נמאס לי!

NesheM

New member
נמאס לי!

להיות לבד! במיוחד במצב הזה של הארץ! לא רוצה להיות לבד.. החלטתי מן החלטה כזאת לפני איזה חודשיים.. אמרתי לעצמי.. דווקא בגלל המצב בארץ את חייבת להגיד לו מה את מרגישה... וכמובן שלא עשיתי את זה. לא ראיתי אותו כבר המון המון זמן.. ועצוב לי ככה. וברור שהוא לא יודע. אני כל כך רוצה להיות איתו וזה כל כך קשה..

תמו

New member
היי NESHEM...../images/Emo142.gif

מה שלומך? אני ממש מבינה את ההרגשה שלך, כי אני הייתי במצב דומה לפני שנה וקצת... ודוקא בגלל שאת מרגישה ככה אני חושבת שאת חייבת לאזור אומץ ולדבר איתו. כי ככה, את תמשיכי לחשוב מה ואם ולמה וזה לא יגמר לעולם ואת רק תרגישי יותר חרא , אז פשוט תגמרי אם זה וזהו לכאן או לכאן! אני מאחלת לך המון המון בהצלחה, ותיהיי מוכנה גם לאכזבות כי לא תמיד מה שנראה ברור לנו גם ברור לצד השני, אבל פשוט תדעי שאת ניסית, וזה גם יתן לך כוח לעתיד, מבטיחה!! מחזיקה לך אצבעות...

20רומן

New member
היי נשם...

אני אומנם לא מכיר את הסיפור שלך... אבל עצה אחת היא לי לך: תספרי. אני לא פעם ויתרתי ולא סיפרתי... והיום אולי אני יודע שיכול היה לצאת מזה משהו... ומבקרים אחרים אני עד היום לא יודע... שזה הכי עצוב. ואם זה פחד שמונע ממך... את חייבת להתגבר עליו. הפחד מונע מאיתנו להפגע לטווח הקצר, אבל הוא גם מונע מאיתנו לנצל את החיים במלואם... את חייבת לקחת את הסיכון הזה. ולגבי המצב בארץ, הוא אכן לא קל, אבל כדי לאזן יש הרבה דברים טובים שקורים עכשיו למשל מבחינת התמיכה הישראל בחו"ל, דברים שמעודדים ומאזנים את הדברים הקשים שאנחנו שומעים כל יום, כך שאין סיבה לעבור יום יום בהרגשה נוראה! אני מקווה שהתשובה שלו תהיה שזה הדדי! מחזיר לך אצבעות :) רומן

בת אהבה

New member
רומי ...

אין לך מושג כמה אני שמחה שדווקא אתה רושם את התגובה הזאת, כי עכשיו אני יודעת שיותר לא תשמור לעצמך..

בת אהבה

New member
אמממ זה תלוי...

אתה מחפש דרך קלה להתאבד? כי אם אני אגלה שאתה נותן עצות לאחרים ולא מיישם בעצמך אני אגרום לכך! או ששכחת במה אני עוסקת...?

קרנוש20

New member
נשם כל סיפור הוא סיפור בפני עצמו

אבל לך עדיין אין סיפור אז יאללה צאי לדרך.... מי שמתבייש ------> מתייבש מאחלת לך בהצלחה ופיגועים או לא פיגועים הסביבה זה רק תירוץ זה לא מה שצריך להפריע לך ושתחשבי כבר מה הכי גרוע שיכול לקרות ---> שהוא יסרב? אז מאמי הוא טיפש, ואני לא בטוחה שמישהו מחברי הפורום ירצה לראות אותך איתו אוהבת קרנינה שקצת הקצינה ושבת שלום לך ולכולם

20רומן

New member
וחוץ מזה

רק כדי לעודד אותך (זה יעבוד רק אם את לא מכירה אותי, אחרת להיפך!), אני עוד מעט אתגייס לצה"ל, ואז תראי איך מהר המצב משתנה! :))) שלך, רומן

NesheM

New member
תודה לכולם.. ו..

יש חלק שלא ממש הבינו את הקטע עם המצב בארץ. תבינו אני גרה בירושלים. קצת יותר "מפחיד" או "סוער" (או איך שלא תקראו לזה) פה.. אז זה לא שאני חיה בפחד כל יום.. (התרגלתי). הקטע הוא שדווקא בגלל המצב שבו כל דקה יכול לקרות לי או לו משהו חס וחלילה, אז יש כאילו מן הרגשה של אם לא היום אז מי יודע מה יהיה מחר.. אתם מבינים?? אבל אני עדיין פוחדת.. פעם היינו יותר קרובים, ועכשיו כבר פחות ואני לא יודעת למה. אז עכשיו אני גם יותר פוחדת לדבר איתו מאשר לפני חודש למשל.

גם אני גרה בירושלים

אני מבינה אותך כי גם אני חלק מכל הבלאגן ודווקא בגלל זה צריך לחיות את היום ולומר לא איך תוכלי לחיות אם תהיה לו חברה ואת תחיי בשאלה הנוראית מה אם? מתוקה תלכי על זה קחי את כל הכוחות שלך ותעשי את זה ומה כבר יכול לקרות הוא יגיד שלא ביג דיל אז עוד אחד... בסך הכל גברים...

למעלה