermico.co.il
מה אסור לאכול לחולי פסוריאזיס? המדריך המלא לתזונה נכונה פסוריאזיס, מחלת עור אוטואימונית כרונית, מתאפיינת בהופעת כתמים אדומים, קשקשים וגרד. למרות שאין תרופה ידועה למחלה, מחקרים מראים כי תזונה נכונה יכולה להשפיע משמעותית על חומרתה ותדירות ההתפרצויות. במאמר זה נצלול לעומק סוגיית התזונה עבור חולי...dermico.co.il
אכן, שתיהן מחלות אוטואימוניות.במידה מסויימת אפשר לומר שפסוריאזיס זה כמו סרטן.
לא כל מי שיש לו סרטן זה אותה מחלה ומאותם הסיבות.
סרטן זה לא מחלה אוטואימונית,מה את ממציאה:אכן, שתיהן מחלות אוטואימוניות.
פסוריאזיס היא מחלה שנגרמת מעצבים, מגנטיקה ומתזונה לקויה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.