כפי מה שהופרך בעבר עשרות פעמים, כעת השמועה השקרית לפיה אני אינפנטיל תופרך שוב

:
צפה בקובץ המצורף 127797
אבל מה לעשות שכאשר נשרפים חיים מרוב הכאב, הקנאה והכעס על פערי המעמדות, התרבות, הרמה ועוד ועוד, העובדות והאמת לא באמת חשובות, אלא כל מה שחשוב הוא הקלת הכאב הנורא?
האם אפשר להציע לך אלוורה מרעננת?
צפה בקובץ המצורף 127798
ללמד את הוריי לקח על מה?
הם קונים לי ונותנים לי כל מה שאני רוצה
אני ליטרלי המלך שלהם
צפה בקובץ המצורף 127799
אני לא בוחר ימין או שמאל, מכיוון שאני המפשר הגדול, אבל ידוע איזה צד של המפה הפוליטית מזוהה עם האליטות וידוע איזה צד מזוהה עם האספסוף, ולא מפתיע לגלות, בלשון המעטה, שהאקדמאית החדשה, גם לאחר ההשכלה הגבוהה שקיבלה, עדיין מזוהה עם הצד של המפה הפוליטית שמזוהה עם האספסוף והעמך. משם הגעת. שם תישארי תמיד. שום יותר השכלה או יותר כסף לא יעבדו לעולם על אף-אחד מהאליטיסטים האמיתיים שאת באמת אחת מאיתנו.
באשר לאירוע שאליו את מתייחסת, תהייתו של יאיר לא מוצדקת, הוא טעה. הצתות היו מעטות מאוד, כולן מצד ערבים, לא שמאלנים, ובטח שלא ההצתות של הערבים הם אלו שגרמו לשריפות הגדולות באמת של אותו יום.
באשר למציתים שנעצרו, נעצרו גם שלוש, ולא 18, בניגוד לטענת ראש הממשלה.
ההצתות הן תוצאה של רשלנות של המדינה והממשלה. לאחר האסון בכרמל, גם כן אשמת ממשלות הימין השונות לדורותיהן, ששולטות באופן כמעט רציף כבר 50 שנה ויותר, ההמלצות היו להגדיל את תקציב הכבאות ואת כמות הכבאיות ומסוקי הכיבוי, בפועל כל אלו צומצמו.
אבל טוב שאת מוזנת כמו בצינור הזנה מדבריהם של אינטרסנטים שונים כמו בעלי ההון והפוליטיקאים, מכיוון שכמה מפתיע, את לא יודעת לחשוב בכוחות עצמך. ראינו את זה גם פה באתר, כשאינספור פעמים נאלצת לשאת עיניים אל אנשים אחרים בשביל לדעת מה לחשוב, מה להגיד.
רק טיפשים גמורים כמוך יכולים לחשוב ברצינות שממשלה מכהנת בזמן אסונות שניתן היה למנוע, כמו שריפות או פלישת אויב שהרגה אלפים, לא אשמים באותם אסונות.
וזה לא קשור לימין או שמאל בכלל, אלו עובדות פשוטות.
כפי מה שממשלת השמאל של גולדה אשמה במחדל יום הכיפורים ככה ממשלת הימין של ביבי אשמה בשביעי באוקטובר ובאסונות השריפה בכרמל והשריפה בהרי ירושלים.
למרבה המזל, כל כמה שאנשים הם טיפשים, וכל כמה שיש רבים שיצביעו לביבי גם אחרי השביעי באוקטובר והשריפות בהרי ירושלים, לדוגמה את, כפי מה שכל כמה שיש רבים שהיו מצביעים לגולדה גם אחרי יום הכיפורים אילולא הייתה עושה את הדבר המכובד ומתפטרת; כפי מה שלא היו מספיק טיפשים כאלו בשביל שתקום עוד ממשלה של גולדה אילולא הייתה מתפטרת, כך גם לא יהיו מספיק טיפשים כאלו בשביל שתקום עוד ממשלה של ביבי, גם אם אין לו מספיק כבוד עצמי בשביל לשים את המפתחות וללכת הביתה מיוזמתו, והראש האשם בממשלה, כמו הראשים האשמים בצבא, וכפי מה שצריך לקרות, ימצא את עצמו בחוץ מהר מאוד, ברגע שיבואו הבחירות.
לא. כפי מה שנאמר והוסבר בתחילת דבריי, מכיוון שבשרשור שלי על החיים שלי הבהרת לי שהשרשור הזה שכתבת הוא עליי, אז באתי להפריך את ההאשמות השקריות, מה שעשיתי בקלות רבה מאוד וללא כל מאמץ