נמאס לי!!

נמאס לי!!

נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! איך לעזאזל אני אמורה לשרוד עוד חצי שנה על למיוני הדרכה?? כי לעזאזל כל יום שעובר אני יותר ויותר סובלת..ולא, אני לא מגזימה.

danielo18

New member
כי...

א. בטח יש חיילים עכשיו ששוכבים במארב בשכם ואת בבית. ב. יש מלא ג'ובניקים שהיו מתים להתחלף איתך בתפקיד (בגלל שאולי יותר גרוע אצלם...

מה חשבת?

שרק נכנסת לתפקיד וישר תצאי להדרכה רק כי עברת איתור? לנו אמרו שצריך מינימום של חצי שנה בתפקיד לפני שמוצאים למיונים להדרכה. מה הקטע שעברת קורס אם את לא משרתת בתפקיד שלך? צריך הרי לנצל כוח אדם.

danielo18

New member
היא רכ"אית...

והיא רוצה לצאת להדרכה כי לא בזין שלה לעשות את התפקיד.

מזה רכאית? חח

סתם אני שואלת כי גמני הייתי מועדמת להדרכה אחרי הקורס יסוד בבסמח.. אבל לא עברתי את השיעור חניך התרגשתי:(

למעלה