נמאס לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Green Stone

New member
נמאס לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo10.gif

קודם כל,שלום לכולכן ! . קוראים לי הלן,אני בת 13 מהמרכז . טוב אז ככה , היום בבית הספר היה לנו שיעור חינוך חברתי (גיל ההתבגרות וכל זה) .איך שהו השיחה גלשה לתזונה נכונה . אני לא רזה בכלל ,שוקלת שבעים ומשהו (ואולי יותר) על גובה של 1.65. כשהמורה התחילה לדבר על השמנה ועל עודף משקל ,פתאום שמתי לב שרוב עיניי הכתה מופנות אליי
,נכון שזה מעליב ביותר? ,אני נעלבתי . זה כאילו שהם אומרים :"הנה,עכשיו מדברים עלייך,תקשיבי.אנחנו רוצים לראות איך את מגיבה"... מה כולם רוצים ממני? אני מנסה,באמת שאני מנסה להרזות,אבל זה לא כלכך קל כמו שהם חושבים . ובכלל ,למה אני צריכה ללכת אחרי האופנה הזאת של להיות רזים? ,למה מה קרה? ,גם שמן זה יפה! ... רק חבל שלא כולם רואים את זה ככה . למה אנשים לא יכולים לראות את הצד היפה שבי? . את הצד היצירתי ,את הצד האופנתי,את הצד הרגשי (!) ... מה,זה באמת כלכך חשוב? המשקל של הבן אדם באמת קובע את מה שהוא? ,ברור לא . אז למה זה ככה? למה כל האנשים שמסתכלים עלי הם ישר חושבים "דיאטה ודחוף"...?... כל זה גורם לי להרגיש הכבשה השחורה והשמנה .. קשה להיות נערה שמנה בחטיבת ביניים.

solee

New member
ממש אין צורך ללכת עם העדר. ../images/Emo140.gif

לא כל הכיבשות דומות, כל אחת מיוחדת. שונה אבל מיוחדת. לכי עם הלב. עשי מה שטוב לך. אם אינך מרגישה צורך לרזות אז אל תתעסקי בזה. אני מאוד מבינה ללביך, אבל נסי לעצום רגע עיניים ולבדוק מה את באמת מרגישה? מה את באמת רוצה? אין צורך ללכת אחרי מה שאחרים מכתביים לך. אין צורך להיות כמותם. אין צורך !! מקווה שתמצאי את האני הפנימי שידריך אותך בהמשך הדרך. כי היא עוד ארוכה. מאחלת לך ולי רק טוב.

נטלי166

New member
מבינה אותך...

גם אני זוכרת את כל השיחות האלה על גיל ההתבגרות שגולשות לעיניני תזונה ומשקל וגם שיחות על זה בלבד היו לנו בבצפר. גם אני ירגשתי ככה כאילו כולם מסתכלים רק עליי והתפללתי שיהיה כבר צילצוב בשביל ללכת הביתה. אני חושבת שבאמת גם שמן זה יפה ואת ממש לא הכבשה השחורה. זה קשה אבל צריכים ללמוד לקבל את עצמנו כמו שאנחנו ובאמת מעניין לדעת מתי כבר החברה תקבל אותנו... :) נטלי

הי הלן

אני ממש מבינה אותך תמיד שהייתה איזה שיחה על מחזור ודברים כאלו בבית ספר יש היו העניים ננעצות בי הייתי הילדה הגבוהה (1.50 כבר בכיתה ה') אז אוטמטית חשבו עלי בתור זאת שקבלה ראשונה (אין לי מושג למה זאת תמיד קללה לקבל מחזור בקרב ילדים) אנשים מסתכלים עליך כי קשה להם לבוא ולהסתכל על עצמם. זה הרי לא הגיוני מבחינתם שהם יהיו השמנים. את צריכה פשוט לאזור את מיטב הכוחות שלך ולנסות להתרכז במטרות שלך. להגיד לעצמך מסתכלים עלי כי אני יפה ולא לחשוב מסתכלים עלי כי אי שמנה. תאמצי את עצמך ותני לעצמך להרגיש מספר אחת אח"כ אם יתחשק לך תחשבי על שאר העולם. ושמן זה לא אוטמטית אומר מכוער שמן= יפה (רק באריזה קצת גדולה יותר שיהייה להרבה אנשים אפשרות לראות אותך)

fahrenheitt

New member
היית עונה...

שאפשר להיות שמנה ועדיין לאכול תזונה נכונה ....כל עוד ההשמנה היא לא מזיקה לבריאות ואת לא שמנה קיצונית...היית עונה שאפשר גם להיות שמנה עם תזונה נכונה

למעלה