Green Stone
New member
נמאס לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo10.gif
קודם כל,שלום לכולכן ! . קוראים לי הלן,אני בת 13 מהמרכז . טוב אז ככה , היום בבית הספר היה לנו שיעור חינוך חברתי (גיל ההתבגרות וכל זה) .איך שהו השיחה גלשה לתזונה נכונה . אני לא רזה בכלל ,שוקלת שבעים ומשהו (ואולי יותר) על גובה של 1.65. כשהמורה התחילה לדבר על השמנה ועל עודף משקל ,פתאום שמתי לב שרוב עיניי הכתה מופנות אליי
,נכון שזה מעליב ביותר? ,אני נעלבתי . זה כאילו שהם אומרים :"הנה,עכשיו מדברים עלייך,תקשיבי.אנחנו רוצים לראות איך את מגיבה"... מה כולם רוצים ממני? אני מנסה,באמת שאני מנסה להרזות,אבל זה לא כלכך קל כמו שהם חושבים . ובכלל ,למה אני צריכה ללכת אחרי האופנה הזאת של להיות רזים? ,למה מה קרה? ,גם שמן זה יפה! ... רק חבל שלא כולם רואים את זה ככה . למה אנשים לא יכולים לראות את הצד היפה שבי? . את הצד היצירתי ,את הצד האופנתי,את הצד הרגשי (!) ... מה,זה באמת כלכך חשוב? המשקל של הבן אדם באמת קובע את מה שהוא? ,ברור לא . אז למה זה ככה? למה כל האנשים שמסתכלים עלי הם ישר חושבים "דיאטה ודחוף"...?... כל זה גורם לי להרגיש הכבשה השחורה והשמנה .. קשה להיות נערה שמנה בחטיבת ביניים.
קודם כל,שלום לכולכן ! . קוראים לי הלן,אני בת 13 מהמרכז . טוב אז ככה , היום בבית הספר היה לנו שיעור חינוך חברתי (גיל ההתבגרות וכל זה) .איך שהו השיחה גלשה לתזונה נכונה . אני לא רזה בכלל ,שוקלת שבעים ומשהו (ואולי יותר) על גובה של 1.65. כשהמורה התחילה לדבר על השמנה ועל עודף משקל ,פתאום שמתי לב שרוב עיניי הכתה מופנות אליי